Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ni blizu te cifre...kanarinac je napisao/la:Dres adidasa neka je 150 ja cu kupiti jer ce da vrijedi
Opet si pjan karinu ces veceras uci u kucualamunja je napisao/la:laze neda mi za pantole 55 km,a htio bi dres od 150,karinu ces kupit odma cu ga ja prodatkanarinac je napisao/la:Dres adidasa neka je 150 ja cu kupiti jer ce da vrijedi
mojNe mi Alme dirat' svega ti. Nosim njihove bokse,izdreka im nema...PitarBordo je napisao/la:Opet preprike na temu "ti si veći ljigavac - ne ti si veći - ne ti si - ne ne ne ne ne ti si plus jedan više da se ne izbriše".
Od Haad-a je i Alma Ras bolja opcija.
Ja uvijek na snizenju kupi, budu tad po 7, 8KM. Za te pare odlicneSarajlijica1946 je napisao/la:Koliko su im bokserice![]()
@pitarbordo
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Cudo mi nismo i tu akteri jbtjoker90 je napisao/la:Sad ce neko od ovih pickica sto samo kukaju napisati, zbog vas sto o gacama pisete, mi pojedini izbjegavamo temu i ne dolazimo vise!
[emoji41]joker90 je napisao/la:Sad ce neko od ovih pickica sto samo kukaju napisati, zbog vas sto o gacama pisete, mi pojedini izbjegavamo temu i ne dolazimo vise!
rasavoje je napisao/la:Besicu, ne prozivaj me, reci cu te Okicu, zivota m'!
joker90 je napisao/la:Sad ce neko od ovih pickica sto samo kukaju napisati, zbog vas sto o gacama pisete, mi pojedini izbjegavamo temu i ne dolazimo vise!
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, muhamedhulk, Rokitansky i 41 gost.