FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Azmir je covjek koji ima novac ali je bas glup sto se tice fudbala. Milione baciti u Slobodu i TC a nista ne osvojiti je bas idiotizam. Ne samo sto je bacao novac na igrace, nego i na trenere, sportske direktore itd, ma nema ko nije iskoristio njega. Ako ce se on slusati i vjerovati Amaru sto se tice igraca, onda ok. U tom slucaju se moze napraviti uspjeh u sportskom dijelu.
Nebitno da li je Azmir u pitanju ili neko drugi nama trebaju ljudi sa novcem uz naravno pametne ljude poput npr. Vukotica.
Treba postaviti par prioriteta. To je u biti vizija za blizu i dalju buducnost. Ozbiljan covjek sa novcem koji ulazi u klub, trebao bi da vratiti sve dugove kluba i tako odmah pokaze svoje namjere i ozbiljnost. Da se ne desi ono sto se Celiku desilo da im investitor napravi jos veci dug. Tim potezom bi taj neko odmah "kupio" povjerenje navijaca.
Drugi prioritet je trening kamp, totalna rekonstrukcija omladinske skole i ulaganje u prvi tim i pravljenje jake administracije kluba. Kad kazem ulaganje u prvi tim, ne mislim da se dovode neki debili koje cemo pretplatiti kao sto je sad slucaj sa TC, gdje igraju razni amateri poput Badjija i slicnih.
Treci prioritet je stadion, nastavak gradnje, a treba sto prije osposobiti poslovne prostore na istocnoj tribini itd..
Cetvrti prioritet je pronalazak generalnog sponzora, a mozda razmisliti i o komercijalizaciji imena stadiona, sto da ne, i tu moze klub da hajruje fino. Lupam sad, dodju ljudi i kazu evo vam 10 miliona za 5 godina a stadion mijenja naziv u Mercedes Arena. Svi mi znamo da se stadion zove Grbavica i za nas navijace bi i dalje bila Grbavica a klub bi uzeo ozbiljan novac. Puno veci klubovi od nas su iz komercijalnih razloga mijenjali imena svojih stadiona na xy period..
Nije bitan redoslijed ovih prioriteta koji sam napisao, sve je bitno, svaki segment je bitan i svaki segment mora da funkcionise u jakom klubu..
Nebitno da li je Azmir u pitanju ili neko drugi nama trebaju ljudi sa novcem uz naravno pametne ljude poput npr. Vukotica.
Treba postaviti par prioriteta. To je u biti vizija za blizu i dalju buducnost. Ozbiljan covjek sa novcem koji ulazi u klub, trebao bi da vratiti sve dugove kluba i tako odmah pokaze svoje namjere i ozbiljnost. Da se ne desi ono sto se Celiku desilo da im investitor napravi jos veci dug. Tim potezom bi taj neko odmah "kupio" povjerenje navijaca.
Drugi prioritet je trening kamp, totalna rekonstrukcija omladinske skole i ulaganje u prvi tim i pravljenje jake administracije kluba. Kad kazem ulaganje u prvi tim, ne mislim da se dovode neki debili koje cemo pretplatiti kao sto je sad slucaj sa TC, gdje igraju razni amateri poput Badjija i slicnih.
Treci prioritet je stadion, nastavak gradnje, a treba sto prije osposobiti poslovne prostore na istocnoj tribini itd..
Cetvrti prioritet je pronalazak generalnog sponzora, a mozda razmisliti i o komercijalizaciji imena stadiona, sto da ne, i tu moze klub da hajruje fino. Lupam sad, dodju ljudi i kazu evo vam 10 miliona za 5 godina a stadion mijenja naziv u Mercedes Arena. Svi mi znamo da se stadion zove Grbavica i za nas navijace bi i dalje bila Grbavica a klub bi uzeo ozbiljan novac. Puno veci klubovi od nas su iz komercijalnih razloga mijenjali imena svojih stadiona na xy period..
Nije bitan redoslijed ovih prioriteta koji sam napisao, sve je bitno, svaki segment je bitan i svaki segment mora da funkcionise u jakom klubu..
Prava stvar za nas bi bila ulazak nekoga sa parama u klub, kao što je i Azmir. Vjerovatno je svjestan da sa Tuzlom ne može izaći u Europu, ma koliko para uložio. Pored nas, Sarajeva, Zrinjskog, Borca rijetke su situacije da neko izbori europska takmičenja (Radnik 2x, jednom kup, jednom naša licenca, Sloboda). Sa Željom je to pravi pogodak i saradnja sa Amarom.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- MocMahale444
Sisoje siti, nek ostane tamo s svojim parama za pranje.
Iskreno bilo bi dobro jer ima para sisoje i samim tim bi Amar mogao dovesti pojacanje a ne **** prinovu.
On bi se uzivio i bio bi bh mamic.
Samo nema od tog nista, kao sto LjoZee kaze 1% sanse.
Iskreno bilo bi dobro jer ima para sisoje i samim tim bi Amar mogao dovesti pojacanje a ne **** prinovu.
On bi se uzivio i bio bi bh mamic.
Samo nema od tog nista, kao sto LjoZee kaze 1% sanse.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da i ja sam to zaboravio spomenut. Znači i pored investitora da nam trebaju jake strukture unutar kluba u UO, NO i administraciji koji će imati višestruku ulogu. Ne samo da služe kao neki vid korektora već i u kreiranju budućih projekata, ideja i slično koje će skupa u realizaciji s potencijalnim investitorom (Ko god on bio) usmjeravat njegov novac u stvari na temelju kojih će klub rasti.
Da bi neko dao pare logicno da ocekuje da ce se nesto pitati u klubu.
Skupština će donijeti odgovore na neka pitanja....
Imam osjecaj da mnogi misle da je Zeljo veci od Reala pa ce neko dati pare da se ne pita nsita haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Od nedjelje on ne zna gdje goni, moj Muhoni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cuj navijaci protiv hahaha. Misljenje navijaca treba ljudima koji vode klub da bude potpuno nebitno, dok god je suprotno klub je neozbiljan.
Misljenje navijaca oko modela funkcionisanja ne treba da bude presudno da ne kazem bitno. Misljenje oko nekih stvari u vezi lupam Fan Shopa, marketinga, drustvenih mreza i slicno ok. Tu treba osluskivati misljenje i sta se navijacima najvise svidja.
-
- Kontakt:
Dosta sto pojedinci hoce da odvode i dovode igrace, jos samo da ih pitaju kakav ce model upravljanja..
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Prije bih rekao da si ti neoozbiljan.Navijaci i trebaju da se pitaju.Navijaci se pitaju cak i tamo gdje je klub u privatnom vlasništvu.Navijaci su Zelju i njegovu imovinu ocuvali bezbroj puta,da su se drugi pitali danas vjerovatno ni Zelje ni stadiona nebi bilo.
Navijaci trebaju da se pitaju, ali samo oni koji se nalaze u Skupstini, UO ili NO. Navijaci kojih nema u bilo kojem navedenom organu za neka veca, znacajnija pitanja nemaju sta se mijesati ni pitati. Osim ako navijaci koji zele da se pitaju onako imaju mogucnost da skupe po 5 miliona godisnje onda ok pustiti ih nek odlucuju i daju te pare na godisnjem nivou.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:06Prije bih rekao da si ti neoozbiljan.Navijaci i trebaju da se pitaju.Navijaci se pitaju cak i tamo gdje je klub u privatnom vlasništvu.Navijaci su Zelju i njegovu imovinu ocuvali bezbroj puta,da su se drugi pitali danas vjerovatno ni Zelje ni stadiona nebi bilo.
Ti @Kana nekad ko dijete. Milion puta ti je receno zbog cega su navijaci bili protiv Hilme i slicnih i ti opet po svom. Lik je bukvalno unistio sve sto je dotaknuo..KANA je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:34ti i ja nikako da se skontamoLjoZee je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:28Ne postoji trenutak, a da bilo kome se nece opsovati nesto. Koliko puta i ovdje 5 minuta nakon utakmice gdje smo izgubili se pise sve i svasta. Vec nakon sat kad se glava ohladi to bude ok. Nakon poraza da je stanje najidealnije psovat ce se svima i traziti krivica u svemu jer je to nas mentalitet. Na to treba da bude spreman svako ko je bio ili ce biti clan kluba. Uvezi tri pobjede sve ce biti idealno i sto nije, izgubi jednom bit ce ko ovdje kanton, propao svijet i slicno. To je tako i ne moze se promijeniti jer smo takav narod. Previse srcani.nama klub nije u stanju takvom da mozemo svima **** mater i tjerati,Mi se ponasamo kao da imamo milion milijardera u BIH-a koji cekaju u redu da uloze u nas klub
zadnja prica koja je bila raja cim su cula Hilmo evo gotovo je ,ugasiti ce nas ,pokrasti ,NIKOM TE NEDAMO ,**** Vam majku itd pa ko ce doci ? pa nije niko lud ali da prvo vidimo sta je plan pa da damo nas komentar nego odmah **** svima mater .Zar stvarno neko misli da bi Djubur,Amar i ostali povalili nas klub?
Nisi upoznat kako je sve trebalo ici ali nebitno .Brkooo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:17Ti @Kana nekad ko dijete. Milion puta ti je receno zbog cega su navijaci bili protiv Hilme i slicnih i ti opet po svom. Lik je bukvalno unistio sve sto je dotaknuo..KANA je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:34ti i ja nikako da se skontamoLjoZee je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:28Ne postoji trenutak, a da bilo kome se nece opsovati nesto. Koliko puta i ovdje 5 minuta nakon utakmice gdje smo izgubili se pise sve i svasta. Vec nakon sat kad se glava ohladi to bude ok. Nakon poraza da je stanje najidealnije psovat ce se svima i traziti krivica u svemu jer je to nas mentalitet. Na to treba da bude spreman svako ko je bio ili ce biti clan kluba. Uvezi tri pobjede sve ce biti idealno i sto nije, izgubi jednom bit ce ko ovdje kanton, propao svijet i slicno. To je tako i ne moze se promijeniti jer smo takav narod. Previse srcani.nama klub nije u stanju takvom da mozemo svima **** mater i tjerati,Mi se ponasamo kao da imamo milion milijardera u BIH-a koji cekaju u redu da uloze u nas klub
zadnja prica koja je bila raja cim su cula Hilmo evo gotovo je ,ugasiti ce nas ,pokrasti ,NIKOM TE NEDAMO ,**** Vam majku itd pa ko ce doci ? pa nije niko lud ali da prvo vidimo sta je plan pa da damo nas komentar nego odmah **** svima mater .Zar stvarno neko misli da bi Djubur,Amar i ostali povalili nas klub?
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Znam da navijaci mnogim klošarima smetaju jer znaju da ce se uvijek naci grupa koja ce im zagorcati zivot u slucaju da uspiju u svojim namjerama pljacke Zeljine imovine i na sve nacine pokušavaju da ulogu navijaca,pa i na ovaj nacin po forumima,diskredituju i omalovaze.Nece moci drugovi.Dok je navijaca bit ce i Zelje i Zeljine imovine.Svak ko voli Zelju uvijek ce podrzati ono što je dobro za Zelju i pomoci u ostvarivanju toga,milion puta se to pokazalo i dokazalo.
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:40Znam da navijaci mnogim klošarima smetaju jer znaju da ce se uvijek naci grupa koja ce im zagorcati zivot u slucaju da uspiju u svojim namjerama pljacke Zeljine imovine i na sve nacine pokušavaju da ulogu navijaca,pa i na ovaj nacin po forumima,diskredituju i omalovaze.Nece moci drugovi.Dok je navijaca bit ce i Zelje i Zeljine imovine.Svak ko voli Zelju uvijek ce podrzati ono što je dobro za Zelju i pomoci u ostvarivanju toga,milion puta se to pokazalo i dokazalo.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Zato u evropi rijetko ko je i cuo za nas klub ,tj cuju samo u negaitvnom kontekstu kad je sablja skakao po tribini i vodio utakmicu sa krova.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tako je, to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.