FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šta reći nego bravo majstore. 

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
@boccaccio svaka cast 

Jedan je boccacio majke mi napravit cu transparent

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@ipee,uzmi tekst i postavi na oficijelnu stranicu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Svaka čast majstore! Ne zbog toga što ovako dobro pišeš jer sam ti zbog otga sto puta čestitao nego zato što si prekinuo ovu besmislenu priču oko TT (nadam se da je ja sad neću početi). ZAboravili su svi šta je Željo zbog te priče, a on je jedan od milion igrača koji su bili u klubu i koji nikad neće shvatiti to što si napisao.
-
- Kontakt:
Jos da dodam da je stvarno lijepo vidjeti kada boccaccio, pile, FKZ1921, zaboljisport itd ostave post. Onda se lijepo vratim i na miru, pazljivo procitam. Iako ima nekada nekih razlika u misljenju ja uzivam sve to citati. Mislim da je covjek zakljucio sve vezano za slucaj Tomci i trenutnu situaciju. Nase je da podrzimo momke i dalje, u sto ne sumnjam, i da svjedocimo stvaranju novog Dzeke, Sehica, Stilica, pa ko zna mozda i novog Bazdarevica, Skore, Nikica i sl.
Ovaj post koji je napisao boccacio je dobra prilika da zakljucimo predhodnu temu. Al stvarno i definitivno.
Nema vise potrebe za raspravu oko Tomica vaznije je pitanje jesu li ovi nasi sposobni naci zamjenu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Potpisujem. I postavljati ga kada god neko "oplete" po nasoj mladosti.FKZ1921 je napisao/la:Ovaj post koji je napisao boccacio je dobra prilika da zakljucimo predhodnu temu. Al stvarno i definitivno.
Edit;
PostPostao/la KosevskoHill dana 11 feb 2015, 15:15
Ovo što je "boccacio" napisao isprintati i dijeliti svakoj osobi koja ulazi na stadion ! Bravo kralju

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
@boccaccioKada Kerim Memija zaigra i kada prodje u Bijeljini kroz jedan prodor gdje ja zazmirim od te njegove siline, racunajuci da ce ga sada ona trojica sto ga napadaju raznijeti zajednickim startom, a on proleti i zabije gol.... i potrce svi njemu, ja otvorim oci i skocim najponosnije se isprsim i vicem ZELJOOOOOOOOOOO, shvatim da Memija osjeti tu svoju pripadnost. Ima tu krv u sebi i to se prepozna. To svaki pravi navijac prepozna.
Kada ugledam da je mali Amir usao u igru , da je dobio loptu, a skontam da on nije ni ublizu punoljetan...krene sa loptom naprijed na dva igraca..direktno u njih ide bez imalo straha. Prodje i izmisli prostor izmedju njih dvojice, proturi loptu do Bajica a ovaj zavrsava akciju golom. Cine me ponosnim, jer skacem kao malo dijete. Nije tu bitan gol, ali je bitno da sam prepoznao pripadnost. Jer vidim kako Memija trci prema njima i kako se zaigrano raduju. Vidim kako nas cine ponosnim.
Kada Dado Sadikovic dodje u poziciju suta i pljusne je onako sanerski, a lopta vristi prema golu, golman je i ne vidi.
Kada se nalazi na 35 metara od gola, a skonta u trenutku da se krilni igrac ubacuje prema sredini ka golu protivnika, a onako je gledajuci na drugu stranu slozi prizemno prema tom igracu, onda shvatim da Dado ima tu fantaziju u sebi.
Kada imas prvog strijelca lige a da je bukvalno dijete doslo iz skole fudbala koje pripada tvom klubu, onda pomislim na to kako on ima slabe uslove u toj ekipi, jer mogu samo da zamislim kako ga Zeba kljuka loptama a on zabija li zabija. Pa se sjetim tog Bajica iz prosle sezone i ugledam istu sliku kao kod Stilica kada je pocinjao i kada ta slika nije bila obecavajuca. Vidim isti napredak u razvoju, ogromnu eksploziju koja ga je danas izbacila u prvog strijelca lige.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ima li kakvih naznaka da ce neko doci do pocetka sezone? Veznjak? Napadac? Opet veznjak? Nasi su veoma optimisticni ako se s ovim sto imaju misle boriti za sami vrh.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Treba se nafurati sad protiv Olimpica, kao protiv Travnika kad smo imali onaj niz medju najboljim u evropi. Da podrzimo igrace, trenera stručni štab, da bude puna Grbavica !
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Boccaccio je jedini koji može tako precizno riječima izraziti ono što jedan navijač Želje osjeća. Svaka ti čast 

Molim te reci mi da doticni nije igrao za klikere,jel on jedini koji igra za molekule dok ostali igraju za pare?Virtu4l je napisao/la:RiverPlate je napisao/la: Tomić je završio svoje u Željezničaru po svemu sudeći neka mu je sretno trčkaranje po Vilsu.OdaVeliki je napisao/la:Kvesic hoce a ovaj nece. Jasno ko dan MRS!Primate li vi platu za ono što radite? Ako primate, da li bi to radili besplatno, ono na lijepe oči, čisto iz ljubavi?MuhamedTM je napisao/la:Cim je pocelo ovo oko produzetka ugovora odma sam znao da ovaj paksu nece potpisati.
Pričamo o igraču koji ima 24 godine i mora rješavati svoju egzistenciju, a usput je najbolji igrač Željezničara.
Ako mu se duzno I ima papir na kojem to pise bujrum u savez I tuzi. Niko ne govori o tome da mu se nije duzno ali nemoj biti tockonja I pokusavati praviti Zelju I navijace budalama,nije to fer ipak smo ga mi izgradili u to sto jeste

Boccaccio

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Aldin Ćeman, koji nastupa na poziciji golmana, ponikao je u omladinskim kategorijama FK Željezničar, a jučer je potpisao profesionalni ugovor sa ekipom sa Grbavice.
Ćeman je na kraju prošle sezone, nakon završetka juniorskog staža, prebačen u prvi tim, a jučer je i potpisao ugovor u trajanju od dvije godine te se tako u potpunosti može posvetiti treninzima i čekati priliku za debi u prvom timu.
– Izuzetno sam sretan zbog potpisa ugovora sa Željom. To je moj klub, tu sam skoro cijeli život i sigurno da je ovo ostvarenje sna.
Pitali smo Aldina o konkurenciji na poziciji golmana.
– Iskreno meni puno znači to što radim sa trenerom kakav je Karić, koji odlično radi sa nama golmanima te Antolovićem koji je vrhunski golman koji mi svojim savjetima pomaže da napredujem. Sa Kjosevskim sam prijatelj iz omladinskih kategorija i mogu reći da među nama nema tog osjećaja da smo jedni drugim konkurenti. Međusobno se nadopunjavamo i stvarno je milina imati ovakve saigrače.
Aldin Ćeman rođen je 5. januara 1995. godine, a ugovor sa Plavima vee ga do februara 2017. godine.
Ćeman je na kraju prošle sezone, nakon završetka juniorskog staža, prebačen u prvi tim, a jučer je i potpisao ugovor u trajanju od dvije godine te se tako u potpunosti može posvetiti treninzima i čekati priliku za debi u prvom timu.
– Izuzetno sam sretan zbog potpisa ugovora sa Željom. To je moj klub, tu sam skoro cijeli život i sigurno da je ovo ostvarenje sna.
Pitali smo Aldina o konkurenciji na poziciji golmana.
– Iskreno meni puno znači to što radim sa trenerom kakav je Karić, koji odlično radi sa nama golmanima te Antolovićem koji je vrhunski golman koji mi svojim savjetima pomaže da napredujem. Sa Kjosevskim sam prijatelj iz omladinskih kategorija i mogu reći da među nama nema tog osjećaja da smo jedni drugim konkurenti. Međusobno se nadopunjavamo i stvarno je milina imati ovakve saigrače.
Aldin Ćeman rođen je 5. januara 1995. godine, a ugovor sa Plavima vee ga do februara 2017. godine.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ja sam rekao i opet cu ponoviti. @Boccaccio treba imati mjesto u Klubu uz najveće ovlasti. Jeb* misa, ako nisi Abdulah Sidran kako pišeš ove tekstove.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
jedno slovo pa aldin ćenan 

Eh moj boccaccio, šta reci...sve je suvišno...svaka čast majstore i javno te prozivam za nešto što si davno obečao

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.