Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Na kraju City završio sa istim brojem bodova kao Chelsea. Mancini ostaje, to je sasvim sigurno, nema niti jedan razlog da bi ga najurili. Nekoliko puta je ove sezone pogodio sa izmjenama, direktan plasman u LP, primili su najmanje golova, osvojili kup... može se reći da je ovo bila fenomenalna sezona za njih...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lescott je najluđi; šta se dešava, šta me ovo pogodi u glavu 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Goalgetter
- Kontakt:
Dijamant !

Dabre, glodaj drvo.Dabar je napisao/la:Šta ste se digli nakon jednog gola ba?
Džeko kralju!!!
To je neki dan potvrdio i "chairman" City-ja, svi ciljevi za ovu sezonu su ispunjeni.Virtu4l je napisao/la:Na kraju City završio sa istim brojem bodova kao Chelsea. Mancini ostaje, to je sasvim sigurno, nema niti jedan razlog da bi ga najurili. Nekoliko puta je ove sezone pogodio sa izmjenama, direktan plasman u LP, primili su najmanje golova, osvojili kup... može se reći da je ovo bila fenomenalna sezona za njih...
Također, uvezi pojačanja, napomenuo je da ekipa neće doživiti radikalne promjene kao u prošlosti. Nastojaće da zadrže kostur ekipe, i dovesti još 2-3 igrača an pozicijama na kojima su deficitarni. Velikih promjena neće biti. Vjerovatno će tražiti zamjenu za Teveza, i po jednog igrača još u ostale dvije linije.
Bogami 21 gola u svim takmičenjima,nije loše za nekog ko nije u fofmiKaka_Real je napisao/la:Dabre, glodaj drvo.Dabar je napisao/la:Šta ste se digli nakon jednog gola ba?
Džeko kralju!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
hahhaha ja Dzeksona "That was our cilj" hahaha joj volim ga ba sto je bosanac pa kakav god da je jedinstven je! Dzeko Dijamantu samo naprijed !!!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
9 miliona godisnje, 17 golova ove sezone, joooj da je i meni tako propast

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
21 golJuveSissoko je napisao/la:9 miliona godisnje, 17 golova ove sezone, joooj da je i meni tako propast![]()
17 ne racunajuci reprezentaciju.ZOI84 je napisao/la:21 golJuveSissoko je napisao/la:9 miliona godisnje, 17 golova ove sezone, joooj da je i meni tako propast![]()
10 wolfsburg liga, 1 dfb pokal, 2 evropa liga, 2 man city liga, 2 fa cup.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- Goalgetter
- Kontakt:
Gdje ovu sliku iskopa Chelsea_CBH

Uzbuđen ba, ko dijete... koliko mu znači svaki golLucryler je napisao/la:hahhaha ja Dzeksona "That was our cilj" hahaha joj volim ga ba sto je bosanac pa kakav god da je jedinstven je! Dzeko Dijamantu samo naprijed !!!!

Vjerujem da ga zato ovoliko vole navijači, mislim na njihov kop, salonce ko ****. Što je prirodan, opušten, bez egotripa, ono, djeluje kao momak iz tvoje ulice - ljudi se s takvim osobama lahko identificiraju, i što uvijek u svojim izjavama stavlja uspjeh ekipe na prvo mjesto, ne svoj lični.
Vijest na vodecem hrvatskom portalu.Goalgetter je napisao/la:Gdje ovu sliku iskopa Chelsea_CBH![]()
![]()
![]()
![]()

Džeko se isplatio golom za Ligu prvaka!!
Svidja mi se naslov.
Dzeko ce iduce sezone razvaliti, kad prodje kompletne pripreme, i City se pojaca jednim pravim kreativcem. Nije nuzno da Tevez ode. Sve ce se samo sloziti..

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Cak sta vise to je dva puta rekao, al sto kazes, kralj jeLucryler je napisao/la:hahhaha ja Dzeksona "That was our cilj" hahaha joj volim ga ba sto je bosanac pa kakav god da je jedinstven je! Dzeko Dijamantu samo naprijed !!!!

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
tom portalu nikad necu halaliti naslov "Jalovi Bosanac"tanzla je napisao/la:Vijest na vodecem hrvatskom portalu.Goalgetter je napisao/la:Gdje ovu sliku iskopa Chelsea_CBH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Džeko se isplatio golom za Ligu prvaka!!
Svidja mi se naslov.
Dzeko ce iduce sezone razvaliti, kad prodje kompletne pripreme, i City se pojaca jednim pravim kreativcem. Nije nuzno da Tevez ode. Sve ce se samo sloziti..
Lucryler je napisao/la:hahhaha ja Dzeksona "That was our cilj" hahaha joj volim ga ba sto je bosanac pa kakav god da je jedinstven je! Dzeko Dijamantu samo naprijed !!!!
Mjesa Njemacki i Engleski
ziel=goal, aim, target = cilj
Prijatelju znam i ja engleski kao i njemacki nego mi sipmaticno kako se izrazioDado je napisao/la:Lucryler je napisao/la:hahhaha ja Dzeksona "That was our cilj" hahaha joj volim ga ba sto je bosanac pa kakav god da je jedinstven je! Dzeko Dijamantu samo naprijed !!!!

buraz ziel=cilj, tor=golDado je napisao/la:Lucryler je napisao/la:hahhaha ja Dzeksona "That was our cilj" hahaha joj volim ga ba sto je bosanac pa kakav god da je jedinstven je! Dzeko Dijamantu samo naprijed !!!!

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], hurem, kakarut, Quartararo, soko i 48 gostiju.