Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Novi gostujući dresovi u kojima će igrati Djeka i ostali:

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
nisu oni nista izmislili ovu su im stari dresovi ovakvi su bili 1950nekeNimla_RZ je napisao/la:A ja sranja...stampy je napisao/la:Oni svijetlo plavi, a ovo crno-crveno... Jest šminka, al ovi Englezi kad ne bi nešto izmislili...
HZ87
Pa opet su izmislili koje god godine da je bilo... Gdje će City u crveno-crnom igrat, al haj' 

Čelik Zenica 1945
jesi se ikad pitao sto nose crveno crne shalove?Nimla_RZ je napisao/la:Pa opet su izmislili koje god godine da je bilo... Gdje će City u crveno-crnom igrat, al haj'
HZ87
Zašto?revoX. je napisao/la:jesi se ikad pitao sto nose crveno crne shalove?Nimla_RZ je napisao/la:Pa opet su izmislili koje god godine da je bilo... Gdje će City u crveno-crnom igrat, al haj'
Čelik Zenica 1945
Nimla_RZ je napisao/la:Zašto?revoX. je napisao/la:jesi se ikad pitao sto nose crveno crne shalove?Nimla_RZ je napisao/la:Pa opet su izmislili koje god godine da je bilo... Gdje će City u crveno-crnom igrat, al haj'

zbog legende mcfc Neila Younga koji je nedavno umro a kad je igrao 1960te bas su bili takvi dresovi crveno crni i sad ih bash zbog toga vracaju

Zadnja izmjena: revoX., dana/u 24 maj 2011, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
HZ87
Ipak mi Edin bolje i prirodnije izgleda u onom plavom dresu. 
(lijepo da je opet u centru paznje, makar to bila reklama novih away dresova)

(lijepo da je opet u centru paznje, makar to bila reklama novih away dresova)
kako mi ide na zivce ovo pretvaranje edina u promasaj. neka su oni svog engleza zastitili. placen 15 miliona skuplje a jos veci odron i on i klub!!
http://www.liverpoolfc.tv/team/first-te ... dy-carroll
http://www.liverpoolfc.tv/team/first-te ... dy-carroll
4-IN-A-ROW
Ovo je znaci gotova stvar.Principatus je napisao/la:Sta ima ljudi, jeste li vec vidjeli ovo:
Celik a poslije Tuzlanska Sloboda dovode u redove ovih par igraca.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Haha bio bi fazon da se neki dobar photoshoper "malo poigra" sa grbovima. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ko je ljevo
boyata il abdul razak
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Dedryck Boyata. 
Cuj ko je desno. Skevo malo zjbava.

Cuj ko je desno. Skevo malo zjbava.

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 24 maj 2011, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
taman je Zabaleta iste visine kao Edin... photoshop fail 

Novi sponzor FK Slobode, Etihad Airway, je dao mogucnost upravi ovog tima da dovede tri pojacanja svjetske klase, a to su: Dedryck Boyata , Edin Dzeko i Pablo Zabaleta. Na slici dole su ujedno i predstavljeni novi domaci dresovi FK Slobode, koja je u pohodu na europu.

Evo na neciji prijedlog, ja malo cacko u PS
, da je slika bila malo bolja, to jeste vece kvalitete, jos bolje i realnije bi ispalo, a i ja nisam dugo montaze radio
. Uglavnom, da malo i mi sanjarimo
.

Evo na neciji prijedlog, ja malo cacko u PS

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
JeldeNimla_RZ je napisao/la:Jes' vam ružan grbBolje bi Čelikov lego.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
-
- Kontakt:
On je Djeka Djeka (moj performans)
Ja ga volim volim volim puno, on je Djeka Djeka majstor zanata igra lopte ko iz automata. On je Djeka Djeka, on je Djeka Djeka, volimo ga svi, manje više ja, a Boga mi i vi. On je Djeka Djeka, sarajevsko dijete, u njeg se pola Bosne klete. On je Djeka Djeka čovjek iz sokaka, divi mu se Kaka. On je Djeka Djeka, u Sitiju igra i vrti se kao čigra. Njegov trener Manćini pravi je blento, jer ne zna reći gdje da stane Djeko. Malo u napad, malo u sredinu, ali Djeka voli svoju domovinu. On je Djeka Djeka lik iz bajke, lože se na njega i svačije majke. On je Djeka Djeka.
Ja ga volim volim volim puno, on je Djeka Djeka majstor zanata igra lopte ko iz automata. On je Djeka Djeka, on je Djeka Djeka, volimo ga svi, manje više ja, a Boga mi i vi. On je Djeka Djeka, sarajevsko dijete, u njeg se pola Bosne klete. On je Djeka Djeka čovjek iz sokaka, divi mu se Kaka. On je Djeka Djeka, u Sitiju igra i vrti se kao čigra. Njegov trener Manćini pravi je blento, jer ne zna reći gdje da stane Djeko. Malo u napad, malo u sredinu, ali Djeka voli svoju domovinu. On je Djeka Djeka lik iz bajke, lože se na njega i svačije majke. On je Djeka Djeka.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
AHHAHAHAHAAHAHHChelsea_CBH je napisao/la:On je Djeka Djeka (moj performans)

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Trenutno korisnika/ca: 231983, legendarnadruga i 54 gosta.