Panda je napisao/la:sramota, tek dosao a vec puca penale. zasto faraon nije pucao
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
sve su pite pitice, samo burek pitac je
nakon poklona od sudije dodjosmo do pobjede.....ali Balo ce biti od ogromne pomoci do kraja sezone...on i Niang se posebno dobro slazu (msm van terena izgleda vidi se da su bas se dobro nasli njih dvojca)
na kraju krajeva mi smo zasluzili ovu pobjedu, imali smo vise od igre i trebali dati golove davno prije i rijesiti utakmicu...ovaj napad za koju utakmicu ce biti ubitacan, vec sad djeluje strasno a koako ce biti kad se uigraju jos bolje
na kraju krajeva mi smo zasluzili ovu pobjedu, imali smo vise od igre i trebali dati golove davno prije i rijesiti utakmicu...ovaj napad za koju utakmicu ce biti ubitacan, vec sad djeluje strasno a koako ce biti kad se uigraju jos bolje
placeMMMM

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nekako je i sam Mario toga svjestan pa se par puta izvinjava faraonu nakon zavrsetka utakmice.Ne znam da li je jos neko to primijetio.Panda je napisao/la:sramota, tek dosao a vec puca penale. zasto faraon nije pucao

Zadnja izmjena: betton, dana/u 03 feb 2013, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Najbolji napadač na svijetu.Dobro je pa su u Milanu odmah prepoznali autoritet i dozvolili mu da šuta penal.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mrzim italijanske ekipe , sve redom osim Juventusa .. Jedino znaju igrati bunker bus igru i nabijati gore u napad pa sta bude .. Zasluzeno smo pobjedili , djaba poklonjen penal , prezasluzeno.
Sloboda Tuzla !!!
faraon nikada i nije pucao penale...to je bila Robinhova duznost, ali sad je dosao lik kojem golamn ne znam da je ikad procitao stranu kad suta penal a kamoli da je promasio penal....Panda je napisao/la:Panda je napisao/la:sramota, tek dosao a vec puca penale. zasto faraon nije pucao

Balotelli je najbolji izvođač penala , bilo bi logično da on izvodi.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
cist penal ko suza. pa sta je se sve i laziu danas sviralo to je za plakat... balo majstor.. a sharaawy ne izvodi penale i dok nije bilo balonje. postj e robinho igrao vjerujem da bi on pucao 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
poklon penal za nas al sta je tu je
da nije bilo penala bila bi ovo jos jedna tekma u kojoj bi nezasluzeno ostali bez 3 boda,odlicna igra,nesretan gol primili
El Shaarawy - Balloteli - Niang koji ce to napad da bude dok se uigraju jarane
Montolivo masinerija
da nije bilo penala bila bi ovo jos jedna tekma u kojoj bi nezasluzeno ostali bez 3 boda,odlicna igra,nesretan gol primili
El Shaarawy - Balloteli - Niang koji ce to napad da bude dok se uigraju jarane

Montolivo masinerija

- _forzamilan_
- Kontakt:
Balotelli nikad nije promašio penal tako da je ok što je pucao. Što se penala tiče stream mi je štekao pred kraj vidio sam da je onaj uklizao ali nisam vidio je li bio penal ali vjerujem vama

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
ma robinha treba prodat, nema on mjesta u prvih 11 a preskup je za klupe... jos kad pazzini se vrati, a tu je i bojan..
sve su pite pitice, samo burek pitac je
A Roma ? Oni "parkiraju bus" ali pred protivnicki golpesmaster je napisao/la: Mrzim italijanske ekipe , sve redom osim Juventusa .. Jedino znaju igrati bunker bus igru i nabijati gore u napad pa sta bude .. Zasluzeno smo pobjedili , djaba poklonjen penal , prezasluzeno.

Inace,zasluzena pobjeda Milana,daleko bolja ekipa veceras na terenu..
- Neutralan88
- Kontakt:
ovo je gori penal sviran za milan nego onaj za Francusku kad su igrali protiv Bosne
pa ovo se ne svira ni u nas u BH telecom ligi kad kupiš utakmicu

pa ovo se ne svira ni u nas u BH telecom ligi kad kupiš utakmicu

Isti slucaj.Kad sam uradi refresh,vidim neku guzvu i Balitelli-a kako stoji na 11 metara od gola sa loptom u ruci._forzamilan_ je napisao/la:Balotelli nikad nije promašio penal tako da je ok što je pucao. Što se penala tiče stream mi je štekao pred kraj vidio sam da je onaj uklizao ali nisam vidio je li bio penal ali vjerujem vama![]()
![]()
Ako neko nadje kakav video,da vidim.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Eh sledeća tekma protiv Cagliaria u gostima čini mi se .. Igramo bez Montoliva , još ako ne budu Boateng i Muntari spremni na šta li će taj vezni red ličiti .. Mexesa pod hitno vratit , zbog bonere zamalo izgubismo 3 boda
@ chily-rz zaboravio sam na Romu , mada i oni su mi mrski osim naravno našeg Pjanića
@ chily-rz zaboravio sam na Romu , mada i oni su mi mrski osim naravno našeg Pjanića
Sloboda Tuzla !!!
Zato sto Balotelli u karijeri nikada nije promasio penal.Panda je napisao/la:sramota, tek dosao a vec puca penale. zasto faraon nije pucao

- francobaresi
- Kontakt:
Pobjeda zaslužena , u to nema nikakve dileme . Penal samo ću reći SRAMOTA .
Ali što se tiče same tekme Udine je pokazao sramotan pristup , cijelu utakmicu su se branili , Niang ne smije onako više šutati , prečke si i onako jako skupe
Za Boneru no coment , pa Bože dragi šta smo ti mi skrivili pa da ga gledamo još uvijek u Milanu ?
Ali što se tiče same tekme Udine je pokazao sramotan pristup , cijelu utakmicu su se branili , Niang ne smije onako više šutati , prečke si i onako jako skupe

Za Boneru no coment , pa Bože dragi šta smo ti mi skrivili pa da ga gledamo još uvijek u Milanu ?
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Neutralan sam ali stvarno ne znam an osnovu cega je onaj start nakon kojeg je sviran penal uospte diskutabilan?Irokezica je smaknuo loptu priej odbrambenog igraca i ovaj levat ko mutav nasjede i pokosi ga.Penal cist kao suza.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.