Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 20 jan 2017, 22:42

alan_kardec je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ne znaju djeca da ste naoruzani do zuba :mrgreen:
To ti krao slaninu i rakiju sa srpskih tavanica pa znaš? :mrgreen:
Ma jok nisam ja Heller
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 20 jan 2017, 22:43

Evo jedna od pravog umjetnika. Legendo, slobodno je posalji kakvoj curi.

Btw, :rol:

http://t.uzlanski.ba/zanimljivosti/sa-3 ... vac-video/

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 20 jan 2017, 22:46

Kawhi je napisao/la:Ugledajte se na Sarajlije malo. Kod vas sve ode u ekstrem.
ne znam sta da kazem. nema sta, u pravu si.
Federer17 je napisao/la:
sekerbay je napisao/la: kakva je situacija u kuli, nusretovci ili bilalovci?
Ne znam vjeruj nista iz prve ruke, izbjegavam takve u sirokom luku. Do skoro sam gore stalno poslom prolazio, pa sam ih susretao, ali sada nista (sutnula me mala :mrgreen: :lol:). Znam da se stalno nesta raspravljaju u vezi izbora, je li haram glasati i sta ja znam. Napinju se s Pezicem, Kuduzovicem ciji je stav da je to dozvoljeno, a oni zestoko protiv.

Ima onaj Emir, mislim da im je on glavni (ili jedan od glavnih) gore. Takodjer mislim da ih nema puno.

@miky, nema potrebe da ga nazivas bilo kakvim nazivima. I ti postavljas video klipove od mnogih, mozda nekima, ludih likova, ali ne vidjeh da bilo kod napisa kako se isti trebaju brisati, pogotovo da ih vrijedja. Ne znam da negdje pise kako se na Chat smiju postavljati samo pjesma.
pa sta je sad, je l´ dozvoljeno glasat il nije?
sto se tice mrkonje, on je paradni primjerak vehabijske tekfirske skole.
gotovo citav umet su maturidije i esarije(o njima treba nesto procitat prije negoli se iznese misljenje) dok ova bradonjina bolesna grupa ne cini ni 4%(cast izuzecima) i opet sebi uzimaju za pravo da ostale nazivaju sektasima, zalutalima i nevjernicima.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jan 2017, 22:49

Vehbosi su zauzeli Zlokovac jer su zlocesti :)

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 20 jan 2017, 22:52

Sarajlijica1946 je napisao/la:A ovog klixa, kad god udem ona krmeca glava dodik. Jeb.o im on mater, nek ga preminuju u dodik portal.
Ulojio se na portalu braće Šimić. Čovićeva medijska mašinerija je čudo.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jan 2017, 22:55

legenda reala je napisao/la:Ma jok nisam ja Heller
Kako se laganica pereš. Pusti bolan Hellera, odao si se. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 20 jan 2017, 22:56

sekerbay je napisao/la: pa sta je sad, je l´ dozvoljeno glasat il nije?
Ne znam, ti si ocigledno samoprozvani sejh, daj sam sebi odgovor. Svakako te odgovori i misljenja navedenog dvojca ne zanimaju, niti ih uzimas kao relevantne.
sekerbay je napisao/la: sto se tice mrkonje, on je paradni primjerak vehabijske tekfirske skole.
gotovo citav umet su maturidije i esarije(o njima treba nesto procitat prije negoli se iznese misljenje) dok ova bradonjina bolesna grupa ne cini ni 4%(cast izuzecima) i opet sebi uzimaju za pravo da ostale nazivaju sektasima, zalutalima i nevjernicima.
Ne bih da ti odgovaram istom mjerom, iako si me da valja povukao za jezik. Mogu ti samo reci da ces odgovarati za te prozivke i upucene uvrede.

Ne citaju oni, dovoljni su iranski misionari i siitski imami, oni svakako sve znaju i pokupili su svu pamet svijeta. 'ta je jedan Mrkonjic koji je 17 godina izucavao vjeru za tebe!

Btw, do gledanja! :salut:
slika

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 jan 2017, 22:57

IlProfessore je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:A ovog klixa, kad god udem ona krmeca glava dodik. Jeb.o im on mater, nek ga preminuju u dodik portal.
Ogadio mi se pravo, tacno cu prestati citati vise. Jos onu zmijsku glavu kad postave cvijsnovicku povraca mi se :puke: :puke:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 jan 2017, 23:00

Sarajlijica1946 je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:
Ogadio mi se pravo, tacno cu prestati citati vise. Jos onu zmijsku glavu kad postave cvijsnovicku povraca mi se :puke: :puke:
Izmisljas. Ljudi prenesu svaku petu njegovu izjavu, a buduci da isti laje ubjedljivo najvise to je jos malo. Najbolji portal u drzavi bez dileme.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 20 jan 2017, 23:01

DANTES je napisao/la:
Hendo je napisao/la:Momci, sa postovanje spominjite Neutrala. Momku je potrebno 30 000 eura za operaciju. Nista nije dzaba. Na stranu sva zafrkancija.
a jbg, nismo se slagali otkad se vratio, ali yebeš to, ovo su ozbiljne stvari. što mu ti ne organizuješ nešto kroz dijasporskeorganizacije? a mogao bi ss.ba nešto pokrenuti..
Bas jucer smo poslali 35 000 eura za izbjglice iz Halepa u Tursku. 800 kvadrata zemlje kupujemo za 1 300 000 eura, a za graditi poslije toga treba barem 4 ili 5 miliona eura. Ne znam sta bih ti dalje trebao objasniti da me bolje razumijes. :-(
Kocka je bačena

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 jan 2017, 23:03

Nisam takav da idem iz krajnosti u krajnost, prebroj u januaru koliko ima clanaka o njemu pa se javi. Kad vec glumis advokata :kafa:

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 20 jan 2017, 23:05

Kawhi je napisao/la:
Besic je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Sarkazam.
A inače jesu li nam braća, obzirom da se to puno forsira :kafa:
Jedina braća su nam Hrvati. :kafa:
:salut:

Dala Bosna Tomislava kralja, prvog kralja od loze Hrvata ...

Inace, kad spomenu kralja, jesi konzumirao tamno Tomislav?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 jan 2017, 23:06

Sarajlijica1946 je napisao/la:Nisam takav da idem iz krajnosti u krajnost, prebroj u januaru koliko ima clanaka o njemu pa se javi. Kad vec glumis advokata :kafa:
Najbolje da se informises sta se sve desavalo u januaru pa ako mislis da o takvim stvarima ne treba izvjestavati onda nemamo o cemu pricati.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 jan 2017, 23:08

Vijadukt je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Besic je napisao/la:
A inače jesu li nam braća, obzirom da se to puno forsira :kafa:
Jedina braća su nam Hrvati. :kafa:
:salut:

Dala Bosna Tomislava kralja, prvog kralja od loze Hrvata ...

Inace, kad spomenu kralja, jesi konzumirao tamno Tomislav?
Naravno. Super stvar, al je izbjegavam. Prebrzo pijem pivu pa me Tomislav baš brzo udari (očekujem da neko ubaci kakvu šalu ovdje). Kad već pijem nešto jače onda pijem baš jake stvari. Najbolje jače pivo uz Paulanerov Salvator. :salut:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 20 jan 2017, 23:09

Da nije @Kajzer novinar tamo, pa se ovako upalio kao da mu je otac (u najmanju ruku) napisao sve te clanke. :lol:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 jan 2017, 23:09

Kajzer10 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Nisam takav da idem iz krajnosti u krajnost, prebroj u januaru koliko ima clanaka o njemu pa se javi. Kad vec glumis advokata :kafa:
Najbolje da se informises sta se sve desavalo u januaru pa ako mislis da o takvim stvarima ne treba izjasnjavati onda nemamo o cemu pricati.
Sta se desilo u januaru :?: Takvi poput tebe u mojoj mahali vec izvadili pasose i nabrali, zahvaljujuci vama i ima popularnnost :opaopa: Koga boli uho jel on dobio vizu, pa onda on se odrice pasosa i tako bezbroj gluposti. Klasicna dvorska luda kojoj je mjesto u jagomiru :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jan 2017, 23:11

Ljudi i ne citaju tekstove, samo naslov na klix-u i slicnim medijima i komentarisu, te tako sire mrznju.

A ovi novinari znaju da ne bi imali za hljeba da ne sire mrznju. Da ljude ne ubijaju sa politikom, ljudi bi bili sretniji, a oni ne bi imali banke.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 20 jan 2017, 23:12

Federer17 je napisao/la:Ne bih da ti odgovaram istom mjerom
nista onda, sacuvaj pa kad inshallah dodjem u martu, sve mi reci u lice.
Federer17 je napisao/la:'ta je jedan Mrkonjic koji je 17 godina izucavao vjeru za tebe!
pa reko sam sta je za mene i za sve muslimane: vehabijica.
slika
samo me zanima odakle kopate ove bolesnike :crazy: veliki alim :lol:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 jan 2017, 23:13

rio_Ferdy88 je napisao/la:.
Zašto me nisi informisao o Audrey Pence? :ljepota:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 jan 2017, 23:15

Federer17 je napisao/la:Da nije @Kajzer novinar tamo, pa se ovako upalio kao da mu je otac (u najmanju ruku) napisao sve te clanke. :lol:
Nisam, samo kazem da je apsolutno netacno da oni nekog reklamiraju. (jedino cirkusanta Salkica mozda)
Rekoh vec, citam i banjalucke nezavisne koje prenesu svaku izjavu, citam klix. Klix prenese svaku petu a ne znam sta neki ocekivaju, da klix a i svi mi zazmirimo na parade, otvoreno zagovaranje secesionizma u januaru, pa i ovu bruku oko inauguracije gdje se premijer slika sa nekim turistima itd.
Najbolje jel praviti se kao da se nista nije desilo. :roll:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
Sta se desilo u januaru :?:
Nije nista, nikad stabilniji bili nismo.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.