Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Esselamu aleykum.
Kupujte svojim hanumama ruze i uvijek im govorite da ih volite.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
WS.shzna je napisao/la:Esselamu aleykum.
Šta trebamo raditi s ovim hanumama koje su već u vezi , a opet bi nešto sa strane?

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa u Meku i Medinu ti već diraju Saudi. Čak i Poslanika da se ne lažemo.IlProfessore je napisao/la:Meka i Medina, Poslanik a.s i ostale pojedinosti su svetinja za preko milijardu ljudi na planeti, neće se tako lahko dirati svetinje, čak ni zlim govorima i perom.Kawhi je napisao/la:Nije važno. Zna se gdje je problem, i on je dosta puta isticao gdje je problem, a kako će se izboriti s dinastijom koja par stoljeća vedri i oblači vidjećemo. Samo da mi kao narod budemo pametni i ne ložimo se ko idioti. To što su okupirali Meku i Medinu ne znači da ih treba braniti.IlProfessore je napisao/la:Kako li konta izbrisati ISLAMSKI terorizam sa lica zemlje...
Mada pretpostavljam njegov vid borbe protiv ISLAMSKOG terorizma: nastavak teroriziranja nekoliko miliona muslimana širom planete, nove logore poput gvantanama i nastavak patnje od strane najgoreg tlačitelja, američkog imperijalizma...
Da, islamskog terorizma. Isto ko što je inkvizicija u kršćanstvu nalazila opravdanja za svoja nedjela, tako i ovi danas u islamu.
Emir Nemanja?Besic je napisao/la:Kawhija će se porodica odreći ako se ne vrati korijenima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne znam možeš probatBesic je napisao/la:Šta trebamo raditi s ovim hanumama koje su već u vezi , a opet bi nešto sa strane?

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Izofirati ih hairliji njihovom. Niko ne zasluzuje da bude prevaren.Besic je napisao/la: Šta trebamo raditi s ovim hanumama koje su već u vezi , a opet bi nešto sa strane?

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Haj da mi bi otići joj na kućni prag,ali nemam nikog da me usmjeri,nasavjetuje kako se tome pristupa. Mad.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sta bi od sekularne države? Lol
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Onako i kod Tite bile. Svi dolazili da mu se poklone.Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta bi od sekularne države? Lol

a jbg, nismo se slagali otkad se vratio, ali yebeš to, ovo su ozbiljne stvari. što mu ti ne organizuješ nešto kroz dijasporskeorganizacije? a mogao bi ss.ba nešto pokrenuti..Hendo je napisao/la:Momci, sa postovanje spominjite Neutrala. Momku je potrebno 30 000 eura za operaciju. Nista nije dzaba. Na stranu sva zafrkancija.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ljevica da se ujedini i da nesto uradiKawhi je napisao/la:Onako i kod Tite bile. Svi dolazili da mu se poklone.Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta bi od sekularne države? Lol

Sta je to Neutralu???
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Kaže Željko on će zvati ljude da se ujedine.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ljevica da se ujedini i da nesto uradiKawhi je napisao/la:Onako i kod Tite bile. Svi dolazili da mu se poklone.Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta bi od sekularne države? Lol
Sta je to Neutralu???

Bratu mu trebaju neke pare za operaciju. Tako @Hendo kaza.
nisam musliman ni Bošnjak, mogu ti dokazati, samo treba da te izlupam neobrezanom kitom po čelu..Besic je napisao/la:DantesHigh je napisao/la:Za kog pretpostavljaš da je on?Kawhi je napisao/la:Doduse, ne bih se zacudio da je Dzevad medju nama.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa ni Dževad nije to što govoriš , ne moraš nam dokazivatDANTES je napisao/la: nisam musliman ni Bošnjak, mogu ti dokazati, samo treba da te izlupam neobrezanom kitom po čelu..![]()

jesi to mjerkao dzevadovu ćunuBesic je napisao/la:Pa ni Dževad nije to što govoriš , ne moraš nam dokazivatDANTES je napisao/la: nisam musliman ni Bošnjak, mogu ti dokazati, samo treba da te izlupam neobrezanom kitom po čelu..![]()
![]()

kako se to desilo?

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Lažeš. Na tavanu ti tespih i ilmihal.DANTES je napisao/la:nisam musliman ni Bošnjak, mogu ti dokazati, samo treba da te izlupam neobrezanom kitom po čelu..Besic je napisao/la:DantesHigh je napisao/la:
Za kog pretpostavljaš da je on?![]()
U BLuDANTES je napisao/la: kako se to desilo?

Znaš li da je lakše pronaći vodu u pustinji nego muslimana u Tuzli?Federer17 je napisao/la:
Samo ne znam kakve veze ima cuna s ovim sto si ti napis'o, nisi se ni osvrtao na to. Aferim za mentora!

Trenutno korisnika/ca: relativizam, soxx, VensanKasel i 7 gostiju.