Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 jan 2012, 22:48

Nesto nam dobro leze ovi crnoplavi,,, kako je fin osjecaj kad Juve dobio. Ma najaci smo !!!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 21 jan 2012, 22:48

Mirko Novosel:

"Sport je taj koji odvlači od droge, alkohola i kriminala, a ne kultura. Pod kulturu spada i muzika, a tamo su često oni koji se "fiksaju". :D :D :D :lol:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 21 jan 2012, 22:49

Dobra utakmica, odlicno drugo poluvrijeme. I dalje sam pri tvrdnji da De Ceglie ima mjesta u prvih 11.
Pepe se povrijedi i eto sanse za ovih ostalih 20 igraca na toj poziciji :mrgreen:
Ocekujem da se brat Elia istakne i da pocne jednu od 1. minute da valja !
Conte ubacuje Bonucia, inace bi mu to zamjerio da smo vodili 1-0, ali dvica je bila tako da sam zadovoljan i njegovim odlukama. Prvo mjesto nakon prvog djela, nadam se istoj poziciji i na kraju sezone. Sada kup, pa Parma. U kupu opet probati neku kombinaciju, volio bih vidjeti Eliu i Boriela, ako Elia bude spreman do utorka. I treba ocekivati tako nesto.

Na kraju sezone ocekujem 0 poraza :!: (stvarno ne znam k'o bi nas mogao pobjediti) :mrgreen:

Forza Juve !
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 21 jan 2012, 22:52

♥ ───█──█─█──█─█──██──█──█──███──█─█──██─ ♥
♥ ───█──█─█──█─█──█───██─█───█───█─█──█── ♥
♥ ───█──█─█──█─█──██──█─██───█───█─█──██─ ♥i love Juve!! 8-)
♥ ─█─█──█─█──█─█──█───█──█───█───█─█───█─ ♥
♥ ─███──███───█───██──█──█───█───███──██─ ♥

Igrace ne bih pojedinacno da spominjem jer su odigralo fenomenalni nevjerovatnih 90 minuta. Zaista, Conte, izrasta u pravog trenere, koji ce puno godina, aBd, voditi uspjesno Juve 8-). Ovakve pobjede su u stilu Juveta, bez primljenog gola...

Lijepo je biti Juventusov simpatizer :)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jan 2012, 22:53

Ova utakmica nam je pokazala da nam je potrebniji igrač u odbrani nego na sredini, Marrone pa evo i Giaccherini su odlična rješenja za sredinu terena, večeras se to vidjelo.

Sljedeće sedmice nam sigurno dolazi Caceres, kao zamjena za bilo kojeg igrača u odbrani, prvenstveno Lichtsteinera.

Valjda nije opasna povreda Pepea, ne bi nam to sad valjalo nikako.

FORZA RAGAZZI :!: :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 21 jan 2012, 22:57

Ma kakav Giccherini kakvu nam je sansu upropastio isli smo 3 na 3 ili 4 na 3 i on cak nije pokusao ni da doda. Marrone je dobar vidi se da moze fino nadomjestiti Pirla bar u ovim manjim tekmama a ovaj "talenat" neka ide toliko mi je mrsko da ga gledam u dresu Juventusa.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jan 2012, 22:58

Jbt, pa presretan sam... kakve emocije...

VOLIM TE JUVE :!:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 21 jan 2012, 23:00

kako sam sretan :)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jan 2012, 23:00

@Glupost

Ali je zato zabio gol i donio nam pobjedu, možete ga kritikovati koliko hoćete ali on je čovjek koji je unio prekoret večeras, pa s njima na terenu igra nam je bila duplo brža.

Žao mi je Matrija što nije zabio, ali eto krenut će i njega, sve uradi dobro, ali isto kao da je uklet.

Evo malo statistike:

slika
sarajlija89 je napisao/la:Jbt, pa presretan sam... kakve emocije...

VOLIM TE JUVE :!:
Isti sam ti, ja plakao kad smo prvi zabili :mrgreen:
Ž '21!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jan 2012, 23:02

Giaccherini je odigrao dobru utakmicu.

Primjetno je korisniji kada uđe sa klupe, jer može ubrzati igru i promijeniti ritam... i to je to. Nije za prvih 11, ali igrač koji sa klupe može itekako pomoći...sigurno uz Pepa, najbolje krilo u ekipi...

Ne stavlja njega Conte dzaba...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jan 2012, 23:02

Pirlo najbolji igrac Juventusa..Juventusu je trenutno najpotrebniji vrhunski napadac kojeg nemaju,ali nista prije ljeta.. Benzema ili Dzeko bi im dosli ko budali samar! Matri los,nekako mi na terenu ne ulijeva samopouzdanje,dosta je nesiguran i traljav...za vrhunske rezultate potreban je i dobar lijevi bek,kojeg ce vjerujem dovesti na ljeto zajedno sa napadacem!?

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 jan 2012, 23:02

Nadam se samo da nece biti isti sucaj s Matriom ko s Amauriom dje gola nije mogo dati... :roll:

Kako je fino biti neporazen!!! 8-)

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 21 jan 2012, 23:04

Ja se nadam da cemo Torresa dovesti. Drago mi je pa ne pruza najbolje partije u Chelsea-u, sigurno ce htjet da ga prodaju, a klasa je
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 21 jan 2012, 23:05

Pa dobro ne kazem ja unio je svjezinu i zabio je ali ne gotivim ga pa da bude najbolji igrac na kraju sezone ja bih volio da ode, nije on taj kvalitet i to se vidi. Igrac za manje ekipe kao ova danas stojim pri tome i sumnjam da cu promijeniti misljenje.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 jan 2012, 23:06

Evo na brzinu da dam par ocjena večerašnje utakmice.
Gigi - no comment,skoro bez posla
De Ceglie - nikada od mene nećete čuti da ga nešto hvalim,ali odličan večeras,među najboljim.
Licht - gol,puno trke,standardno dobra predstava za njega.
Chiello - stijena,izvrstan,Denisa skoro pa u džep stavio.
Barzagli - samo ću reći Prof.dr. Andrea Barzagli ;)
Marcha - slaba utakmica,dosta izgubljenih lopti i duela.
Vidal - i on na početku nije blistao,nakon toga se digao,ratnik.
Pirlo - tačno je da je spor i da nekada pretjera te izgubi loptu očekujući da čće sudija svirati faul,ali je maestro.
Pepe - solidno,nekada odlično sve uradi / nekada sve upropasti,valjda nije ozbiljnije ozlijeđen.
Vučinić - džaba kada ga ne gotivim,dobar je on igrač,ali nekonstantan previše za svoje godine,cijenim zalaganje u prvom poluvremenu,u drugom potpuno nestao.
Matri - jeste se isfulao,ali strašno mnogo radi za tim,omn je tip igrača koji će golom donijeti tri boda i onda će ga svi hvaliti opet,ja ga gotivim mnogo.

Giack - sposoban unijeti preokret u igru,večeras je to i uradio.
MARRONE - šta reći,o momku sam i ranije pisao i govorio da mora zaigrati,neki dan sam konstatovao da mi je drago da je ispred Pazienze u rotaciji i nisam pogriješio.
Conte vjeruje u njega i nisam se prevario,kakva asistencija,a mogao je i gol dati,sve za 18-19 minuta igre.

Šta mislite??
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 jan 2012, 23:06

Odlična utakmica zaslužena pobjeda, koja je trebali biti i veća, ali nećemo se buniti.

Odličan potez Kontea kada je na poluvremenu ubacio Đakerinija, a u svlačionici ostavio Marchisia, napokon je razikovao i to se isplatilo. Vidjelo se da je Đakerini dobar, ali kada uđe u drugom dijelu, jer tad njegova brzina više dolazi do izražaja.

Ponovo previše promašeni prilika, ali najbitnije da se niz nepobjedivosti nastavlja, a isto tako titula jesenjeg prvaka koju je Juventus zasluženo nija mala stvar 8-).

Šteta za Pepea, ali ovo je idealna prilika da se neki od igrača sa klupe pokazu.

I još u vezi ove zamjene sa Bonucciem, dobro je to Konte odradio, taman nismo primili gol, jer on žele da ova ekipa prije svega bude jaka pozadi, pa tek onda naprijed. Jeste da bi bilo dobro vidjeti Capitana, ali ipak je Juventus ispred svakog igrača.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 21 jan 2012, 23:07

who is the next :arrow: :arrow: :arrow: Udine!

Ovaj, Vucko, je strasan igrac, koji pravi razliku na terenu, po meni, najbolji..

Vidal, odigrao po zadatku, nekako zatajan, osim one sanse, nisam ga primjetio

De Cegle, pokazao da ima mjesta u ovom Juventusu, svaka cast za danasnju predstavu...

Marchisio, zakazao, nadam se da nije provrjeden kao ni Pepe...

Matri imao pregrst sansi, ali, ostao bez pogotka. Nazalost mora da igra je je konkurencija u napadu oslabljena. Mora popraviti realizaciji...

Lich, odlican, na neki nacin rijesio utakmicu...

Pirlo odigrao kao u najboljim danima, asistencija koja dolici samo njegovim kvalitetima. Neku su ga veceras i kiritikovali...

Barzagli i Chielini, pokazali da cine najbolji stoperski par u ligi..

Marone je djecak od kojeg se ocekuje puno, veceras dokazao da se moze racunati na njegove dobre igre...

Giacherini na neki nacin pokrenuo igru Juventusa i kasnije pogodio za pobjedu. Po meni solidna zamjena...

Buffon bez nekog posla, a inace, nabolji golman svijeta :D

Conte novi Lippi, dovoljno je to kazati...

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 21 jan 2012, 23:08

bosnas_ je napisao/la:Pirlo najbolji igrac Juventusa..Juventusu je trenutno najpotrebniji vrhunski napadac kojeg nemaju,ali nista prije ljeta.. Benzema ili Dzeko bi im dosli ko budali samar! Matri los,nekako mi na terenu ne ulijeva samopouzdanje,dosta je nesiguran i traljav...za vrhunske rezultate potreban je i dobar lijevi bek,kojeg ce vjerujem dovesti na ljeto zajedno sa napadacem!?
Za vrhunske rezultate potrebno je jos mnogo igraca od odbrane pa do napada.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jan 2012, 23:09

Ma nema šanse da Matri završi kao Amauri, iako je večeras ispromašivao, bio je jedan od najboljih na terenu, imao je toliko šansi, ali nije htjela u gol...Previše se žrtvuje za tim, puno trči, uvijek vrši pritisak na odbranu, pomaže našoj odbrani, za ove lige je dobar, ali sljedeće sezone kad budemo igrali u CL, trebat će nam neki novi napadač, teška srca to priznajem.

A koje sranje je ovaj Berlusconijev Sportmediaset. Glavna tema poslije utakmice nedosuđen penal za Atalantu, niko živ ne spominje odličnu igru i totalnu dominaciju Juventusa, a i ona voditeljica isto kao da ne smije da promjeni temu.

Najbolja odbrana lige, na gostovanjima od 10 utakmica u 6 nismo primili gol. Ko bi rekao da će nam odbrana biti ovako dobra.
Ž '21!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 jan 2012, 23:09

slika
slika
Ovako nesto ocekujem na kraju sezone mada i ne moraju meni je dosta Kup i recimo 2. mjesto da izbjegnemo kvalifikacije jer nedaj BOZE Zeljo nas zapadne.... :lol: Jadna li nam majka?

A sto se tice sutrasnjih utakmica nasih rivala ocekujem nesto ovako na utakmici u Novari...
slika
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 21 jan 2012, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.