Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Fatmir je precjenjen.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Treba ga upoznati s islamom. Svakako se odrekao katoličke crkve.High je napisao/la:Da je Bošnjak, bio bi mi draži od Fatmira.Kawhi je napisao/la:Na to sam oplakao danas, al nekakav ispunjen dan pa zaboravio pokrenuti raspravu o tome.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Odvest ćemo ga na džumu. Svakako ga viđam po Šeheru.Kawhi je napisao/la:Treba ga upoznati s islamom. Svakako se odrekao katoličke crkve.High je napisao/la:Da je Bošnjak, bio bi mi draži od Fatmira.Kawhi je napisao/la:Na to sam oplakao danas, al nekakav ispunjen dan pa zaboravio pokrenuti raspravu o tome.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
najbolji na forumuHigh je napisao/la:@TobeYarabi,
dobar ti je potpis!

Otkako mi je @Besic rekao da ličim na Nuri Sahina, ne spavam noćima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da li to znači da je Nuri Sahin potomak Bošnjaka Šahinpašića koji su bili prisiljeni otići u Tursku 1878.?High je napisao/la:Otkako mi je @Besic rekao da ličim na Nuri Sahina, ne spavam noćima.
Nuri Sahin je, ustvari, neznani sin Šemsudina Sarajlića i njegove žene, Nafije. Misliš li da je vakat da @Besic nauči arebicu i fakte o Hvalovom zborniku?Kawhi je napisao/la:Da li to znači da je Nuri Sahin potomak Bošnjaka Šahinpašića koji su bili prisiljeni otići u Tursku 1878.?High je napisao/la:Otkako mi je @Besic rekao da ličim na Nuri Sahina, ne spavam noćima.
Turci braca,a prezimena nam skalpirali 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Travestija.
@Besic će ti reći. Nadam se da neće slagati.Federer17 je napisao/la:@highe, jesi se dje skrasio u kakvoj ustanovi, ili gdje vec? Imas reference ko malo ko.
Nista ja ne znam,osim sto je Nuri Sahin.
Okasnio je čak, ali još može stići.High je napisao/la:Nuri Sahin je, ustvari, neznani sin Šemsudina Sarajlića i njegove žene, Nafije. Misliš li da je vakat da @Besic nauči arebicu i fakte o Hvalovom zborniku?Kawhi je napisao/la:Da li to znači da je Nuri Sahin potomak Bošnjaka Šahinpašića koji su bili prisiljeni otići u Tursku 1878.?High je napisao/la:Otkako mi je @Besic rekao da ličim na Nuri Sahina, ne spavam noćima.
Reci istinu džematliji.Besic je napisao/la:Nista ja ne znam,osim sto je Nuri Sahin.

Istina je samo jedna 

Jel Hrvati fakat bosančicu zovu arvatica?High je napisao/la:Reci istinu džematliji.Besic je napisao/la:Nista ja ne znam,osim sto je Nuri Sahin.

Ili bosanskom ćirilicom.Kawhi je napisao/la:Jel Hrvati fakat bosančicu zovu arvatica?High je napisao/la:Reci istinu džematliji.Besic je napisao/la:Nista ja ne znam,osim sto je Nuri Sahin.

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, JackW, kraljttbvb, L-Train i 11 gostiju.