Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Šta sad Martial uradi, sunce ti kalajisano... Šteta, jer za promjenu igra jednu dobru utakmicu
Koliko City igra ljepse, za nepovjerovati
Naravno na kraju se rezultat broji ali mnogo kvalitetniji fudbal prikazuju... o7

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Eto, yebem vam svim mater nesposobnu, tacno bih podavio sada pola ekipe!
Ne dobijes WBA i CP ali zato uzmes City na Etihadu dok igraju fudbal zivota.
Svasta...
Ne dobijes WBA i CP ali zato uzmes City na Etihadu dok igraju fudbal zivota.
Svasta...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ovog Shawa ne bih mijenjao ni za jednog beka na svijetu trenutno!
Lijepo je uzeti City, pa makar i na bajramskom turniru, a nije ni da nisu prilično redovne mušterije zadnjih godina.
Komplet ekipa na nivou bila, valjda ne budu neke povrede velike kod Rashforda i Shawa.

Lijepo je uzeti City, pa makar i na bajramskom turniru, a nije ni da nisu prilično redovne mušterije zadnjih godina.

Komplet ekipa na nivou bila, valjda ne budu neke povrede velike kod Rashforda i Shawa.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Samo da pohvalim Freda kao najboljeg igraca Citya danas jer sve sto je City dobro napravio bilo je preko njegove nesposobnosti da ubode osnovne pasove
Sto je najgore u kljucnim dijelu sezone ekipu su pokosile povrede
Sto je najgore u kljucnim dijelu sezone ekipu su pokosile povrede
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Opušteno, nažalost prejaki su svakako trenutno za neku veću bitku za titulu i da si dobio te neke mečeve, a top 4 valjda ne bi trebali dovodit u pitanje ipak, i pored svega.
- Felixians4
- Kontakt:
ne lupaj.čovjek je svoju zadaću obavio u paru sa šcottom svjetski.
Only three managers have won 4+ games against Pep Guardiola in his managerial career, excluding penalty shootouts:
Flag of Germany Jürgen Klopp x9
Flag of Portugal José Mourinho x7
Flag of Norway Ole Gunnar Solskjaer x4
You can’t argue with that.
Most successful managers vs Pep Guardiola:
First place medal Jurgen Klopp - 9 wins in 21 games
Second place medal Jose Mourinho - 7 wins in 25 games
Third place medal𝐎𝐥𝐞 𝐆𝐮𝐧𝐧𝐚𝐫 𝐒𝐨𝐥𝐬𝐤𝐣𝐚𝐞𝐫 - 𝟒 𝐰𝐢𝐧𝐬 𝐢𝐧 𝟖 𝐠𝐚𝐦𝐞𝐬
City 1-2 United
City 0-1 United
City 0-2 United
Ole Gunnar Solskjær is the first manager in Man Utd's history to win his first three Manchester derbies away from home.
Wan-Bissaka made more interceptions (5) than any other player on the pitch during the Manchester Derby and no Man Utd player made more tackles (3).
No Man City player successfully dribbled past him.
Defanzivno dobra partija ali kad dobije loptu u noge eto šanse za City pa mislim sta si ti gledao ako nisi vidio koliko je lopti prodao
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Fred bio 12 ti igrac Citya,u pravu je covjek. Sa loptom je bas amater,koliko lopti je prodao i to u opasnoj zoni a da zadrzi loptu 3 sekunde to je nemoguce. Kako ono igra za United ja ne znam.Shaw odlican i Henderson siguran i ekipa digurnije izgleda sa njim.
Zeljeznicar! 1921 !
- Felixians4
- Kontakt:
e pa nije u pravu. zato je zaustavio njih puno akcija što direktnim uzimanjem što postavljanjem u koridore. imao je 1 ključno, 3/4 duga dodavanja. izgubio 13,oduzeo 3,presjekao 2,1 otklonio opasnu situaciju u 16. obavio svoj posao,nije briljirao,al zatko ga nipodaštavati nakon ove partije je bespotrebno i ne gledanje konteksta.
A realno moglo se pofajtati da nismo radili totalno nelogicne stvari protiv X puta slabijih protivnika. Okej, City ce biti prvak na kraju ali bodu oci ekipe poput WBA koje ne dobijes, pogotovo nakon sto uzmes bodove tamo gdje niko ne smatra da se trenutno isti uopste mogu uzeti.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 19:44Opušteno, nažalost prejaki su svakako trenutno za neku veću bitku za titulu i da si dobio te neke mečeve, a top 4 valjda ne bi trebali dovodit u pitanje ipak, i pored svega.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Hvala sto si upravo potvrdio ono sto govorimo i razmisli koju on poziciju igra i da je 13 izgubljenih loptiFelixians4 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:02e pa nije u pravu. zato je zaustavio njih puno akcija što direktnim uzimanjem što postavljanjem u koridore. imao je 1 ključno, 3/4 duga dodavanja. izgubio 13,oduzeo 3,presjekao 2,1 otklonio opasnu situaciju u 16. obavio svoj posao,nije briljirao,al zatko ga nipodaštavati nakon ove partije je bespotrebno i ne gledanje konteksta.

- Felixians4
- Kontakt:
ne. šcott je na 12. casemiro recimo 18,modrić 11 u isto gradskom derbiju. kriminalno,jel?
Nije bilo većeg kritičara Freda od mene. To vjerovatno svi znaju ovdje.
Ipak, moram priznati da je Ole uspio od njega napraviti korisnog igrača u nekim varijantama igre.
Jasno je svima da taj igrač nikada neće davati golove niti imati asistencije. Gol ili asistencija su slučajnost u njegovom slučaju.
Čini mi se da Ole od njega traži (i u zadnje vrijeme dobija) samo nekoliko stvari na terenu:
1.) ENERGIJA/BORBENOST I DESTRUKCIJA IGRE PROTIVNIKA
2.) SIGURAN PAS PRVOM DO SEBE
Da je igrač za velike domete, nije sigurno. Da bih ga ipak zadržao i da može biti koristi od njega, definitivno da.
Ipak, moram priznati da je Ole uspio od njega napraviti korisnog igrača u nekim varijantama igre.
Jasno je svima da taj igrač nikada neće davati golove niti imati asistencije. Gol ili asistencija su slučajnost u njegovom slučaju.
Čini mi se da Ole od njega traži (i u zadnje vrijeme dobija) samo nekoliko stvari na terenu:
Da je igrač za velike domete, nije sigurno. Da bih ga ipak zadržao i da može biti koristi od njega, definitivno da.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
A nije? OKFelixians4 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:10ne. šcott je na 12. casemiro recimo 18,modrić 11 u isto gradskom derbiju. kriminalno,jel?
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pošto sam ja možda drugi u redu (AlanSmith14 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:12Nije bilo većeg kritičara Freda od mene. To vjerovatno svi znaju ovdje.

Našla se ta uloga koju on može odraditi na solidnom nivou, i pohvala svakako ide Oleu, a i samom igraču.

Ono što bih dodao, tu i tamo podvali i solidan vertikalan pas, gdje fino probije protivničke linije, što me još više iznenadi u njegovoj igri.
Samo mu neko mora reći da prestane šutirati van 16 metara, jednostavno mu ne ide.

Fred je top5 igraca Uniteda gledajuci ovu sezonu ali u zadnjih par utakmica je veoma los i nadam se samo prolazna kriza
- Felixians4
- Kontakt:
naravno da nijeZonked je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:16A nije? OKFelixians4 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:10ne. šcott je na 12. casemiro recimo 18,modrić 11 u isto gradskom derbiju. kriminalno,jel?
Tako je, imao je nekoliko jakih vertikalnih pasova ove sezone. Čini mi se protiv Sociedada u prvoj utakmici je bio jedan takav.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:18Pošto sam ja možda drugi u redu (AlanSmith14 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:12Nije bilo većeg kritičara Freda od mene. To vjerovatno svi znaju ovdje.
Da je igrač za velike domete, nije sigurno. Da bih ga ipak zadržao i da može biti koristi od njega, definitivno da.) njegovih kritičara ovdje, moram se složiti sa cijelim postom.
![]()
Našla se ta uloga koju on može odraditi na solidnom nivou, i pohvala svakako ide Oleu, a i samom igraču.![]()
Ono što bih dodao, tu i tamo podvali i solidan vertikalan pas, gdje fino probije protivničke linije, što me još više iznenadi u njegovoj igri.
Samo mu neko mora reći da prestane šutirati van 16 metara, jednostavno mu ne ide.![]()
A lopta kada mu ide na šut, ja zatvorim oči.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Fred je najtanji vez i igrac u klubu ,daleko a placen je najvise. Trebamo zasnjeg veznog koji ce prenjet loptu,koji ce pokrenut vezu a ne da stoperi moraju ozlazit do centra sa loptom a uz to da ne gubi 15 lopti po tekmi. Dok god imamo Freda i Mct kao prvotimce necemo daleko dogurat.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.