Dalegenda reala je napisao/la:Mora li se vozacki polagati u mjestu prebivalista
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ivanka.IlProfessore je napisao/la:Melania![]()
![]()
![]()
Nije svjesna kako me lahko može imati.

Ma meni jedino ide na qrac kad pravdaju čovjeka koji poziva na ubijanje ljudi. O drugim se i može raspravljati.miki_92 je napisao/la:Donnie brisi ove bradate ublehe

#MAGA konačno.madridist je napisao/la:Donald Trump predsjednik SAD.
Kakav govor je održao.

#MAGA još jednom živi i zdravi bili.
Mir s vama.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Life is fun again
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Lijepi petak.
Cujem neka cura na stanici komentarise da je ono najgora stanica, nikad tramvaj da dodje.

Cujem neka cura na stanici komentarise da je ono najgora stanica, nikad tramvaj da dodje.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- TobeYarabi
- Kontakt:
dan za metakrasavoje je napisao/la:Lijepi petak.![]()

Između ostalog i nadležnog za sankciju krmku.Trump želi kontinuitet politike, zadržava 50 zvaničnika iz trenutne administracije

Rekao obrisati islamski terorizam sa Zemlje.

- TobeYarabi
- Kontakt:
jel to trump opet nekog pobjedio na izborima?
Nako misliš prespavat vikendrasavoje je napisao/la:Lijepi petak.

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- IlProfessore
- Kontakt:
Kako li konta izbrisati ISLAMSKI terorizam sa lica zemlje... 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
TobeYarabi je napisao/la:jel to trump opet nekog pobjedio na izborima?
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa jednostavno-samo izbrise rijec islamskiIlProfessore je napisao/la:Kako li konta izbrisati ISLAMSKI terorizam sa lica zemlje...
ko te je bombardovorasavoje je napisao/la:Pa?![]()
Sanjala sam sinoc bombardovanje.

I don't know what the fuck I'm doing here
Nije važno. Zna se gdje je problem, i on je dosta puta isticao gdje je problem, a kako će se izboriti s dinastijom koja par stoljeća vedri i oblači vidjećemo. Samo da mi kao narod budemo pametni i ne ložimo se ko idioti. To što su okupirali Meku i Medinu ne znači da ih treba braniti.IlProfessore je napisao/la:Kako li konta izbrisati ISLAMSKI terorizam sa lica zemlje...
- IlProfessore
- Kontakt:
Meka i Medina, Poslanik a.s i ostale pojedinosti su svetinja za preko milijardu ljudi na planeti, neće se tako lahko dirati svetinje, čak ni zlim govorima i perom.Kawhi je napisao/la:Nije važno. Zna se gdje je problem, i on je dosta puta isticao gdje je problem, a kako će se izboriti s dinastijom koja par stoljeća vedri i oblači vidjećemo. Samo da mi kao narod budemo pametni i ne ložimo se ko idioti. To što su okupirali Meku i Medinu ne znači da ih treba braniti.IlProfessore je napisao/la:Kako li konta izbrisati ISLAMSKI terorizam sa lica zemlje...
Mada pretpostavljam njegov vid borbe protiv ISLAMSKOG terorizma: nastavak teroriziranja nekoliko miliona muslimana širom planete, nove logore poput gvantanama i nastavak patnje od strane najgoreg tlačitelja, američkog imperijalizma...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prvi korak neka mu bude angazman kawhija kao jednog od glavnih savjetnika za sva pitanja. Naprosto je u sve upucen i nema toga za sta nije osposobljen. Aferim!
Koja kolicina nebuloza u zadnje vrijeme, da ne povjerujes.
Meni je samo fascinantno sto se epiteti 'bradate budale', 'bradonje' i sl. vezuju iskljucivo za muslimane - prakticare. Da je neko postavio video nekog svestenika sa metar brade ili cool glumca, ****, siguran sam da niko nista ne bi napisao. Sto li?!
Koja kolicina nebuloza u zadnje vrijeme, da ne povjerujes.
Meni je samo fascinantno sto se epiteti 'bradate budale', 'bradonje' i sl. vezuju iskljucivo za muslimane - prakticare. Da je neko postavio video nekog svestenika sa metar brade ili cool glumca, ****, siguran sam da niko nista ne bi napisao. Sto li?!
Kawhija će se porodica odreći ako se ne vrati korijenima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
U zadnje vrijemeFederer17 je napisao/la:Prvi korak neka mu bude angazman kawhija kao jednog od glavnih savjetnika za sva pitanja. Naprosto je u sve upucen i nema toga za sta nije osposobljen. Aferim!
Koja kolicina nebuloza u zadnje vrijeme, da ne povjerujes.!

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.