Inace, komentator rece da je sve dogovoreno i da prelazi u Juve za 9 mio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bianconeri1988 je napisao/la:Hajd budite vrijedni pa mi potražite negdje komentar Zulianija na fb, jer ga na je koristim.
Ma mora doći neko u odbranu, Lichta samo jedan žuti karton dijeli od suspenzije, najbolje da to bude Caceres, želi ga Conte, žele ga navijači, želi on Juventus. Sve je tu jasno.
Ali večeras smo fakat izgledali tako dominantno, da sam osjetio kao i svi vi vjerujem da nam niko ne treba, Pirlo tačno igra bolje kad zna da ima još jedan igrač na sredini, upušta se u dribling, kod gola je trojicu okreno.![]()
Bila je dobra ona akcija kad je Barzagli stativu pogodio.
Ibra je redovno dobijao po nosu, sta ima Denis tu trazitSoloJuve26 je napisao/la:
ahhaa jesam se ismijoo
kako se ovaj Licht ubacuje iz drugog plana, covjece on to radi bolje od nasih napadaca.Sjajan jeBigBen je napisao/la:[youtube][/youtube]
nisam gledao utakmicu, samo mi krivo sto nisam stigao stavit velike pare na Juve a htio sam, obaveze me sprijecise da se oparimBianconeri1988 je napisao/la:Zumbrano Pirla zove Profesorom, a Zuliani Mocartom, oba mu nadimka dobro stoje.![]()
Zamislite osvojimo Scudetto sa Pirlom, koji bi to bio šok za Galianija, kakva li bi mu faca bila...![]()
![]()
@JuveSissoko
Čudo ti nikog ne kritikuješ![]()
Juventus definitivno uz 2-3 top igraca moze napraviti velike stvari u narednoj sezoni,prije svega u LP! po meni su prioritet vrhunski napadac i lijevi bek,uz Casaresa koji ce ovih dana doci mislim da je to to...na sredini terena bi trebalo dovesti Montoliva iz Fiorentine (sto je dosta realno) ili De Rossia(sto je malo manje realno) kojima isticu ugovori,mada ce De Rossia biti jako tesko dovesti,ali u sportu je sve moguce.. Juve igra srcem,svoje nedostatke nadoknadjuje borbenoscu i velikim zalaganjem,zajednistvom,a to malo ko danas ima...Bianconeri1988 je napisao/la:Kad Conte sa ovako prosječnom ekipom ima ovakve rezultate, pokušajte barem zamisliti kakva nas budućnost očekuje kad dođu i ti top igrači!?
Ja lično ne mogu zamisliti, vala sve osim 90 bodova po sezoni, preko 100 datih i ispod 10 primljenih bih smatrao neuspjehom![]()
U utorak od prve minute Giaccherini i Marrone.
Jos da Vidal pogodiSoni je napisao/la:Oba gola su strasna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.