Apsolutno , najbolje gorivoSarajlijica1946 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:04Vrijedi li para ovo gorivo na petrolu slovenskom, jel bas toliko dobro
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
U pitanju je žena i ovakvih ima... Neki dan neka glupača zaustavlja auto na magistralnom putu da se ja uključim sa sporednog puta
https://www.cazin.net/vijesti/strasna-n ... skoj-video
I sad ti zamisli radi ovakvog idiota ti izgubiš nogu... Da joj sude kao pokušaj ubistva!Kako je portal Cazin.net saznao, za volanom auta koje je skrivilo ovu tešku nesreću nalazila se žena, a radnik je ovom prilikom zadobio teške povrede i ljekari se bore za spašavanje njegovih ekstremiteta.
- AshburtonG
- Kontakt:
Koji bolidoidan tekst. Cuj u vozilu se nalazila "zena". Kao da je rijec o zivotinji nekoj. Napisi inicijale i koristi zenski rod(sufiks) u glagolu ispred. Svasta. 
To ti je normalna stvar na zapadu
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako idu radovi na ilidzi, da znam dali se usuditi krenuti dole
Zene ne bi trebale upravljati motornim vozilima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
farbaju kruzni tok od jutra u saobraćaju čitav kruzni završen u pet danaSarajlijica1946 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 20:32Kako idu radovi na ilidzi, da znam dali se usuditi krenuti dole
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Super, samo da ne bude kakav fuseraj toga me strah najviseRobust je napisao/la: ↑16 avg 2022, 21:17farbaju kruzni tok od jutra u saobraćaju čitav kruzni završen u pet danaSarajlijica1946 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 20:32Kako idu radovi na ilidzi, da znam dali se usuditi krenuti dole![]()
eno preleti preko raskrsnice na alipasinom polju i ne osjetis da si presao preko sina ja jucer sa svojom 207com nistaSarajlijica1946 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 21:18Super, samo da ne bude kakav fuseraj toga me strah najviseRobust je napisao/la: ↑16 avg 2022, 21:17farbaju kruzni tok od jutra u saobraćaju čitav kruzni završen u pet danaSarajlijica1946 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 20:32Kako idu radovi na ilidzi, da znam dali se usuditi krenuti dole![]()
Valja se navići na to. Prije štemaš bubreg nazad na svoje mjesto kad kući dođeš.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Tako je uvazeni kolega. Zenama je mjesto u kuhinji
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Marsal
- Kontakt:
Šta se ono pravi kad dođeš na kraj autoputa pa hoćeš tamo prema Sarajevu dalje, ne znam kako se zove ulica, je li Drinska?
Jbt gužvare, od autoputa do kružnog onog kod Hife haos, jedva sam stigao na intervju a krenuo sat ranije da mogu kafu popit.
I Robust care, jedva sam našao slobodno mjesto kod Jumba
haman se pročulo da je besplatan 
Jbt gužvare, od autoputa do kružnog onog kod Hife haos, jedva sam stigao na intervju a krenuo sat ranije da mogu kafu popit.
I Robust care, jedva sam našao slobodno mjesto kod Jumba
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kruzni u boljakovom i cesta preko pruge za ali pasinoMarsal je napisao/la: ↑16 avg 2022, 23:21Šta se ono pravi kad dođeš na kraj autoputa pa hoćeš tamo prema Sarajevu dalje, ne znam kako se zove ulica, je li Drinska?
Jbt gužvare, od autoputa do kružnog onog kod Hife haos, jedva sam stigao na intervju a krenuo sat ranije da mogu kafu popit.![]()
I Robust care, jedva sam našao slobodno mjesto kod Jumbahaman se pročulo da je besplatan
![]()
Pa pravi se putMarsal je napisao/la: ↑16 avg 2022, 23:21Šta se ono pravi kad dođeš na kraj autoputa pa hoćeš tamo prema Sarajevu dalje, ne znam kako se zove ulica, je li Drinska?
Jbt gužvare, od autoputa do kružnog onog kod Hife haos, jedva sam stigao na intervju a krenuo sat ranije da mogu kafu popit.![]()
I Robust care, jedva sam našao slobodno mjesto kod Jumbahaman se pročulo da je besplatan
![]()
Žene prave najmanje udesa statistički
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mora da je scrolala po instagramu
Zašto je u podnošenju zahtjeva za svadbu bitno koje sam nacionalnosti i vjere?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- feniksptica
- Kontakt:
Majku yebalo radar sliko s prelaza s 80 na 50 ogranicenje. Odmah tu stavili radar
Zna l neko da l postoji tolerancija prilkom prelasta na drugo ogranicenje da se moze prilagodit brzina. Il kad ti stigne kazna poslije 2 mjeseca da l se moze trazit sudski da se ide.
Ne bi cudilo da su nastimali da hvata gdje je 80 a oni samo radar stavili gdje je 50
Zna l neko da l postoji tolerancija prilkom prelasta na drugo ogranicenje da se moze prilagodit brzina. Il kad ti stigne kazna poslije 2 mjeseca da l se moze trazit sudski da se ide.
Ne bi cudilo da su nastimali da hvata gdje je 80 a oni samo radar stavili gdje je 50
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ASD
- Kontakt:
Da nije famozno Orašjefeniksptica je napisao/la: ↑17 avg 2022, 10:47Majku yebalo radar sliko s prelaza s 80 na 50 ogranicenje. Odmah tu stavili radar
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.