Luca.Toni je napisao/la:Jel mozda dosta sa ovim prepucavanjim sa ovim kilometarskim postovima gdje citiras 135610 posta ?
Imal ovdje Admina igdje ?
sta je momcino, je l´ neki problem
mi se itekako drzimo teme, a ako ti i davud ocekujete da ce se na ovoj temi redati vijesti o bayernu, onda ste na pogresnom mjestu i najbolje bi bilo da potrazite neki blog.
osim toga, ako si misljenja da sam u krivu, slobodno se obrati adminu. zivo me zanima sta ce ti odgovoriti
don_burza je napisao/la:Sta mislite dok bude ova merhamet tekma u Madridu da se ugovori poso oko Lass Diare ili Benzeme
dobro, gdje bi ti ubacio lasanu

istina, momak je odigrao strasno u onih par utakmica kada je dobivao priliku, ali, ponavljam, gdje bi ga stavio kada smo pretrpani na toj poziciji?
sto se tice benzeme, ni od toga nece biti nista.
bayern igra sa jednim spicem i za tu poziciju konkurisu gomez, kloze(?), muler, i ovaj novi tako da za benza ne bi bilo mjesta. osim toga, znamo da je benz preskup te da kvalitetom plaho ne odmice od gomeza. ruku na srce, volio bih ga vidjeti umjesto gomeza, al´ od toga nema nist´.
majestic24 je napisao/la:Kakav vas je Rafinha spopao??
ma onaj omalehni plavac buljavih ociju, krivih nogu, velikog nosa i klempavih usiju
druze, mi bi rado doveli vaseg rafaela al´ nem´re. uostalom, ako se rafinja vrati u formu kakvu je imao u salkeu, ne vjerujem da je slabiji od vaseg evrica.
Enke tad bio prvi golman, pa kad ga vise nije bilo (pred SP) trebalo se odluciti ko ce biti prvi (Adler ili Neuer). Adler se povredio, pa je sve od tada Neuer prvi izbor. Neka me neko ispravi ako grijesim
enkea je adler izbacio te branio u par utakmica - sve do povrede. nakon toga uskace nojer.
osim toga, red je spomenuti da je do povrede adler bio u yebenoj formi te da nije bilo govora da ce ga tamo neki nojer izbaciti.
boli mene za nojerom, meni smetaju dvostruki arsini te kraftovo drzanje pod lupom.
svi hvale nojerove akcije u prvoj utakmici protiv mancestera. ok, nije problem, ali ako ste spremni hvaliti, zasto niste spremni kuditi nakon amaterske prestave u uzvratnoj tekmi

da, gibson i naderson su mu zabili kroz usi.
i, sta se desava? dolazi onaj senilni smokljan franc b. i pravda nojera ogromnim pritiskom

da nije smijesno bilo bi zalosno.
dobro francika, gdje si bio da to isto kazes za golmana kojem je natovaren jos veci pritisak i kojem je u lice govoreno da nece braniti te da ce na nj. mjesto biti doveden tamo neki nojer.
najbolje je to opisao kolega effenberga kada kaze kako mediji dovode i prodaju igrace. da, nojo je miljenik zute stampe i njego se svaki potez glorificira dok se zatvaraju oci na kraftove parade koje ne mozemo ni prebrojati.
uz medije moramo imati i degenerika koji ce sve to isfinansirati, tupana koji ce platiti 25 miliona za golmana kojem istice ugovor iako u ekipi ima sasvim solidnog buta. tog fudbalskog kvazimoda smo dobili u liku ulija tikvana henesa.
Hoćemo li još spominjati Coentrao-a?
necemoooooo
ne trebaju nam igraci kojima je bayern drugi ili treci izbor.