Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jbt dan pa zar nije kroz dovoljno prosao..
Vratar večeras ispoštovao svoju kvotu, sve urednoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 22:30Evo ne znam ni ja. Valjda dobiju Austrijance, inače ispadaju u niži rang.
BenWhite je napisao/la: ↑14 jun 2022, 22:44Vratar večeras ispoštovao svoju kvotu, sve urednoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 22:30Evo ne znam ni ja. Valjda dobiju Austrijance, inače ispadaju u niži rang.
Držao si ga na avataru.Fabrizio Romano has claimed that Djed Spence is “waiting” to join Tottenham Hotspur this summer.
O cemu ti pricas ublehas ? Napuhana jer repka gubi
I toga je Arsenal trebao dovesti ali sabura, ništa ne gori. Ima bekova iz Bolonje i Krotonea.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:00BenWhite je napisao/la: ↑14 jun 2022, 22:44Vratar večeras ispoštovao svoju kvotu, sve urednoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 22:30
Evo ne znam ni ja. Valjda dobiju Austrijance, inače ispadaju u niži rang.Držao si ga na avataru.Fabrizio Romano has claimed that Djed Spence is “waiting” to join Tottenham Hotspur this summer.![]()
I ja se pridružujemo čestitkama najboljem fudbaleri Liverpoola od 2000 pa na ovamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.