To se primijetilo tek kad sam upoznao Bosnića.Besic je napisao/la:Marley.High je napisao/la:Ko je Bob?
Dok si bio mali High,ono fora 1-4 osnovne,da li su ucitelji vjeronauke primjetili tvoj radikalizam i potencijal?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Uspon crvenog, Pirs Braun, fbreaderDonnie Darko je napisao/la:De mi nesto da citam, nesto dinamicno i ne pretjerano dugo.DANTES je napisao/la: .
I koja ono rece da je najbolja aplikacija za android?

- legenda reala
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:slaninom?legenda reala je napisao/la:
Ne znaju djeca da ste naoruzani do zuba
Svim nabrojanim budimo realni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Legendo gdje si ti to sve naucio 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Rano ustajanje na sabah me čeka ujutro ako Bog da, i druženje s knjigom vascijeli dan. A i narednu noć. A i narednih 10 noći. I dana. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Evo jedna lijepa poruka uvazenog hafiza Adnana. @Hendo brate, poselami maksuz tu ljudsku gromadu.
@legendo, nemoj reagovat kako ocekujem, ne moraju svi znat ono sto ti znas.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
e moj ti. Narod se istripovao SFOR-om i masovno su predali oružje iz rata i bez dozvole.. Onda nam je uveden porez na oružani list pa je i mnogima to ****.. Oružje ti jedino imaju još lovci, a ono je smiješno za ozbiljne upotrebe...legenda reala je napisao/la:DANTES je napisao/la:slaninom?legenda reala je napisao/la:
Ne znaju djeca da ste naoruzani do zuba
Svim nabrojanim budimo realni
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nisam u toku ne pratim nista ne stizem od obaveza, cudim se kako i ti stignes nba pratiti
Juka nek ide bilo gdje, samo da vise pocne igrati
Danto nemoj meni suplje
Danto nemoj meni suplje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
e jbg sadlegenda reala je napisao/la:Ma nisam u toku ne pratim nista ne stizem od obaveza, cudim se kako i ti stignes nba pratiti
Danto nemoj meni suplje

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
A sjecas se onih satora kad je sfor sakupljo oruzje
Sjećam se da su išli od vrata do vrata. Došli kod moje tetke ja bio kod nje, otvaramo vrata njih 5 stoji i prevodilac. Kaže imate li oružja? Tetka odakle mi koji qrac? I to je sve. Odoše. Mogli smo imati tenk u dnevnoj..legenda reala je napisao/la:A sjecas se onih satora kad je sfor sakupljo oruzje

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Ma sjecam se i toga, ali bili su i ono ko punktovi gdje su oni to sabirali, mogo si odnjeti i predatiDANTES je napisao/la:Sjećam se da su išli od vrata do vrata. Došli kod moje tetke ja bio kod nje, otvaramo vrata njih 5 stoji i prevodilac. Kaže imate li oružja? Tetka odakle mi koji qrac? I to je sve. Odoše. Mogli smo imati tenk u dnevnoj..legenda reala je napisao/la:A sjecas se onih satora kad je sfor sakupljo oruzje
Ma znam. Narod čuo priču kao imaju uređaj odmah otkrije pušku ako je imaš pa taman bila zakopana ispod betona.. Ako te uhvate ideš u zatvor i plaćaš kaznu.. Masovna predaja oružja nastala..legenda reala je napisao/la:Ma sjecam se i toga, ali bili su i ono ko punktovi gdje su oni to sabirali, mogo si odnjeti i predatiDANTES je napisao/la:Sjećam se da su išli od vrata do vrata. Došli kod moje tetke ja bio kod nje, otvaramo vrata njih 5 stoji i prevodilac. Kaže imate li oružja? Tetka odakle mi koji qrac? I to je sve. Odoše. Mogli smo imati tenk u dnevnoj..legenda reala je napisao/la:A sjecas se onih satora kad je sfor sakupljo oruzje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma brate pratio sam cijelu nba do prije 20ak dana, poslije toga zbog manjka slobodnog vremena samo ovu nasu dvojicu. Sad kako su obojica ispali iz rostera, upalim samo ako se zadesim budan i vidim na boxscoreu da je neki od njih usao u igru. Ne planiram ni ja to vise gledati dok se Mirza ne vrati u rotaciju i dok Juka ne promijeni tim.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne mogu ja to pratiti da njih dva igraju po 40 minuta
Danto te navlači da kreneš u desant na Čajniče.DANTES je napisao/la:e jbg sadlegenda reala je napisao/la:Ma nisam u toku ne pratim nista ne stizem od obaveza, cudim se kako i ti stignes nba pratiti
Danto nemoj meni suplje

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- TobeYarabi
- Kontakt:
High je napisao/la:
Na to sam oplakao danas, al nekakav ispunjen dan pa zaboravio pokrenuti raspravu o tome.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Da je Bošnjak, bio bi mi draži od Fatmira.Kawhi je napisao/la:Na to sam oplakao danas, al nekakav ispunjen dan pa zaboravio pokrenuti raspravu o tome.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.