FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la mma_hz » 25 sep 2011, 00:05

samadhi je napisao/la:Iako sam iz banjaluke da kazem ovim novim lesinarima da im se nakaram familije drvarske i glamocke. picka vam materina kad smo li na istoku **** delije i grobare osamdeset i sedme vi ste jos u jajila vasih **** tata bili. Prije pet godina u BL si samo mogo vidjeti transparente delija i grobara a sad odjednom svi vole Borac i Banjaluku. Pizda vam materina seljacka
ma tu sada politicki potrci koji rade sto im se kaze...nesto poput navijaca zvezde u italiji ...zadatak se dobije a na njima je da ga ispune.. ko TELAD kakva... :roll: :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 sep 2011, 00:06

samir_tm87 je napisao/la:ali psovati mater balijsku iako u ekipi imate muslimana je smjesno...bucan recimo, mozda jos neko nisam siguran
pa i vi ste to radili,kad su ultrase policajci udarali,,na grbavici,a u ekipi isto imate hrvata......sta se javljas
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 sep 2011, 00:06

samo mi je žao što je prekinut čas fudbala u banjaluci

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 sep 2011, 00:06

Sljedece godine ce kupit Bramakove crijepove i gadjat ljude :mrgreen: :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 25 sep 2011, 00:07

Rosas7 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:ali psovati mater balijsku iako u ekipi imate muslimana je smjesno...bucan recimo, mozda jos neko nisam siguran
pa i vi ste to radili,kad su ultrase policajci udarali,,na grbavici,a u ekipi isto imate hrvata......sta se javljas

ustase i hrvati nisu isto...ili ti mislis da su svi hrvati nacionalisticki nastrojeni ?? to prvo..drugo, jug je skandirao protiv toga da vas izbace....sta su oni sa sjevera radili, boli nas ku.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 25 sep 2011, 00:07

orlovi rano lete.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 25 sep 2011, 00:08

samadhi je napisao/la:Iako sam iz banjaluke da kazem ovim novim lesinarima da im se nakaram familije drvarske i glamocke. picka vam materina kad smo li na istoku **** delije i grobare osamdeset i sedme vi ste jos u jajila vasih **** tata bili. Prije pet godina u BL si samo mogo vidjeti transparente delija i grobara a sad odjednom svi vole Borac i Banjaluku. Pizda vam materina seljacka
Momak je sve ovim rekao, inače vidim ozbiljniji si
Ne ide mi u glavu nikako, kako moraš imati u sebi toliku dozu mržnje da uzmeš "komad" betona, veličine 10 cenata koji uzmeš jedva sa dvije ruke da baciš na protivničke navijače (Bog nas je spasio,jer da je kog pogodilo ponovilo bi se ono što niko ne bi volio da se ponovi)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 sep 2011, 00:11

Nije bitno koji klub ovo napravi,ali ako zelimo imalo normalnu ligu onda lagano u ovom slucaju Zelji 3 boda,Borcu jedno 5 tekmi pred praznim tribinama i novcano 20 000 svicaraca,eurica ili sl.
To je trebalo davno raditi od Sirokog,Sarajeva ,Zelje i bilo kojeg drugog kluba gdje se ovo desavalo,samo dobro po djepu opaliti,pa libo nas da li imate para,ima druga liga pa igraj po livadama.Dok ne bude tako nema ovdje fudbala,i da ,sad vam je valjda jasno zasto smo 100-ta liga na svijetu-sasvim opravdano jer zivimo jos uvijek u kamenom dobu...

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 25 sep 2011, 00:11

Odigranih 30 ak minuta Borac je stajao lošije od Želje, koji je dosta iznenadio sa visokom igrom i pritiskom na zadnju liniju Borca. Željo je imao jednu šansu više i dao gol. Ono igranje rukom je definitvno bilo, ali se na tv nije vidjelo je li bilo unutar 16 ili nije. Sudija je ipak pustio prednost jer udarac išao na gol. Mogao je mirne duše svirati nešto.
Prosto je nevjerovatno sa kojom lakoćom su nemogu reći navijači uletili na teren. Tek tako otvorili ogradu i poletili na Manijake. Neke stjenčuge su ih kao pripremljene čekale iza gola Guše sa kojima su ih i gađali. Na tribinu Manijaka je uletjela koliko sam vidio jedna baklja. Policija totalno loše obavila zadatak, a taj neki šef od sigurnosti se okolo u kravati šetkao prilično nervozno, i rastjerivao uletjele simpatizire. Od Velida Spahe je dobio najviše ocjene, što je razumljivo jer Spaho je jedan obični mediokritet, i samo on može pohvaliti čovjeka koji se nije sjetio zaključati istočnu tribinu i tamo postaviti gle čuda nijednog zaštitara ili policajca.

Iz svega navedenog prilično naivno ponašanje Lešinara. Ali izgleda i sve vrlo smišljeno. Postoji snimak na kojem se u jednom trenutku može vidjeti dečko sa kapaljučom koji drži neki crni predmet i takav prelazi na suprotnu tribinu tik pored Amara Osima. Taj crni predmet neobično podsjeća na manji pištolj. I onda pričati o postojanju uslova za igru. Možda, ali neki drugi dan, u nekom drugom kolu, nekom drugom takmičenju, na nekom drugom stadionu, nekom drugom gradu i pred nekom drugom publikom. Ne bih da ulazim u špekulacije ko su likovi i po čijem nalogu su bili u terenu, ali za ono što su uradili moraju snositi posljedice a i klub pogotovo nakon izjave Šipovca koja je u krajnju ruku bezobrazna. Željezničar je došao da igra fudbal, a ne da se naganja po travnjaku sa navijačima Borca. Ako g-din Šipovac nije sposoban organizirati utakmicu koja će osigurati normalne uvjete objema ekipama, onda ne treba očekivati od Željezničara Van Damovski pristup fudbalu pod svaku cijenu.

Manijaci nakon što su dva puta ispratili trofeje Borca na Grbavici pljeskom i za njihove igrače i navijače nisu zaslužili nikakve neugodnosti u Banja Luci, i prava je sreća da nije bilo još i tragičnih posljedica. Ali ovaj dio neka je na čast Lešinarima. Inače nisam čuo nikakve usklike osumnjičenim za ratne zločine niti nešto mimo klasičnih popeuki za bh stadione, a ko se još tome ibreti taj gostovanja nije vidio.

Očekivati bi bilo 0:3, za zelenim stolom, 5 utakmica suspenzije stadiona i novčanu kaznu kako za klub tako i za Šipovca. Sve ostalo bi bilo nagrada za huliganstvo.
Vjerovatnija opcija u ovoj ligi je ponavljanje meča pred praznim tribinima.

Izgleda da će još Vrbasa proteć dok Banja Luka u nekim stvarima sustigne Sarajevo.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 25 sep 2011, 00:14

Rosas7 je napisao/la:
sa ovim boldiranim si prizno da sam bio u pravu,,,,,sta reci nego da si smjesan,to ti je argument :lol: :lol:

da sam napisao ili bilo bi isto!!! ovako nabrajam, mogao sam pisati jabuka,sljiva,kruska i banana..to znaci da je to isto...?? znam da sam u pravu i neam se dalje sta vise raspravljati sa tobom....
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 25 sep 2011, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 sep 2011, 00:16

nick je napisao/la:@Rosas7
zar se u lijepoj nasoj ne kaznjava isticanje ustaskih obiljezja?
kaznjava i treba da se kaznjava i to strogo ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 25 sep 2011, 00:18

DE TI ADMINE LOCK OVO, DOK SE FINO SVE NE OCISTI...VEC JE RECENO DA JE OVO SPORTSKI FORUM...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 25 sep 2011, 00:20

Koji ste vise qrac vi sarajlije uzjasili na temu i kukate? Pa psovati trebamo mi,a ne vi,odradili ste nas mangupski i trebate reci jedno veliko HVALA onima koji su vama donijeli tri boda a nama poraz,kaznu i suspenziju,a ne s r a t i i psovati po forumu!

Ko treba da psuje ?Ja ili vi?

bjezite vise,poceli ste mi ici na qrac,jer znam da vam je u dubini duse drago sto ste nas odradili kao zadnje cobane!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 sep 2011, 00:22

A niđe veze, Dule, mislim sami ste krivi, mi smo samo iskoristili ponuđeno, isto kao što bi ste vjerovatno i vi...

Hajd da smo mi gubili i onda izašli, već smo vodili, stajali smo bolje na terenu tako da nemaš razloga da pišeš da smo vas mangupski odradili...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 25 sep 2011, 00:23

hvala za 3 boda :lol: al ste primitivci nevidjeni..dodjite opet na Grbavicu i ucite od nas kako se docekuje gostujuci navijaci 8-)

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 25 sep 2011, 00:24

TM87visnjik je napisao/la:hvala za 3 boda :lol: al ste primitivci nevidjeni..dodjite opet na Grbavicu i ucite od nas kako se docekuje gostujuci navijaci 8-)
Ne, hvala vama na 6 bodova iz prošle sezone a red je da vam se odužimo ;)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 25 sep 2011, 00:25

Bianconeri1988 je napisao/la:A niđe veze, Dule, mislim sami ste krivi, mi smo samo iskoristili ponuđeno, isto kao što bi ste vjerovatno i vi...

Hajd da smo mi gubili i onda izašli, već smo vodili, stajali smo bolje na terenu tako da nemaš razloga da pišeš da smo vas mangupski odradili...
Minut prije vaseg gola smo mi pogodili stativu i nije nam sviran penal. Nikad necemo saznati sta bi bilo do kraja,ali ja sam milion posto siguran da Borac u onakvoj atmosferi ne bi izgubio,ali za bodove zahvalite ovima koje psujete....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 sep 2011, 00:29

Dule 078 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:A niđe veze, Dule, mislim sami ste krivi, mi smo samo iskoristili ponuđeno, isto kao što bi ste vjerovatno i vi...

Minut prije vaseg gola smo mi pogodili stativu i nije nam sviran penal. Nikad necemo saznati sta bi bilo do kraja,ali ja sam milion posto siguran da Borac u onakvoj atmosferi ne bi izgubio,ali za bodove zahvalite ovima koje psujete....
" onclick="window.open(this.href);return false;
procjeni sam jel trebao biti penal
5:40
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 25 sep 2011, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

casual1987
Kontakt:

Post Postao/la casual1987 » 25 sep 2011, 00:29

TM87visnjik je napisao/la:
mejdan je napisao/la:
TM87visnjik je napisao/la:hvala za 3 boda :lol: al ste primitivci nevidjeni..dodjite opet na Grbavicu i ucite od nas kako se docekuje gostujuci navijaci 8-)
Ne, hvala vama na 6 bodova iz prošle sezone a red je da vam se odužimo ;)
Morate nauciti kad se gubi i dalje se bodri klub,a ne da trcite po onoj atletskoj stazi sa ciglom u ruci..to su nekad radili pecinski ljudi..sad je 2011 :lol:
hhaha tm87 visnjik internet navijac gdjes ti u BL hahaha..aj spavaj
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 sep 2011, 00:30

Jedno pitanja za sve prave Banjaljucana i navijace Borca???

"2009 u finalu kupa BIH, docekani ste gospodski na Grbavici i osvojili ste kup i DOBILI VELIKE OVACIJE PUBLIKE i kuci otisli gospodski."

[youtube][/youtube]

"2010 u utakmici koja je bila najvaznija u toj sezoni, a koja se igrala na Grbavici pobijedite nas 0:1, i DOBIJETE OPET VELIKI APLAUZ DOMACE PUBLIKE, i odete gospodski kuci!

[youtube][/youtube]

24.09.2011, utakmica koja je trebala biti spektakl za sve ljubite nogometa, i na kraju bude ovo.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
E sada vi recite meni ZASTO :?: :?: :?: . Je li opet politika ucinila svoje ili su neke trece sile u pitanju!!!??? :!: :!: :!: :?: :?:
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 25 sep 2011, 00:38, ukupno mijenjano 2 puta.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.