FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
kupite andreasa becka na desnog bocnog lahma pomjerite lijevo,neuera na gol ,tascija za odbranu i eto...nemoze me niko uvjerit da je coentrao bolji od lAhma na lijevom bocnom ...plus evo hamburg prodaje jansena ja mislim da bi on bio dobro pojacanje...
nemoj cikoooo, ljubim teeeeeeeŠta mi je rekaoOno što ja nisam znao.
Momčino, pripazi na riječnik. Je li se ja varam ili mi se čini da ti zloupotrebljavaš moju dobrotu.
Ja prema tebi sve bolji, sa punim respektom, a tako mi uzvraćaš.![]()
sta bi, glumimo uvrijedjenu mladu, ili
no dobro, ako ti vec smeta neka sala ili poneka sitna doskocica, onda te necu ukljucivati u svoje postove. izjasni se.
ok, zar stvarno mislis da ovaj bayern ima i najmanju sansu protiv murinjove masine koja je ove godine pregazila sve sto joj se naslo na putu padajuci tek pred barcom i to uz nesebicnu pomoc jadnog sudije koji je podobro pomagao barciAko nas Real pregazi, moj nick neće više postojati. Nađi nešto najpogrdnije i ja ću zamoliti tvog jarana (Admina) da po tvojoj želji meni prilijepi novi nickname.
pricamo li ovdje o vidaluIma li još šta zanimljivo sa tvoje strane...
Da se sjetim...ahaodobrava transfer Ra-ždrebeta
Nekad je znao reći da ne voli prgave igrače, a dotični prototip istog. Do vraga sa njim, mada je veoma izgledno da će se smotani Chris qrčiti sa njim.
rekao sam dovoljno o nj., ali cu dodati da bi bio odlicno pojacanje ako vec niste u stanju dovesti nasrija za bijednih 20-ak miliona. sta ja znam, mozda pokusati igrati u formaciji 4-3-3 u kojoj bi luis bio klasicna sestica dok bi svajni i arturo bili nesto istureniji.
zar je potrebno napominjati da se slazem(mislim na ostatak posta). uostalom kao i u vecini slucajeva.Stefan Effenberg je napisao/la:Ja shvaćam da nemamo baš 100 milja za potrošiti. To mi je jasno. To je moguće. Ali zašto onda dajemo za Neuera **** 20 milijuna kad mu ističe ugovor iduće sezone?
Nadam se da nisu IDIOTI pa da daju i za Vidala jedno 20 milja. To bi bio vrh.
sto se tice nojera, trebali bi ga maksuz ostaviti jos godinu dana u salkeu pa da dodje bez kinte obestecenja.
u vezi artura, paaaaaaa u upravi imamo glupane, al da su bas toliki glupani, nisu
naravno da postoje kao sto postoje sanse da cemo se pojacati mesituljkomZašto Vidića spominješ? Misliš li da postoje šanse da se on dovede?
zar mislis da butko nije u stanju odigrati jos jednu sezonuZa Neuera jeste glupost iskeširati toliko love, ali sami su krivi ('si čitao izjave Kaisera?).
Sad nema povratka, pogotovo nakon Kraftovog odlaska.
ovo ti je bezze jer svi znamo kako je nojer dosao na golNeuer je uvijek bio ispred Adler-a sto se tice Elf-a
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
Šećko, jesi dosadio više sa prepucavanjem, ohani malo...
Nisam uvrijeđenquälix je napisao/la: izjasni se.
--------------------------
- Bayern ima šanse protiv svake ekipe, i to dobre, da se razumijemo. Možda jedino protiv Barce ne bih bio optimističan.
- Ne, mislio sam na Rafinhu. Kad ga već spominjem, da istaknem da se transfer primiče kraju. Kažu da će sve biti poznato u narednoj sedmici. Odšteta između 5-7 miliona. Šta da kažem, nije skup, relativno mlad...možda ipak vrijedi pokušati.
- Butt je dobar golman, ali mislio sam na dugoročno rješenje. Poznato je da HJB najavio kraj karijere, pa se nakon svega predomislio.
Vom Jäger zum Gejagten
pretpostavljao samgeronimo je napisao/la:Nisam uvrijeđen
naravno da je sebi nisam niti cu dozvoliti da upucujem neke teze uvrede na racun bilo kojeg forumasa, a posebno ne na racun par odabranih bez obzira bilo to u sali ili ozbiljno.
cheers
davud87 je napisao/la:Šećko, jesi dosadio više sa prepucavanjem, ohani malo...
dobro, od sad pa na dalje i u buduce koncentrisem se iskljucivo na bayern
naravno da vrijedi. bice odlicno pojacanje ako bude igrao onako kao sto je igrao u vrijeme dok je bio u gelzenkirhenu.geronimo je napisao/la:- Ne, mislio sam na Rafinhu. Kad ga već spominjem, da istaknem da se transfer primiče kraju. Kažu da će sve biti poznato u narednoj sedmici. Odšteta između 5-7 miliona. Šta da kažem, nije skup, relativno mlad...možda ipak vrijedi pokušati.
ne treba zaboraviti da nam je upravo taj rafinja bio wunschspieler
kako god, bolji je od pranjica i kontenta: stabilan u odbrani, dobar u napadu, ima dobar pas...
cijena
dobro, nojer ce vas svakako pojacati, u to nema sumnje. samo, da se ja pitam, to bi bilo sljedece godine. barem bi zabili noz u srce pohlepnoj upravi salkea, a samim tim imali 25 miliona na raspolaganju - novac koji se moze uloziti u dovodjenje nekog vrhunskog pojacanja.geronimo je napisao/la:- Butt je dobar golman, ali mislio sam na dugoročno rješenje. Poznato je da HJB najavio kraj karijere, pa se nakon svega predomislio.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
Ivica se polahko vraca
Pitanje je kad ce stignuti do forme od predprosle sezone
Pitanje je kad ce stignuti do forme od predprosle sezone
Thomas Müller - Fußballgott
zakuhalo se na temi,,ovakvih komentara malo gdje moze da se procita
..
Saga Contrao izgleda jos nije zavrsena,makar jos nije potpisao nigdje,Vieira trazi 30 mil kesa za njega,nazalost to Bayern nece uciniti
..
Pozdravio bi ovaj dolazak Rafinje,mada jos nije potpisao ali je jako blizu,smatram da ce biti dobro i sigurno pojacanje,iskreno uvijek mi je bio medju boljim bekovaim u BL,,
Uopce ne bih zalio da Neuer ne dodje,jer jednostavno mi ide na zivce i on i S04 glume glumu, previse su ga digli u visine,,Sa pristojnom odbranom i Butt je jako dobar golman,,
Pitanje je da li ce Lahm htjeti preci na lijevu stranu i da li ce uspjeti igrati kao prije po toj strani,
Saga Contrao izgleda jos nije zavrsena,makar jos nije potpisao nigdje,Vieira trazi 30 mil kesa za njega,nazalost to Bayern nece uciniti
Pozdravio bi ovaj dolazak Rafinje,mada jos nije potpisao ali je jako blizu,smatram da ce biti dobro i sigurno pojacanje,iskreno uvijek mi je bio medju boljim bekovaim u BL,,
Uopce ne bih zalio da Neuer ne dodje,jer jednostavno mi ide na zivce i on i S04 glume glumu, previse su ga digli u visine,,Sa pristojnom odbranom i Butt je jako dobar golman,,
Pitanje je da li ce Lahm htjeti preci na lijevu stranu i da li ce uspjeti igrati kao prije po toj strani,
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Svasta, svasta sam procitao.
Momci, aferim, prezadovoljan sam iznesenim misljenjem od svih Bavaraca.
Kazu Rafinha? Neko ce reci, smijurija, dok ce oni malo bolji poznavaoci Bundeske reci da je ovo dobar i na kraju krajeva pametan potez Bayerna. 7 miliona nije neki novac za ovakvog igraca, a ako se ima u vidu da ce jos kupovati ova cifra jos vise dobija na vrijednosti. Mnogo vise novca ostaje za jos poneka pojacanja, vjerovatno stopera.
Ono sto nas sve drzi u neizvijesnosti je ta Kloseova konacna odluka. Ponudjeno mu je produzenje ugovora za jednu godinu, ali ako odigra 20 i vise utakmica, automatski dobija jos jednu godinu.
Kako se navodi, on je to odbio, ali jos nista zvanicno nije objavljeno.
Momci, aferim, prezadovoljan sam iznesenim misljenjem od svih Bavaraca.
Kazu Rafinha? Neko ce reci, smijurija, dok ce oni malo bolji poznavaoci Bundeske reci da je ovo dobar i na kraju krajeva pametan potez Bayerna. 7 miliona nije neki novac za ovakvog igraca, a ako se ima u vidu da ce jos kupovati ova cifra jos vise dobija na vrijednosti. Mnogo vise novca ostaje za jos poneka pojacanja, vjerovatno stopera.
Ono sto nas sve drzi u neizvijesnosti je ta Kloseova konacna odluka. Ponudjeno mu je produzenje ugovora za jednu godinu, ali ako odigra 20 i vise utakmica, automatski dobija jos jednu godinu.
Kako se navodi, on je to odbio, ali jos nista zvanicno nije objavljeno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta mislite dok bude ova merhamet tekma u Madridu da se ugovori poso oko Lass Diare ili Benzeme
Thomas Müller - Fußballgott
- majestic24
- Kontakt:
Kakav vas je Rafinha spopao?? Jeste li vi bas na tako niske grane spali da nemozete nista bolje dovesti od njega. Za tog igraca je puno dati i 700 k konvertibilnih maraka a kamoli eura. Ja sam ga gledao par puta ove sezone u genovi i nije pokazao nista. Vise je ulazio s klupe u igru.
On jest bio odlican u schalkeu al sada je totalno izgubljen. Nemojte napraviti istu gresku kao sto je uradio Wolfsburg s Diegom. Bitno je ono -NEKADA su bili igracine
On jest bio odlican u schalkeu al sada je totalno izgubljen. Nemojte napraviti istu gresku kao sto je uradio Wolfsburg s Diegom. Bitno je ono -NEKADA su bili igracine
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jel mozda dosta sa ovim prepucavanjim sa ovim kilometarskim postovima gdje citiras 135610 posta ?quälix je napisao/la:nemoj cikoooo, ljubim teeeeeeeŠta mi je rekaoOno što ja nisam znao.
Momčino, pripazi na riječnik. Je li se ja varam ili mi se čini da ti zloupotrebljavaš moju dobrotu.
Ja prema tebi sve bolji, sa punim respektom, a tako mi uzvraćaš.![]()
![]()
![]()
sta bi, glumimo uvrijedjenu mladu, ilibas me zanima kako bi reagovao da sam umjesto ulija ubacio onu svajnijevu ljepoticu
ali ako sam te vec toliko uvrijedio, onda me slobodno tuzi.
no dobro, ako ti vec smeta neka sala ili poneka sitna doskocica, onda te necu ukljucivati u svoje postove. izjasni se.
ok, zar stvarno mislis da ovaj bayern ima i najmanju sansu protiv murinjove masine koja je ove godine pregazila sve sto joj se naslo na putu padajuci tek pred barcom i to uz nesebicnu pomoc jadnog sudije koji je podobro pomagao barciAko nas Real pregazi, moj nick neće više postojati. Nađi nešto najpogrdnije i ja ću zamoliti tvog jarana (Admina) da po tvojoj želji meni prilijepi novi nickname.![]()
pricamo li ovdje o vidaluIma li još šta zanimljivo sa tvoje strane...
Da se sjetim...ahaodobrava transfer Ra-ždrebeta
Nekad je znao reći da ne voli prgave igrače, a dotični prototip istog. Do vraga sa njim, mada je veoma izgledno da će se smotani Chris qrčiti sa njim.
![]()
rekao sam dovoljno o nj., ali cu dodati da bi bio odlicno pojacanje ako vec niste u stanju dovesti nasrija za bijednih 20-ak miliona. sta ja znam, mozda pokusati igrati u formaciji 4-3-3 u kojoj bi luis bio klasicna sestica dok bi svajni i arturo bili nesto istureniji.
zar je potrebno napominjati da se slazem(mislim na ostatak posta). uostalom kao i u vecini slucajeva.Stefan Effenberg je napisao/la:Ja shvaćam da nemamo baš 100 milja za potrošiti. To mi je jasno. To je moguće. Ali zašto onda dajemo za Neuera **** 20 milijuna kad mu ističe ugovor iduće sezone?
Nadam se da nisu IDIOTI pa da daju i za Vidala jedno 20 milja. To bi bio vrh.
sto se tice nojera, trebali bi ga maksuz ostaviti jos godinu dana u salkeu pa da dodje bez kinte obestecenja.
u vezi artura, paaaaaaa u upravi imamo glupane, al da su bas toliki glupani, nisu
naravno da postoje kao sto postoje sanse da cemo se pojacati mesituljkomZašto Vidića spominješ? Misliš li da postoje šanse da se on dovede?![]()
zar mislis da butko nije u stanju odigrati jos jednu sezonuZa Neuera jeste glupost iskeširati toliko love, ali sami su krivi ('si čitao izjave Kaisera?).
Sad nema povratka, pogotovo nakon Kraftovog odlaska.ispravi me ako grijesim, ali ja mislim da je butko sasvim solidan golman s kojim se bez straha moze krenuti u novu sezonu
![]()
ovo ti je bezze jer svi znamo kako je nojer dosao na golNeuer je uvijek bio ispred Adler-a sto se tice Elf-amen´ se cini da je adler bio prvi golman i samo ga je povreda izbacila sa gola, ali i kadra za sp. nojer je uskocio i iskoristio svoju sansu. ostalo je proslost.
Imal ovdje Admina igdje ?
Razumijes ti mene burazere moj 
Slazemo se oko ovogaquälix je napisao/la:ja mislim da je butko sasvim solidan golman s kojim se bez straha moze krenuti u novu sezonu![]()
Enke tad bio prvi golman, pa kad ga vise nije bilo (pred SP) trebalo se odluciti ko ce biti prvi (Adler ili Neuer). Adler se povredio, pa je sve od tada Neuer prvi izbor. Neka me neko ispravi ako grijesim :ugeek:quälix je napisao/la: ovo ti je bezze jer svi znamo kako je nojer dosao na golmen´ se cini da je adler bio prvi golman i samo ga je povreda izbacila sa gola, ali i kadra za sp. nojer je uskocio i iskoristio svoju sansu. ostalo je proslost.
Butt je bio drugi golman na SP. Cak je i branio u utakmici za trece mjesto. Neuer je bio prvi samo zbog povrede Adlera.rase.king je napisao/la: Uli i co. bi se je*ali samo da je prvi golman Elf-a iz Bayern-a![]()
A zadnjih par godina (poslije Kahn-a) to nije bio slucaj. Ni Butt (otkako je u Bayern-u), ni Rensing nisu ni primirisali spisku za Elf (pa ni za dreiundzwanzig)
Enke, Adler, Neuer, pa i Rost su bili jedini u kombinacijama. Enke vise nije medju nama, Rost-u lagano istice rok trajanja, a Neuer je uvijek bio ispred Adler-a sto se tice Elf-a, tako da su ovi navalili na na Neuer-a kao muha na gowno
![]()
Hvala na ispravci sto se tice SP, evo sad sam i ja provjerioBilal je napisao/la: Butt je bio drugi golman na SP. Cak je i branio u utakmici za trece mjesto.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Rafinha je poprilicna nepoznanica.
Mozemo za male noFce dobiti odlicno pojacanje, a moze nam i unistiti sezonu. Zbog tih 7 miliona se sigurno nece plakati, bit ce jedino problem ako poslije par utakmica shvatimo da cemo morati cekati sljedece ljeto da bi se dovelo nesto normalno na beka.
S druge strane, u BL je bio odlican i moja prva zelja na bekovskoj poziciji u to vrijeme. U medjuvremenu je otisao u Italiju i mnogi su ga zaboravili. Sad da li je i dalje onako dobar, to ne znam. Za nadati je se da ce Rafinha ponovo zasjati starim sjajem.
Sjecam se da je Uli pratio Genou i to na utakmici protiv Juventusa, a tada su svi pricali kako je tamo zbog Criscita. Cini se da ipak nije gledao njega nego Rafu.
A ko zna, mozda je plan da Rafinha bude na klupi, a da se dovede neko od velikih imena (Clishy ili Maicon). Eh to bi tek bio pravi posao.
Na stoperskoj poziciji je jos manji izbor. Nije se previse imena ni spominjalo. Najvise Boateng kojeg se City nece tako lako odreci, a na ovom forumu je u igri bio i Huth.
Moj prijedlog je nas zmaj Spaha. Relativno jeftin, iskusan, a prije svega kvalitetan. Niko me ne moze uvjeriti da ne bi bio veliko pojacanje za Bayern, a jos je i nase gore list.
Al' nisam bas siguran da su ovi iz uprave ikad i culi za njega.
Pusti ljude da na miru pisu, mnogi od nas su prijavljeni na forum upravo zbog ovakvih diskusija.
Mozemo za male noFce dobiti odlicno pojacanje, a moze nam i unistiti sezonu. Zbog tih 7 miliona se sigurno nece plakati, bit ce jedino problem ako poslije par utakmica shvatimo da cemo morati cekati sljedece ljeto da bi se dovelo nesto normalno na beka.
S druge strane, u BL je bio odlican i moja prva zelja na bekovskoj poziciji u to vrijeme. U medjuvremenu je otisao u Italiju i mnogi su ga zaboravili. Sad da li je i dalje onako dobar, to ne znam. Za nadati je se da ce Rafinha ponovo zasjati starim sjajem.
Sjecam se da je Uli pratio Genou i to na utakmici protiv Juventusa, a tada su svi pricali kako je tamo zbog Criscita. Cini se da ipak nije gledao njega nego Rafu.
A ko zna, mozda je plan da Rafinha bude na klupi, a da se dovede neko od velikih imena (Clishy ili Maicon). Eh to bi tek bio pravi posao.
Na stoperskoj poziciji je jos manji izbor. Nije se previse imena ni spominjalo. Najvise Boateng kojeg se City nece tako lako odreci, a na ovom forumu je u igri bio i Huth.
Moj prijedlog je nas zmaj Spaha. Relativno jeftin, iskusan, a prije svega kvalitetan. Niko me ne moze uvjeriti da ne bi bio veliko pojacanje za Bayern, a jos je i nase gore list.
Al' nisam bas siguran da su ovi iz uprave ikad i culi za njega.
A citiranje tog kilometarskog posta da bi se odgovorilo sa jednom ili u krajnjem slucaju s dvije recenice je uredu?Luca.Toni je napisao/la:Jel mozda dosta sa ovim prepucavanjim sa ovim kilometarskim postovima gdje citiras 135610 posta ?
Imal ovdje Admina igdje ?
Pusti ljude da na miru pisu, mnogi od nas su prijavljeni na forum upravo zbog ovakvih diskusija.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- suicidesquad
- Kontakt:
Adler je bio jedno vrijeme prvi izbor Löwa. Povreda ga je svakako udaljila od mjesta prvog golmana, ali to nije bio jedini razlog. Adler je dobio svoju priliku i nije je iskoristio. Ovo je ključni razlog zbog čega je Adler postao drugi golman reprezentacije:Bilal je napisao/la:Butt je bio drugi golman na SP. Cak je i branio u utakmici za trece mjesto. Neuer je bio prvi samo zbog povrede Adlera.
[youtube][/youtube]
Neuer je iskoristio svoju priliku i dokazao mnogo puta da je klasa za Adlera!
Neuer je kvalitetniji i to je jedini razlog, drugog nema.
Ova priča o povredi Adlera nije ni blizu istine. Ima ovdje nekih, koji ne vole pojedine igrače, mrze neke njihove ljudske osobine, pa hoće da sve nas ovdje zavararaju. Ko hoće da ih slijedi, bujrum.
Gledao sam statistiku Rafinhe u ovoj sezoni. 34 utakmice, šest puta ulazio, tri puta izlazio, dva gola i dvije asistencije. Dakle, jedan od standardnijih, nisam ga pratio, ali eto velike šanse su da potpiše u narednim danima. Vidim da ga je većina i otpisalo nakon prelaska u Genou, kao i ja sam, pogotovo nakon Genoine sezone ispod očekivanja, tek na sredini tabele. Vjerujemo da je oslabio u Italiji, ali odšteta prava sitnica. Možda nije rješenje koje smo priželjkivali, ali sada se ništa ne može, vrijedi pokušati. Pored Boatenga je potreban još jedan stoper, i ekipa je "kvalitetno" popunjena za "malo" para. Ne znam šta bi više trebalo, sve pozicije bi bile dobro pokrivene.
Gledao sam statistiku Rafinhe u ovoj sezoni. 34 utakmice, šest puta ulazio, tri puta izlazio, dva gola i dvije asistencije. Dakle, jedan od standardnijih, nisam ga pratio, ali eto velike šanse su da potpiše u narednim danima. Vidim da ga je većina i otpisalo nakon prelaska u Genou, kao i ja sam, pogotovo nakon Genoine sezone ispod očekivanja, tek na sredini tabele. Vjerujemo da je oslabio u Italiji, ali odšteta prava sitnica. Možda nije rješenje koje smo priželjkivali, ali sada se ništa ne može, vrijedi pokušati. Pored Boatenga je potreban još jedan stoper, i ekipa je "kvalitetno" popunjena za "malo" para. Ne znam šta bi više trebalo, sve pozicije bi bile dobro pokrivene.
Stvar oko Rafine izgleda pri kraju a vrijeme će pokazati da li je uzalud bačeno 7 mil što nije sitinica mada sam mišljenja da ne može biti gori od Pranjića i Contenta..baš me zanima koje su opcije za stopera te da li će uručiti šut kartu klocu Buytenu ili će nas još jednu sezonu mučiti sa svojim bravurama u odbrani..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neuer ili Adler, pitanje je sad 
Neko je okacio greske Adlera
, svaki golman je imao dobrih i losih dana. Pogledajte sami 
[youtube][/youtube]
Kakva klasa kakvi bakraci, Neuerovih gresaka pun Youtube. Mrsko mi sad trazit onu s 50m od Intera
Ne kazem ja da je Adler bolji ono - ovo, nego mislim da malo prenapuhavaju oko Neuera. Dobar je golman to svakako, ali da je za klasu bolji od Adlera to je cista glupost. Dopustite da se nasmijem
Najboji golman Njemacke
Neuer ili Adler, pitanje je sad
Tacan odgovor je WEIDENFELLER 
Neko je okacio greske Adlera
[youtube][/youtube]
Kakva klasa kakvi bakraci, Neuerovih gresaka pun Youtube. Mrsko mi sad trazit onu s 50m od Intera
Ne kazem ja da je Adler bolji ono - ovo, nego mislim da malo prenapuhavaju oko Neuera. Dobar je golman to svakako, ali da je za klasu bolji od Adlera to je cista glupost. Dopustite da se nasmijem
Najboji golman Njemacke
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
ImaLuca.Toni je napisao/la: Imal ovdje Admina igdje ?
Šta treba sinko, da nisi šta loše sanj'o?
Hoćemo li još spominjati Coentrao-a ili ćemo svu krivicu svaliti na Ulija?
Coentrao: Lieber zu Real als zum FC Bayern
Aber wenn ich Benfica verlasse, dann nur zu einem Verein: Real Madrid“, sagte Coentrao.
-------------------
Možda ovaj?Klare je napisao/la:Pored Boatenga je potreban još jedan stoper

Jesi li ga prepozn'o?
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.