[qne treba ni napadati odmah jer covjek je ubacen navrat na nos i sam je rekao da ce kroz ligu mladih vidjeti ko,gdje,sta i to je mislim i najbolje.Tako da ako Bog da na sestoaprilskom turniru trebao bi biti pravi spisak igraca..[/quote]
Pavlović i Aleksić su već pozvani u reprezentaciju Srbije, za Radovanovića ne znam, ali mislim da će i on tamo, Rakočević je to iskautirao na vakat....[/quote]
Znam da su pozivani to je bilo okupljanje 2003 godiste i nista ne mora znaciti osim ako ne zaigraju zvanicne utakmice za U-16..A sto se tice Radovanovica,prije ce Pavlovic i Aleksic zaigrati za nas nego on..jednostavno vrijeme se promijenilo i sad pojedini treneri nemaju koristi kao sto su to imali za vrijeme prosle garniture saveza

[/quote]
Nikad ti ga oni nece zaigrati za BiH, zapamti dobro...a Uros je već odavno na meti Mege, kaparisao je to Misko....[/quote]
Ja sam samo napisao da sve dok ne zaigraju za u16 Srbije ne treba nikog otpisivati bez obzira jesu li bili vec na nekim okupljanjima njihovim ili ne..a hoce li zaigrati za njih ili za nas to nek oni odluce..nase je zovemo,pa sta bude..a to se odavnina zna da je Misko njega kaparisao i ne znam kakve veze to ima sa nama tj igranjem za nas?