Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Adinjo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Adinjo » 22 jan 2012, 00:09

Caceres usao u drugom poluvremenu, odigrao solidno.
Inace, komentator rece da je sve dogovoreno i da prelazi u Juve za 9 mio :?:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 jan 2012, 00:13

Bianconeri1988 je napisao/la:Hajd budite vrijedni pa mi potražite negdje komentar Zulianija na fb, jer ga na je koristim.

Ma mora doći neko u odbranu, Lichta samo jedan žuti karton dijeli od suspenzije, najbolje da to bude Caceres, želi ga Conte, žele ga navijači, želi on Juventus. Sve je tu jasno.

Ali večeras smo fakat izgledali tako dominantno, da sam osjetio kao i svi vi vjerujem da nam niko ne treba, Pirlo tačno igra bolje kad zna da ima još jedan igrač na sredini, upušta se u dribling, kod gola je trojicu okreno. :mrgreen:

Bila je dobra ona akcija kad je Barzagli stativu pogodio.

Ja bi ti pronaso al nemam nij Fb tako da ija jedva cekam da neko prenese to :D

Stvarno ovo je vise nego ocekivano, mislim da je to svima jasno. Ko bi reko da cemo mi postati jesesnki prvaci i da cemo ostati neporazeni? Znao sam da ce Conte biti bolji od ovi ostali sto smo dosada imali Ferrara, Zacheroni, Del Neri al nisam znao da ce ovako dobar utjecaj imati. Conte stvara cudo, a ko zna s malo srece mozda i docekamo u maju 30 Scoudetto 8-)
Mislim ima tude dosta da se pohvali al sve ej to dosada receno tako da nema sta vise dodati, samo cu reci da hvala CONTE!!!!!!!!!!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 22 jan 2012, 00:18

Bianco,evo Zuliania:

Fratelli e sorelle
La Juve campione d'inverno torna nella sua casa a bordo del suo shuttle ..
Vittoria straordinaria nonostante le molte occasioni fallite.
Chiellini gigantesco a vincere tutti i duelli con Denis,Paolino veloce in fascia , Barzagli la solita roccia .
Pirlo delizia con un assist millimetrico che manda in gol Lichtsteiber. Marrone con grande personalità mette la palombella per il gol stupendo di Giaccherini.
Non va in bacheca ma per il morale e la convinzione e' un titolo che serve.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 jan 2012, 00:21

slika

ahhaa jesam se ismijoo

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jan 2012, 00:24

@oxygen

Daj mi video, šta ću od ovoga!? :mrgreen: :lol:

@Montero

Zar ti vjeruješ tom goal.com?

Oni su prognozirali da ćemo izgubiti 2:1. Veze sa životom nemaju:

Rekao sam ja da smo protiv Cagliarija i Leccea uzimali zalet, večeras smo tek počeli trčati, na lopti uvijek naša dva igrača, Udinese u Torinu neće centra preći. :mrgreen:

@SoloJuve26

Chiellini je duplo korisniji na pozicija štopera, uljeva nam sigurnost, to je njegova prirodna pozicija i tu treba da igra do kraja sezone.

A i večeras nije bilo uopšte onog standardnog ispucavanja lopti ala Bonucci, štoperi su uvijek imali neko rješeje.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 22 jan 2012, 00:29

Bianco,druga sreća:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 22 jan 2012, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 jan 2012, 00:30

SoloJuve26 je napisao/la:slika

ahhaa jesam se ismijoo
Ibra je redovno dobijao po nosu, sta ima Denis tu trazit :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 jan 2012, 00:32

BigBen je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako se ovaj Licht ubacuje iz drugog plana, covjece on to radi bolje od nasih napadaca.Sjajan je
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jan 2012, 00:37

Zumbrano Pirla zove Profesorom, a Zuliani Mocartom, oba mu nadimka dobro stoje. :mrgreen:

Zamislite osvojimo Scudetto sa Pirlom, koji bi to bio šok za Galianija, kakva li bi mu faca bila... :lol: :lol:

@JuveSissoko

Čudo ti nikog ne kritikuješ :P :D
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 jan 2012, 00:49

Bianconeri1988 je napisao/la:Zumbrano Pirla zove Profesorom, a Zuliani Mocartom, oba mu nadimka dobro stoje. :mrgreen:

Zamislite osvojimo Scudetto sa Pirlom, koji bi to bio šok za Galianija, kakva li bi mu faca bila... :lol: :lol:

@JuveSissoko

Čudo ti nikog ne kritikuješ :P :D
nisam gledao utakmicu, samo mi krivo sto nisam stigao stavit velike pare na Juve a htio sam, obaveze me sprijecise da se oparim :cry:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jan 2012, 00:52

Uglavnom večina je odigrala solidno. :mrgreen:

De Ceglie u životnoj formi, Chiellini korisniji kao štoper i samim tim klasa za sebe, Pirlo konačno odigrao na nivou, Matri promašio par zicera.

Uglavnom ne trebaju nam pojačanja 8-) :mrgreen: :lol:

Kako stvari stoje povreda Marchisia nije ništa ozbiljna, uglavnom nisu ligamenti već samo meniskus, trebat će mu par dana odmora i bit će spreman.
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 22 jan 2012, 00:57

NOVE VIJESTI

Mladi napadač Atalante Manolo Gabijadini velika je želja rivala iz Serije A, Napolija.
Gabijadini je mladi reprezentativac Italije i već neko vreme praćen je od strane skauta Rome, Juventusa i Mančester junajteda ali su iz tabora Atalante ipak odlučili da započnu razgovore sa čelnicima Napolitanaca u vezi njegovog transfera. Pisao sam o njemu,strasan je potencijal

Tim Montreal Impakta spreman je da ponudi pet miliona dolara za odlazeću zvezdu Juventusa Alesandra Del Pijera.
Italijanska legenda pomirila se sa činjenicom da je čelnik Juvea Bepe Marota odlučio da ga proda i raskrsti sa, kako predsednik kaže, prošlošću.
Osim Montreala, za Del Pijerove usluge zainteresovani su još Sion, Sent Galen i nekoliko italijanskih klubova iz prve lige.

Uprava Lacija pokušaće da iskoristi loš tretman Miloša Krasića u Juventusu kako bi pod povoljnijim uslovima dovela srpskog reprezentativca u Rim.
Totenhem i Liverpul žele da Krasića dovedu na pozajmicu, što Juventus pokušava da izbegne, pa će Lacio da "Staroj dami" verovatno da ponudi otkup polovine ugovora, sa mogućnošću otkupa u celosti.
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 22 jan 2012, 01:00

Prekaljeni veteran i golgeter Ernan Krespo mogao bi da ode u Indiju ili Ujedinjene arapske emirate.
Argentinac će sigurno napustiti Parmu na kraju sezone, ali bi mogao da to učini i sad u januaru ukoliko dobije dovoljno primamljivu ponudu. Krespa je na početku sezone želeo da dovede Ludogorec iz Bugarske.

Koliko sam samo nekad njega gotivio :D

Ako je verovati pisanju italijanskih medija, Mančester junajted je spremio 10 miliona evra za levonogog fudbalera Fiorentine Huana Manuela Vargasa.
Peruanca prate i Arsenal, Juventus, Liverpul i Zenit iz Sankt Peterburga.
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jan 2012, 01:02

Za onaj prvi post, vjerujem da nema ništa od tih transfera, pogotova ako povreda Pepea bude ozbiljnije prirode, a i besmisleno mi je prodavati igrače rivalskom klubu u ovom slučaju Laziu.

A zanimljivo, na italijanskim forumima svi se prepali šta je sa Marchisiom, a Pepeovu povredu niko živ ne spominje. :lol:
Ž '21!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 jan 2012, 01:22

Bianconeri1988 je napisao/la:Kad Conte sa ovako prosječnom ekipom ima ovakve rezultate, pokušajte barem zamisliti kakva nas budućnost očekuje kad dođu i ti top igrači!?

Ja lično ne mogu zamisliti, vala sve osim 90 bodova po sezoni, preko 100 datih i ispod 10 primljenih bih smatrao neuspjehom :mrgreen:

U utorak od prve minute Giaccherini i Marrone. 8-)
Juventus definitivno uz 2-3 top igraca moze napraviti velike stvari u narednoj sezoni,prije svega u LP! po meni su prioritet vrhunski napadac i lijevi bek,uz Casaresa koji ce ovih dana doci mislim da je to to...na sredini terena bi trebalo dovesti Montoliva iz Fiorentine (sto je dosta realno) ili De Rossia(sto je malo manje realno) kojima isticu ugovori,mada ce De Rossia biti jako tesko dovesti,ali u sportu je sve moguce.. Juve igra srcem,svoje nedostatke nadoknadjuje borbenoscu i velikim zalaganjem,zajednistvom,a to malo ko danas ima...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jan 2012, 01:32

Treba tu par igrača, nemamo tu širinu još uvijek, sam da mi održimo ovaj kontinuitet, to je najbitnije i da se plasiramo u CL sljedeće sezone, a ako igraš u CL moguće je dovesti svakog igrača, to je glavni mamac u današnjem fudbalu, a što si ti napisao zbog tog timskog duha i borbenošću, još je tu i novi stadion, svi igrači bi imali želju ili volju da zaigraju u Juventusu, još ako im se ponudi dobar ugovor, teško će nas bilo ko odbiti, polako se vraćamo na pravo mjesto, a to je vrh svjetskog fudbala.

Dakle, treba završiti prvo ovu sezonu pa onda razmišljati o pojačanjima, mada se tu već naziru ta neka imena, ova koja si ti naveo, zatim Bale, Higuain, Gotze itd.

Conte je to fino rekao, ne trebamo gledati na tabelu, već sami na sebe i misliti o sebi, ono što me raduje da ne zavisimo od rezultata drugih klubova, tako da smo apsolutno zasluženo zimski prvaci ove sezone, a ako je slutiti po statistici posljednjih 6 godina onda ćemo u maju slaviti 30. Scudetto.
Ž '21!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 22 jan 2012, 02:09

[youtube][/youtube]
kakva asistencija Pirla :o

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 22 jan 2012, 02:15

Stvarno tesko gostovanje smo apslovirali, iskreno, pribojavao sam se ove utakmice nakon malo losijih izdanja Juventusa protiv Leccea i Caglaria. Desilo se suprotno, gdje smo pokazali sampiosko lice i odaslali poruku svima koji su imali ikakve sumnje u snagu ove masinerija pod vodstvom, Contea. Sve je izvrsno funkcijoniralo protiv vrlo nezgodnog protivnika koji dosta igra dobro na svom stadionu. Igracu su ostavili srce na terenu, i pokazali spremnost za postizanje konacnig cilja i osvajanja scudeta. Odbrana me facinirala, s takvom lahkocom i sposobnoscu su odgovorili na sve prepreke i prijetnje suparnicki igraca...

Duo, Barzagli-Chielini, izgleda ne probojno... :D

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 22 jan 2012, 02:22

Oba gola su strasna :mrgreen:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 22 jan 2012, 02:29

Soni je napisao/la:Oba gola su strasna :mrgreen:
Jos da Vidal pogodi :) bilo bi prekrasno...

reformator danasnjeg Juventusa

slika

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.