Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Chat
Necu se ja drug svadati s'tobom zbog dodika. Nemoj se ti meni sta naljutiti
Fokus je zanimljivi 16 puta, ali nemaju aplikaciju za android, a ja nisam ljubitelj ulaziti preko browsera itd.

Nisam mislio vrijedjati, nije to moj nacin komuniciranja, a nema potrebe da cekam bilo sta.sekerbay je napisao/la: nista onda, sacuvaj pa kad inshallah dodjem u martu, sve mi reci u lice.
Ja sebe smatram muslimanom, i za mene taj termin ne postoji, pogotovo to ne mogu vezati za njega. Ne mozes ga nazivati necim cime on sam sebe ne naziva, a napisao si i da je bolesnik (ili nesto slicno).sekerbay je napisao/la: pa reko sam sta je za mene i za sve muslimane: vehabijica.
samo me zanima odakle kopate ove bolesnikeveliki alim
Molim Allaha da ga nagradi dzennetom za sve javne istupe i upozorenja s ciljem upoznavanja o nakaradnim ucenjima siija, svih muslimana na ovim prostorima.
Ne kopam ih ja, sami se iskopaju. Da se samo procitaju fetve Homeinija, ne treba ici dalje.
A ja bas sutra, ako Bog da, poslije sabah namaza imam dorucak sa Adnanom Mrkonjicem. 

Kocka je bačena
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
nit' slušaj šiije i prošije šta ti govore o selefijama, nit' slušaj selefije šta ti govore o šiijama 

1946
- IlProfessore
- Kontakt:
+1BitiSrcemVezan je napisao/la:nit' slušaj šiije i prošije šta ti govore o selefijama, nit' slušaj selefije šta ti govore o šiijama
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Selam za najtvrđe forumske selefije i radikaliste.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sta je, stisla se guzaFederer17 je napisao/la:Nisam mislio vrijedjati, nije to moj nacin komuniciranja, a nema potrebe da cekam bilo sta.

ako je negdje ovdje, daj adresu da dodjem i prisustvujem tom divnom sastanku.Hendo je napisao/la:A ja bas sutra, ako Bog da, poslije sabah namaza imam dorucak sa Adnanom Mrkonjicem.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Hahaha, koga i cega?sekerbay je napisao/la:sta je, stisla se guzaFederer17 je napisao/la:Nisam mislio vrijedjati, nije to moj nacin komuniciranja, a nema potrebe da cekam bilo sta.a ja mislio ti ratnik ko na forumu. sta si se bolan prepo, od mene jedino mozes dobit bombonu.
Niti sam ratnik na forumu, niti to trazim u real lifeu. Ako je biti ratnik reci ovo sto sam rekao za siije, onda nek bude tako.

Jedino koga se bojim jeste Allah Uzviseni, a svih drugih ni u mislima. Zvuci pateticno i mrzim tako zvucati, ali ne znam kako drugacije da ti objasnim da te tvoje recenice zvuce presmijesno.
Hendo je napisao/la:A ja bas sutra, ako Bog da, poslije sabah namaza imam dorucak sa Adnanom Mrkonjicem.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nek se i s tobom složim.IlProfessore je napisao/la:+1BitiSrcemVezan je napisao/la:nit' slušaj šiije i prošije šta ti govore o selefijama, nit' slušaj selefije šta ti govore o šiijama

Šta misliš o hamzevijama?High je napisao/la::
Šećko, šta ti misliš o hamzevijama?sekerbay je napisao/la:.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
BitiSrcemVezan je napisao/la:nit' slušaj šiije i prošije šta ti govore o selefijama, nit' slušaj selefije šta ti govore o šiijama

Gdje si
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- legenda reala
- Kontakt:
Jes Federer nesto agresivan ovih dana, moram mu s burazom popricati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa eto, to je fino. zato i kazem da ti nece biti problem da mi ove moje "veze sa sijama" objasnis uzivo.

o komeKawhi je napisao/la:Šećko, šta ti misliš o hamzevijama?

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Neobludisti.Kawhi je napisao/la:Šta misliš o hamzevijama?High je napisao/la::
- IlProfessore
- Kontakt:
Ma kad se nađe zajednički jezik sa dantesom, može sa svima. Ali oko tvojih mokrih snova o čemerici se nećemo nikada složiti pa makarKawhi je napisao/la:Nek se i s tobom složim.IlProfessore je napisao/la:+1BitiSrcemVezan je napisao/la:nit' slušaj šiije i prošije šta ti govore o selefijama, nit' slušaj selefije šta ti govore o šiijama![]()

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Locirat će te srpske obavještajne službeHendo je napisao/la:Neustifterstrasse 23, Munchen.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
jbt., u prosloj godini je preko 10 milja svaba izvrsilo samoubistvoDurch einen Suizid beendeten 10 080 Menschen ihr Leben.

a ovo je jos gore. ucmekano je preko 36 hiljada ljudiVier Prozent aller Todesfälle waren auf eine nicht natürliche Todesursache wie zum Beispiel eine Verletzung oder Vergiftung zurückzuführen (36 503 Sterbefälle).