Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
opet iste priceLos_Blanos2 je napisao/la:Vi bas mislite dace biti kao prije 4m.![]()
Nece Jeffren :Donnie Darko je napisao/la:opet iste priceLos_Blanos2 je napisao/la:Vi bas mislite dace biti kao prije 4m.![]()
![]()
ne, mislimo da ce ovoga puta i messi zabit.
Ebo pa tek sada vidim daje Sahtar imao vise sansi od (Arsenala i Reala)izzo je napisao/la:Realno, mogli smo primiti još 2-3 gola komotno (doduše mogli smo i dati još 3-4 sigurno).
Pogledajte ovaj klip koji pokazuje koliko je Šahtar opasna ekipa.
[youtube][/youtube]
Donnie Darko je napisao/la:i opet ostanes na koliko, 4 golas tim da ce pedro naravno zabit, preslo mu u naviku jbg.
vidim i ti si to u medjuvremenu skonto
Sahtar je silaDonnie Darko je napisao/la:shakhtar je do cetvrte minute stvorio vise sansi od arsenala i reala zajedno
Samo ti prati to licemjerjekivi je napisao/la:al realovi navijaci su digli frku zbog toga sto su navijaci barcelone dosli na njihovu temu nako pobjede nad tottenhamom. tu su glumili zrtve, a gledaj ih sad.
ne razumijem.Los_Blanos2 je napisao/la:Sahtar je silaDonnie Darko je napisao/la:shakhtar je do cetvrte minute stvorio vise sansi od arsenala i reala zajednocudi su ih pob.
U 2m. mislim dasam 1,2 napisao nesto ovdje.kivi je napisao/la:al realovi navijaci su digli frku zbog toga sto su navijaci barcelone dosli na njihovu temu nako pobjede nad tottenhamom. tu su glumili zrtve, a gledaj ih sad.
O pa šta sam ja uradiolegenda reala je napisao/la:Portilo ,Blancos ,mali Lebrone opet lupate gluposti ,hajmo razlaz![]()
nemoj da mi plačete kasnije
Ljudi pobjedili Real pobjedio ,ponavlja se 2002 po parovima polufinala ,valjda će se i polufinale ponoviti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.