FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 01 maj 2016, 18:02

19FKS46 je napisao/la:Najljepse bi bilo da Radnik osvoji kup. Mi u evropu, kad vec ne moze titula :D a listica i kone **** :D
I ja želim da Radnik osvoji, a mi jednostavno moramo igrati svoju igru - ako nekim vanserijskim čudom uzmemo sve tri do kraja završavamo drugi. Za ovakvu sezonu, to bi bilo ravno džekpotu.
Samo Saraj'vo.

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 01 maj 2016, 18:10

Majkl je napisao/la:
recepivedik je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]

OOOOOOO
ODLAZI DINOOO
ODLAZI DINOOO
SVE TI JE.BEMOOO
i tebi ovo predstavlja nešto za ponos? :crazy:
Mene stid ,poslije svega sto je uradio za klub ovo nije zasluzio,neko se ponosi sa ovim.Mene je sramota
Logično da te treba biti sram i stid uzimajući u obzir kakvu mafiju ufuranu braniš... a evo šta je uspio 'uraditi' samo u jednoj sezoni:

https://tapatalk.com/shareLink?url=http ... are_type=t
Uprava FK Sarajevo

Tu možemo i nastaviti ako ti se glavata spodoba i dalje brani, ako imaš obraza za tako nešto pored ovih nepobitnih argumenata. Meni je btw muka što možda sa takvim poltronima kao što si ti dijelim tribinu ali nećete još dugo. ;)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 maj 2016, 18:16

Ma kakav on, samo će te izignorisati ili puknuti neki esdeaovski spin, to je dobro istreniran trol. :kafa:

Je l' neko primjetio koliko je onaj Emerson se "skresao"?... Mislim da njega treba ostaviti na ljeto, nije totalni mućak, slijedeće sezone u najgoru ruku bi imali dobru zamjenu u sredini. :kafa:
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 01 maj 2016, 18:19

prvo dovesti pa onda tjerati visak, nadam se da ce tako raditi da ne bude da po ekipe otjeras jer su losi, povrijedjeni, ovakvi onakvi a onda zamjene koje dodju jos gore
Pyro is not a crime !

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 01 maj 2016, 18:21

Ne znam zasto se ova pjesma ne pjeva na sjeveru :wtf:
Amer Dupovac!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 maj 2016, 18:21

@THEC To naravno. Dosta je bilo krpljenja gaća pet do dvanaest.
Samo Saraj'vo.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 maj 2016, 18:27

Besic je napisao/la:Suzdržani : Hilmo i Sabinho
?????
Sarajevo ljubavi moja!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 01 maj 2016, 18:39

aleksandar_veliki je napisao/la:Momci svaki njegov post je vezan za Okica i svaki je na isti kalup, ali vidim da vama odgovara i da nemate nista protiv toga, tako da onda i meni odgovara. Kontao sam da je i vama dosadio, ali ocito je da sam pogriješio. Besicu, izvini zbog upozorenja samo nastavi.
Pretjeruje malo, al' ne zamjeri dobro smo ikako normalni sta nam se sve desilo u ovoj sezoni. :D
Regulisi ovog majkla, on nas kolektivno izludi.
1946

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 01 maj 2016, 18:51

THEC je napisao/la:dabogda mi vec u srijedu izborili evropu pa cemo zadnja dva kola praviti kalkulacije ko ce izvisiti :D
Ne znam koliko je realno ocekivati da nam se dva kola poklope rezultati ali nije nemoguce,pogotovo Celik .To kad bi se desilo uz kiks Listice i Zelje mi bi mogli u Tuzlu otici da se zajebajemo,uz uslov da dobijemo Mladost sto nece biti lagano.I naravno bilo bi ekstra da Radnik osvoji kup.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 maj 2016, 18:54

franklampard8 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Momci svaki njegov post je vezan za Okica i svaki je na isti kalup, ali vidim da vama odgovara i da nemate nista protiv toga, tako da onda i meni odgovara. Kontao sam da je i vama dosadio, ali ocito je da sam pogriješio. Besicu, izvini zbog upozorenja samo nastavi.
Pretjeruje malo, al' ne zamjeri dobro smo ikako normalni sta nam se sve desilo u ovoj sezoni. :D
Regulisi ovog majkla, on nas kolektivno izludi.
Hajde ba popustite više i sa majklom i bešićem šta vam je pa šta vam momak radi (majkl) ima svoje mišljenje i vozdra isto tako i Bešić mrzi Šekija i vozdra ko ne želi ne mora se uplitati u diskusiju a jok jedva čekate da se uvalite i onda šmekate Aci trol ovo ono .....
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 18:58

Samo za @joker90:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 maj 2016, 18:58

Radiš istu stvar za koju prozivaš ostale @sekac. :kafa:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 maj 2016, 19:23

High je napisao/la:Samo za @joker90:

Taman ove sezone imamo u gostima bodova ko Kale zuba u ustima. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 01 maj 2016, 19:25

Spominete GOSPODINA Delaca.... LIK JE GROMADA ... prema tom covjeku imam tako veliki respect da je to nevjerovatno i nisam jos cuo navijaca Sarajeva da je nesto lose rekao za njega .... al nazalost mislim da nije realno da ga gledamo sljedece sezone izmedju stativa .....
Prvo mislim da ga Celzi nece pustit na ove pasnjake vise nikad....
Drugo mislim da je preskup ....
Trece ako nista od ove sezone smo dobili obecavajuceg mladog golmana Pavlovica ... koji je ocito savladao pritisak i mislim da je dovoljno dobar za nase lige .... a jeftiniji je 10x od Gospodina Dealca ....

Nazalost ceka nas opet kompletan remont ekipe koji me nimalo ne veseli ... opet pocinjemo sa ne provjerenim igracima koji ce se Bog zna kako uklopit ...al nazalost u takvoj smo situaciji da to moramo OPET napravit ....

Stalno se vracamo na tu Evropu i te grupe .... LJUDI ZABORAVITE TO ..... neko je spomenuo da treba pokupit ovo iz nase lige sto valja i napravit ekipu koja ce nam 2-3 god zaredom osigurat titulu i donijet stabilnost nemogu scrool-at nazad trazit al ko je rekao u pravu je 100% :tokralju: :tokralju:

Nama treba roster igraca koji ce igrat 2-3 god skupa i uz koje ce omladinci "narast" u prave igrace .... tek kad ostavirmo taj cilj idemo dalje ....

Do tad imamo jos 3 teske utakmice koje nam puno znace jer ne gubimo samo evropu ove god nego gubimo koeficijent koji smo skupili proslih godina ....

ZATO SVI U NAPAD JEDAN JE HASE ! a kone bez Evrope :tralala: :tralala: :guz: :guz:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 maj 2016, 19:26

Dobro večer .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 01 maj 2016, 19:31

Bordo vece bez r, rodove si pomijes'o, Sevko ti opasno udario u glavu. :mrgreen:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 01 maj 2016, 19:35

Besic je napisao/la:Dobro večero .
Ustani da podrignes :D
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 maj 2016, 20:03

DBR1987 je napisao/la:Spominete GOSPODINA Delaca.... LIK JE GROMADA ... prema tom covjeku imam tako veliki respect da je to nevjerovatno i nisam jos cuo navijaca Sarajeva da je nesto lose rekao za njega .... al nazalost mislim da nije realno da ga gledamo sljedece sezone izmedju stativa .....
Prvo mislim da ga Celzi nece pustit na ove pasnjake vise nikad....
Drugo mislim da je preskup ....
Trece ako nista od ove sezone smo dobili obecavajuceg mladog golmana Pavlovica ... koji je ocito savladao pritisak i mislim da je dovoljno dobar za nase lige .... a jeftiniji je 10x od Gospodina Dealca ....

Nazalost ceka nas opet kompletan remont ekipe koji me nimalo ne veseli ... opet pocinjemo sa ne provjerenim igracima koji ce se Bog zna kako uklopit ...al nazalost u takvoj smo situaciji da to moramo OPET napravit ....

Stalno se vracamo na tu Evropu i te grupe .... LJUDI ZABORAVITE TO ..... neko je spomenuo da treba pokupit ovo iz nase lige sto valja i napravit ekipu koja ce nam 2-3 god zaredom osigurat titulu i donijet stabilnost nemogu scrool-at nazad trazit al ko je rekao u pravu je 100% :tokralju: :tokralju:

Nama treba roster igraca koji ce igrat 2-3 god skupa i uz koje ce omladinci "narast" u prave igrace .... tek kad ostavirmo taj cilj idemo dalje ....

Do tad imamo jos 3 teske utakmice koje nam puno znace jer ne gubimo samo evropu ove god nego gubimo koeficijent koji smo skupili proslih godina ....

ZATO SVI U NAPAD JEDAN JE HASE ! a kone bez Evrope :tralala: :tralala: :guz: :guz:
Nije baš da je Bojan mlad. Ima 30 godina i ne može više napredovat. Za ovu ligu odličan golman, i fakat dobro brani, i dao bi mu priliku sljedeće sezone da bude prva opcija, a onda ganjati nekog mladog perspektivnog golmana za dugoročnije planove.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 maj 2016, 20:11

Ma mi stalno kontamo o tim dugorocnim planovima , a ako pogledamo sva dosadasnja iskustva od toga nema nista.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 maj 2016, 20:15

Dovest Bobića iz Veleža
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Grk1234 i 26 gostiju.