ako mislis na ovo na fcsarajevo, pa baš i nije radilo, barem meni, a vidi osam da je jos dosta ljudi pisalo da im ne radi..GunnerS je napisao/la:Znam to Kevine, nego samo pitam jel' radilo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Kevin jel vi imate BHT1 ?
BHT 1 ima na čitavoj BiH-a, tako ako živi u BiH-a onda ima, a BiHT 1 ima i na satelitu također, samo neznam jel' ova utakmica kodirana za satelitski program.Samo F.K.S !! je napisao/la:Kevin jel vi imate BHT1 ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
Vidim mnogi se nesto zale pa sam kontao da nemaju bht
Molim vas bez priča koliko ide navijača i sl.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- sarajlija89
- Kontakt:
Hrabro,pametno,strpljivo..
Dino na golu,ako bude na nivou kao inace,20-30% smo jaci na odnosu tima koji je igrao u srijedu.Torlak ima kartone i tu se najvise pribojavam,odbrana nam je staticna i spora svakako al ipak Torlak je tu stub odbrane.Valjda ce bit bolje nego u kupu,kada je propuh bio na sve strane...
Vezni red mora odigrati trkacki i agresivno na svaku loptu i mislim da ce se upravo tu odlucit tekma i ko dobije bitku na sredini terena,moze se nadat pozitivnom rezultatu...
Necu nista prognozirat al nadam se najboljem aBd...
Sretno braci Hordasima gore i ne sumnjam da ce grmit svih 90 min.,iako je steta sto smo ograniceni za broj mjesta i nemogucnost dolaska u privatnom aranzmanu..al Boze moj,na kraju je najvaznije da sve prodje u najboljem redu...
SARAJEVO SAMPION
Dino na golu,ako bude na nivou kao inace,20-30% smo jaci na odnosu tima koji je igrao u srijedu.Torlak ima kartone i tu se najvise pribojavam,odbrana nam je staticna i spora svakako al ipak Torlak je tu stub odbrane.Valjda ce bit bolje nego u kupu,kada je propuh bio na sve strane...
Vezni red mora odigrati trkacki i agresivno na svaku loptu i mislim da ce se upravo tu odlucit tekma i ko dobije bitku na sredini terena,moze se nadat pozitivnom rezultatu...
Necu nista prognozirat al nadam se najboljem aBd...

Sretno braci Hordasima gore i ne sumnjam da ce grmit svih 90 min.,iako je steta sto smo ograniceni za broj mjesta i nemogucnost dolaska u privatnom aranzmanu..al Boze moj,na kraju je najvaznije da sve prodje u najboljem redu...
SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Brate ja mislim da je Torlak vec ispunio kvotu kartona i da danas odmara nema pravo nastupa ja mislim.sarajlija89 je napisao/la:Hrabro,pametno,strpljivo..
Necu nista prognozirat al nadam se najboljem aBd...![]()
SARAJEVO SAMPION
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Jos malo !
Igrajte kao nikad prije, Igrajte za Vedrana !!
Igrajte kao nikad prije, Igrajte za Vedrana !!
-
- Kontakt:
niti jedna utakmica iz premijer lige nije bila kodira a niti ce kada biti!!!GunnerS je napisao/la:BHT 1 ima na čitavoj BiH-a, tako ako živi u BiH-a onda ima, a BiHT 1 ima i na satelitu također, samo neznam jel' ova utakmica kodirana za satelitski program.Samo F.K.S !! je napisao/la:Kevin jel vi imate BHT1 ?
- sarajlija89
- Kontakt:
hehe..a sta sam ja rekomma_hz je napisao/la:Brate ja mislim da je Torlak vec ispunio kvotu kartona i da danas odmara nema pravo nastupa ja mislim.

Nisi dobro procito,a ni ja bas najbolje napisaoTorlak ima kartone

Hajde samo zabij gooolllll...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
http://www.bosnax.net/stream.htmlCRC_LJ77 je napisao/la:hočeli biti prenos utakmice i ako može link..hvala
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
Ok izviniiisarajlija89 je napisao/la:hehe..a sta sam ja rekomma_hz je napisao/la:Brate ja mislim da je Torlak vec ispunio kvotu kartona i da danas odmara nema pravo nastupa ja mislim.![]()
![]()
Nisi dobro procito,a ni ja bas najbolje napisaoTorlak ima kartone![]()
![]()
![]()
Hajde samo zabij gooolllll...
FK SARAJEVO.
- Megamon
- Kontakt:
A sad Saraj'vo igraj i pobjedi
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
buraz hvala ti...svaka častBiHSoccer je napisao/la:http://www.bosnax.net/stream.htmlCRC_LJ77 je napisao/la:hočeli biti prenos utakmice i ako može link..hvala

unistite ih pozdrav za momke kojii su u listici
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:
R.I.P. Vedran Puljić!
Istina za vedrana!
Istina za vedrana!
HAJDE HAJDE SAMO ZABI GOOOOO
- Megamon
- Kontakt:
Jao Pixija,koji mjastor 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
OVO JE ZA CRVENI!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, ErosViverosViv, Hajdeee, Imamkarbarum, mire971, nedimmmm1337, sekac, tutankamon1905, Vanja8 i 62 gosta.