http://sportsport.ba/bh_fudbal/gacinovi ... tka/111658" onclick="window.open(this.href);return false;
Imamo mi dva domaca trenera sa pro.licencama, a nemogu ni djecu trenirat jedan kao nece to,a drugo kao nece klub.aleksandar_veliki je napisao/la:Covjek nema licence, a bio bi idealno rjesenja. Kako? Nekad me bas iznenadjujete, sve kao znate, treba ovo, treba ono, a ne znate da frajer nema ni onu ispod PROFI licence. Dakle, covjek koji bi bio idealan po vama ne moze biti trener ni u Federalnoj ligivatreni je napisao/la:Ma tesko da i on uradi sta dok su ova ..... u klubu.Mada bi bio idealno rjesenje.Bosanski zmaj je napisao/la:
1.cast Basicu na rezultatima sa Travnikom,ali Zvijezdi u ovom trenutku treba trener sa cvrstom rukom i autoritetom,sto navedeni Basic sto zbog svojih godina, sto neiskustva tesko da moze nametnuti ovoj legiji stranaca.D€LUX je napisao/la:Moj prijedlog:
Trener: Nermin Basic , najmladji trener sa profi licencom. ako uzmete kakvu je ekipu imao u travniku i kakve rezultate onda vam je sve jasno. Razumije se u PL , mlad , ambiciozan
pomocni: onaj sto ste ga otjerali vas durgutovic ili kako vec. sto je prije bio pomocni razumije se u sredinu zna ko sta vrijedi.
Sportski: Tu bas i nebih znao koga. Ali moj prijedlog je npr. Mirza Varesanovic, Vedin Music, Muhamed Konjic (upitno je hoce li on) uglavnom neko ko je bio uspjesan fudbaler jer oni znaju kako to funkcionise.Neko ko ima volje. A ne ovog trenera golmana iz Subotice.
Sad mozda kod sportskog sam nerealan i upitno je hocel ti ljudi preuzeti zvijezdu kao sportski al to bi vam bio pravi potez. Nisam iz Travnika i ne guram Basica , nisam iz gradacca i ne guram ovog durgutovica al ovo je realnost ako gledamo sa strane..
Ibrakovic se stalno spominjao za kandidata za klupu, barem u ovim kuloarskim i carsijskim pricama,ali na kraju nikad nista nije bilo od toga.**** je napisao/la:Abdulah Ibraković vam ne gine,,,a onda ste tek nadrljali,,,
Slazem se za Hamzu najbolji poslijeratni igrac Zvijezde,dalje moj prijedlog sef strucnog staba Sakib Malkocevic pomocnik Denis Taletovic,Esu vratit da vodi juniore,a Brcaka pomjerit na kadete.Bosanski zmaj je napisao/la:1.cast Basicu na rezultatima sa Travnikom,ali Zvijezdi u ovom trenutku treba trener sa cvrstom rukom i autoritetom,sto navedeni Basic sto zbog svojih godina, sto neiskustva tesko da moze nametnuti ovoj legiji stranaca.D€LUX je napisao/la:Moj prijedlog:
Trener: Nermin Basic , najmladji trener sa profi licencom. ako uzmete kakvu je ekipu imao u travniku i kakve rezultate onda vam je sve jasno. Razumije se u PL , mlad , ambiciozan
pomocni: onaj sto ste ga otjerali vas durgutovic ili kako vec. sto je prije bio pomocni razumije se u sredinu zna ko sta vrijedi.
Sportski: Tu bas i nebih znao koga. Ali moj prijedlog je npr. Mirza Varesanovic, Vedin Music, Muhamed Konjic (upitno je hoce li on) uglavnom neko ko je bio uspjesan fudbaler jer oni znaju kako to funkcionise.Neko ko ima volje. A ne ovog trenera golmana iz Subotice.
Sad mozda kod sportskog sam nerealan i upitno je hocel ti ljudi preuzeti zvijezdu kao sportski al to bi vam bio pravi potez. Nisam iz Travnika i ne guram Basica , nisam iz gradacca i ne guram ovog durgutovica al ovo je realnost ako gledamo sa strane..
2.Durgutovic tesko da ce prihvatiti da bude pomocni,jer je prije pocetka sezone ocekivao da bude prvi trener.Takodjer ni on nije rjesenje za prvog trenera jer nema iskustva sa samostalnim vodjenjem ekipe, a i domaci je covjek i sigurno bi imao dosta veci pritisak od trenera koji bi dosli sa strane.
3.Idelno mjesto za sportskog direktora Zvijezdina legenda koji odlicno poznaje stanje u BiH fudbalu i ima autoritet AMIR HAMZIC.
Je li tvoja zelja ili si nacuo da bi on mogao biti.insider je napisao/la:Samir Toplak.
SPAS-----sp.dir.GOSPODIN CVITKUŠIC a naravno PROFESOR ČURGUZ šef.st.štaba ako naravno želi da ostavi FK Slogu-Doboj.insider je napisao/la:Samir Toplak.
jel ti ovo nešto znaš što mi neinsider je napisao/la:Samir Toplak.
Trenirao uspješno Varteks i Cibaliju.aleksandar_veliki je napisao/la:I ti te iz Hrvatske dovodis, uvijek si naginjao ka domovini, koga taj strucnjak trenira, ako nije tajna.insider je napisao/la:Samir Toplak.
Lusic je trenirao 10-ak klubova u HNL-u,ali koliko se sjecam nije napravio extra rezultat,najduze bio u Cibaliji koju je u vise navrata vodio,Mladina je i pred pocetak prvensta zajedno sa Gacinovicem bio kandidat za trenera Zvijezde,m...Toplak bi bio mozda najbolje rjesenje od ovih nabrojanih.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja ne bih otpisao ni Vjekoslava Lokicu, Vjerena Šimunića i Ciru Blaževića.insider je napisao/la:Toplak, Mladina (da, da, onaj što je GOŠK trenirao) ili Srećko Lušić. Birajte...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.