Nekako smo u svemu TMURNI, nema neke radosti kad ih slušaš i gledaš šta pričaju, uvijek postoji osjećaj da još nešto kriju! Naravno ne trebaju sve informacije u javnost, ali mi svaki osmijeh njihov, gestikulacija izgledaju već spremljeno, lažno nekako

Druga stvar, ne mogu da vjerujem da imamo ime Željezničar, tradiciju i ugled, a sklapamo poslove i ugovore koje ne možemo platiti, kakav je to seljakluk? Amaterizam? Šanerski način nekakav, haj ti igraj, svašta ću ti obećat, ali ćeš dobit onu stvar...
Definitivno se na čovjeka ne treba ljutiti što traži pare, nek traži, nije da ih nije zaradio!
Ali definitivno puno toga kod nas ne štima, ne sjećam se kad smo imali dobar marketing, amaterizam je prisutan u svemu, svaka uprava je do sad imala mane! Ali baš naglašene, normalno je da svi imaju mane, ali ni za jednu našu upravu ne možemo reći da je bila BAŠ DOBRA!
Vjerujte dosta ljudi koje ja lično znam da su baš ogromni željovci dolaze na utakmice samo ljubavi i podrške našoj djeci i borbenoj igri... Smučile su im se mnoge stvari, kao i meni iskreno, osjećam da se nekako pogrešni ljudi vrte oko institucije kluba, koji nisu dostojni imena kluba starog 94 godine!
Ali valjda će biti bolje!