FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
koji vam je je.bote, ne bi trebali dozvoljavati da vam tribinu iskorištavaju za neke svoje političke igre i igrice
To i ja kažem... Čitava jezgra im je tako orijentisana!Keenan.- je napisao/la:Kada bi to uradili "Lesinari" vise ne bi postojali.HOPLIT je napisao/la:Bruka i sramota. Nadam se da će se utakmica registrovati rezultatom 3:0 za Želju. A Lešinari bi trebali napraviti čistku u svojim redovima, izbacite one koji su tu samo da srbuju a za Borac ih zabole ona stvar jer ovako se samo sramotite.
Ma ostalo bi ih barem 100, onih koji su i prije rata navijali za Borac. Bolje 100 pravih navijača nego 1000 budala. Ma katastrofa.Keenan.- je napisao/la:Kada bi to uradili "Lesinari" vise ne bi postojali.HOPLIT je napisao/la:Bruka i sramota. Nadam se da će se utakmica registrovati rezultatom 3:0 za Želju. A Lešinari bi trebali napraviti čistku u svojim redovima, izbacite one koji su tu samo da srbuju a za Borac ih zabole ona stvar jer ovako se samo sramotite.

YNWA!
Ovo je večeras unaprijed planirano, ovi incidenti, da se pokaže da ne možemo zajedno živjeti, nažalost to je naša reala, ali šta se može...
Sretno Borcu za zelenim stolom. Zeljo je se ponio ne sportski i makijavelistički, samo da sacuvaju 3 boda. 

- slogauskoplje
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nismo zasluzili ovo sto ste nam veceras priredili. Oni koji su imali srecu biti na Grbavici kada ste osvojili Kup ce se sigurno sjetiti kako smo vas nagradili i ispratili sa stadiona, aplauzom, kako i dolikuje svakom normalnom domacinu.
Ovo veceras je dno dna. Sramota! Zeljeznicar to nije zasluzio i moze vam biti na cast i obraz kojim se doliko dicite!
Ovo veceras je dno dna. Sramota! Zeljeznicar to nije zasluzio i moze vam biti na cast i obraz kojim se doliko dicite!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Čuj očajnika! Primitivci obični!
Nije vas stid, javljati se uopšte! Očitali smo vam lekciju na terenu, a i na tribini, pola sata su se samo čule Željine pjesme...

Nije vas stid, javljati se uopšte! Očitali smo vam lekciju na terenu, a i na tribini, pola sata su se samo čule Željine pjesme...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A sta su trebali, igrati u ne ljudskim uslovima, gdje ti svaki majmun moze utrcati i razbiti glavu. Stvorite normalne uslove kao svugdje u Evropi, znas? Onda moze da se igra, do tada imate puno da ucite o pravilima....Imp je napisao/la:Sretno Borcu za zelenim stolom. Zeljo je se ponio ne sportski i makijavelistički, samo da sacuvaju 3 boda.

Zadnja izmjena: Edo_77, dana/u 24 sep 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne možete govoriti da su svi isti, da je cijela tribina uzvikivala: "Ratko Mladić" ovo, ono. U BiH su ljudi takvi, navikli smo na neke vođe i kako vođa - tako i mi. Ja vam garantujem da kad bi na bilo kojem stadionu u BiH vođa poveo sa "UBI BALIJU, ČETNIKA ILI USTAŠU", cijela grupa bi to uzvikivala. Sad su nam Lešinari najgori, pa će biti neki drugi i sve tako u krug. Oni što su uletili u teren - njih treba kazniti. Nemojte generalizirati, ovo je KRIVICA NEKOLIKO POJEDINACA, ne cijele grupe! A to što vi nemate prijatelje izvan svog grada, to je vaš problem, pa mislite da su "oni tamo" svi isti..
U mom svijetu važe moja pravila
Fazon je u tome sto pravi navijaci biraju ozbiljnog vodju i ako nekada cujes da je vodja Željezničara ili Sarajeva tako nesto poveo onda ...TheDinoRules je napisao/la:Ne možete govoriti da su svi isti, da je cijela tribina uzvikivala: "Ratko Mladić" ovo, ono. U BiH su ljudi takvi, navikli smo na neke vođe i kako vođa - tako i mi. Ja vam garantujem da kad bi na bilo kojem stadionu u BiH vođa poveo sa "UBI BALIJU, ČETNIKA ILI USTAŠU", cijela grupa bi to uzvikivala. Sad su nam Lešinari najgori, pa će biti neki drugi i sve tako u krug. Oni što su uletili u teren - njih treba kazniti. Nemojte generalizirati, ovo je KRIVICA NEKOLIKO POJEDINACA, ne cijele grupe! A to što vi nemate prijatelje izvan svog grada, to je vaš problem, pa mislite da su "oni tamo" svi isti..
Ne kazem da su svi isti ali vidi se da je vecina takva i sretno ti sa takvim prijateljima
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Rijetko realan komentar. I ja veceras stvarno nisam cuo skandiranje Mladicu, a bio sam na stadionu. Mozda sam propustio, mada cisto sumnjam.TheDinoRules je napisao/la:Ne možete govoriti da su svi isti, da je cijela tribina uzvikivala: "Ratko Mladić" ovo, ono. U BiH su ljudi takvi, navikli smo na neke vođe i kako vođa - tako i mi. Ja vam garantujem da kad bi na bilo kojem stadionu u BiH vođa poveo sa "UBI BALIJU, ČETNIKA ILI USTAŠU", cijela grupa bi to uzvikivala. Sad su nam Lešinari najgori, pa će biti neki drugi i sve tako u krug. Oni što su uletili u teren - njih treba kazniti. Nemojte generalizirati, ovo je KRIVICA NEKOLIKO POJEDINACA, ne cijele grupe! A to što vi nemate prijatelje izvan svog grada, to je vaš problem, pa mislite da su "oni tamo" svi isti..
-
- Kontakt:
Koga ce da kazne ? policija uhvatila samo jednog a onaj u crnoj duxi se lagano seta stadionom trckara niko nista :S . jos preskoci ogradu i vrati se na tribine..TheDinoRules je napisao/la:Ne možete govoriti da su svi isti, da je cijela tribina uzvikivala: "Ratko Mladić" ovo, ono. U BiH su ljudi takvi, navikli smo na neke vođe i kako vođa - tako i mi. Ja vam garantujem da kad bi na bilo kojem stadionu u BiH vođa poveo sa "UBI BALIJU, ČETNIKA ILI USTAŠU", cijela grupa bi to uzvikivala. Sad su nam Lešinari najgori, pa će biti neki drugi i sve tako u krug. Oni što su uletili u teren - njih treba kazniti. Nemojte generalizirati, ovo je KRIVICA NEKOLIKO POJEDINACA, ne cijele grupe! A to što vi nemate prijatelje izvan svog grada, to je vaš problem, pa mislite da su "oni tamo" svi isti..
SRAMOTA!!!!
Zadnja izmjena: mirza_rd, dana/u 24 sep 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
ponovo ce te vi u 2 "rs" ligu kako bi nam svima ljepse bilo
-
- Kontakt:
Bilo je situacija i sa Željom i sa Sarajevom u prošlosti, hajmo malo biti realni. "USTAŠKE PI*KE" i tako to na Grbavici i Koševu. Nemaš ti meni šta sreću poželiti, imam prijatelje i u Širokom i u Banja Luci i u Kiseljaku itd. Ja ću ti samo reći da samo GORE dočekan u Tuzli i Zenici nego u Širokom, BL i Kiseljaku..I ne znam ko to "bira" vođu. Željo nema vođu kako treba još od rahmetli Đilde..Napoli je napisao/la:Fazon je u tome sto pravi navijaci biraju ozbiljnog vodju i ako nekada cujes da je vodja Željezničara ili Sarajeva tako nesto poveo onda ...TheDinoRules je napisao/la:Ne možete govoriti da su svi isti, da je cijela tribina uzvikivala: "Ratko Mladić" ovo, ono. U BiH su ljudi takvi, navikli smo na neke vođe i kako vođa - tako i mi. Ja vam garantujem da kad bi na bilo kojem stadionu u BiH vođa poveo sa "UBI BALIJU, ČETNIKA ILI USTAŠU", cijela grupa bi to uzvikivala. Sad su nam Lešinari najgori, pa će biti neki drugi i sve tako u krug. Oni što su uletili u teren - njih treba kazniti. Nemojte generalizirati, ovo je KRIVICA NEKOLIKO POJEDINACA, ne cijele grupe! A to što vi nemate prijatelje izvan svog grada, to je vaš problem, pa mislite da su "oni tamo" svi isti..
Ne kazem da su svi isti ali vidi se da je vecina takva i sretno ti sa takvim prijateljima
A što se utakmice tiče, normalno da će ići 3 boda Želji, to su pravila, a i u zapisniku je zapisano to što jeste..
U mom svijetu važe moja pravila
drug iamm i ja prijatelja svugdje sirom BOSNE I HERCEGOVINE al ovi na stadionu borca su svi nacionalisti tu bez daljnjegTheDinoRules je napisao/la:Bilo je situacija i sa Željom i sa Sarajevom u prošlosti, hajmo malo biti realni. "USTAŠKE PI*KE" i tako to na Grbavici i Koševu. Nemaš ti meni šta sreću poželiti, imam prijatelje i u Širokom i u Banja Luci i u Kiseljaku itd. Ja ću ti samo reći da samo GORE dočekan u Tuzli i Zenici nego u Širokom, BL i Kiseljaku..I ne znam ko to "bira" vođu. Željo nema vođu kako treba još od rahmetli Đilde..Napoli je napisao/la:Fazon je u tome sto pravi navijaci biraju ozbiljnog vodju i ako nekada cujes da je vodja Željezničara ili Sarajeva tako nesto poveo onda ...TheDinoRules je napisao/la:Ne možete govoriti da su svi isti, da je cijela tribina uzvikivala: "Ratko Mladić" ovo, ono. U BiH su ljudi takvi, navikli smo na neke vođe i kako vođa - tako i mi. Ja vam garantujem da kad bi na bilo kojem stadionu u BiH vođa poveo sa "UBI BALIJU, ČETNIKA ILI USTAŠU", cijela grupa bi to uzvikivala. Sad su nam Lešinari najgori, pa će biti neki drugi i sve tako u krug. Oni što su uletili u teren - njih treba kazniti. Nemojte generalizirati, ovo je KRIVICA NEKOLIKO POJEDINACA, ne cijele grupe! A to što vi nemate prijatelje izvan svog grada, to je vaš problem, pa mislite da su "oni tamo" svi isti..
A što se utakmice tiče, normalno da će ići 3 boda Želji, to su pravila, a i u zapisniku je zapisano to što jeste..
1. Nisam iz BL niti navijam za borac vec sam za široki, tako da mi više odgovara pobjeda želje.Edo_77 je napisao/la:A sta su trebali, igrati u ne ljudskim uslovima, gdje ti svaki majmun moze utrcati i razbiti glavu. Stvorite normalne uslove kao svugdje u Evropi, znas? Onda moze da se igra, do tada imate puno da ucite o pravilima....Imp je napisao/la:Sretno Borcu za zelenim stolom. Zeljo je se ponio ne sportski i makijavelistički, samo da sacuvaju 3 boda.
2. Uslovi bi se stvorili jer bi se ispraznila tribina, al su plavi vidjeli šansu za odnijeti 3 boda bez borbe i ne sportski je prihvatili. A to najvise sto mrzim u sportu

Sramota za ovaj portal,kad je pisalo da će se utakmica nastaviti nakon izlaska domaćih navijača,napisali su da se utakmica može samo nastaviti u našoj državi i da se svugdje registrira sa 3:0.Portal u službi Željezničara
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
a gotivis huliganizam? pa dobro nije ni cudo ...Imp je napisao/la:1. Nisam iz BL niti navijam za borac vec sam za široki, tako da mi više odgovara pobjeda želje.Edo_77 je napisao/la:A sta su trebali, igrati u ne ljudskim uslovima, gdje ti svaki majmun moze utrcati i razbiti glavu. Stvorite normalne uslove kao svugdje u Evropi, znas? Onda moze da se igra, do tada imate puno da ucite o pravilima....Imp je napisao/la:Sretno Borcu za zelenim stolom. Zeljo je se ponio ne sportski i makijavelistički, samo da sacuvaju 3 boda.
2. Uslovi bi se stvorili jer bi se ispraznila tribina, al su plavi vidjeli šansu za odnijeti 3 boda bez borbe i ne sportski je prihvatili. A to najvise sto mrzim u sportu
@Grdan
ŽELJO je institucija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.