AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ja samo strepim u narednim danima kad udjem na temu da ne citam povrijedio se ovaj, zamor misica kod onog, istegnuce kod ovog... pu pu pu
Samo nek se zdravi vrate pa idemo napasti Juve. A bice znatno teze bez Maignana i Thea.
Samo nek se zdravi vrate pa idemo napasti Juve. A bice znatno teze bez Maignana i Thea.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa bila je juce vijest da je Okafor se povrijediio u saobracajnoj nesreci, ali nista ozbiljno izgleda, iako su ga odmah pustili da se vrati u Milan

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
De ba hahaha
075 ❤
075 ❤
Zamisli imati toliku mržnju/komplekse/šta li već prema Pioliju, da ovo niko drugi ni da spomene? Pa ovo je prosto nevjerovatno, sa nakaradnom squadrom koja je lutala deceniju bez kompasa.milanist je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:38Otkud pa jedna, zar nije dvije, tri .....
Grande PioliThere are a thousand different ways to judge how good a football coach actually is, and one such way is points per game.
When you take a look at Stefano Pioli’s points per game record in Serie A since he became the coach of the Rossoneri, he is actually the best that there has ever been.
Some remarkable names like Fabio Capello, Carlo Ancelotti and Arrigo Sacchi have coached Milan over the years, but they cannot beat Pioli’s record of 2.13 points per game since he took over on October 9, 2019.![]()
Kad usporedimo šta su Capello i ostali imali na raspolaganju, dakle po 20 reprezentativaca jakih repki - te redovne "nosioce" Zlatne lopte, super zvijezde - sa ovim pretežno golobradim mladićima Piolija, uz "otpisane" veterane Ibra, Kjaer, Giroud, malo reć golemo

Svakako veliko hvala misteru, meni lično začepio usta, prvi sam bio za #PioliOut, ništa mi draže nego kad bude pozitivan šok u životu

-
- Kontakt:
Pioli je veoma dobar (naravno da ima neki greski ali opet on naj bolje poznaje tim/individuelno igrace), pa mijenja ili pocinje sa nekima sto neki ovdje odma osudjuju
I svi oni ostali navedeni treneri po meni nista nisu pobijedili sa kakvim igracima su imali da raspolazu
Pa imali su po 2 zvijezde na svakoj poziciji
I svi oni ostali navedeni treneri po meni nista nisu pobijedili sa kakvim igracima su imali da raspolazu
Pa imali su po 2 zvijezde na svakoj poziciji
Eh eto sad, ko nije to pomenuo i "čestitao" Pioliju ispade da ga mrziZenga je napisao/la: ↑12 okt 2023, 16:33Zamisli imati toliku mržnju/komplekse/šta li već prema Pioliju, da ovo niko drugi ni da spomene? Pa ovo je prosto nevjerovatno, sa nakaradnom squadrom koja je lutala deceniju bez kompasa.milanist je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:38Otkud pa jedna, zar nije dvije, tri .....
Grande PioliThere are a thousand different ways to judge how good a football coach actually is, and one such way is points per game.
When you take a look at Stefano Pioli’s points per game record in Serie A since he became the coach of the Rossoneri, he is actually the best that there has ever been.
Some remarkable names like Fabio Capello, Carlo Ancelotti and Arrigo Sacchi have coached Milan over the years, but they cannot beat Pioli’s record of 2.13 points per game since he took over on October 9, 2019.![]()
Kad usporedimo šta su Capello i ostali imali na raspolaganju, dakle po 20 reprezentativaca jakih repki - te redovne "nosioce" Zlatne lopte, super zvijezde - sa ovim pretežno golobradim mladićima Piolija, uz "otpisane" veterane Ibra, Kjaer, Giroud, malo reć golemo![]()
Svakako veliko hvala misteru, meni lično začepio usta, prvi sam bio za #PioliOut, ništa mi draže nego kad bude pozitivan šok u životu![]()

Il Club più titolato al mondo!
Cudna smo mi sorta, mislim da sam jedan od rijetki ovdje koji ga brane, pa nekada cak i protiv svih, ali nije mi mrsko. Ne zelim da kazem da je top trenersko ime jer nije, ali nije ni toliko los koliko se ovdje nekada pljuje po njemu, bas i zbog toga ga uvijek branim. Na kraju i ono sto je uspio postici sa veoma limitiranim sastavim skidam kapu, iako se to ovdje pripisivalo svima drugima a ne njemu.Zenga je napisao/la: ↑12 okt 2023, 16:33Zamisli imati toliku mržnju/komplekse/šta li već prema Pioliju, da ovo niko drugi ni da spomene? Pa ovo je prosto nevjerovatno, sa nakaradnom squadrom koja je lutala deceniju bez kompasa.milanist je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:38Otkud pa jedna, zar nije dvije, tri .....
Kad usporedimo šta su Capello i ostali imali na raspolaganju, dakle po 20 reprezentativaca jakih repki - te redovne "nosioce" Zlatne lopte, super zvijezde - sa ovim pretežno golobradim mladićima Piolija, uz "otpisane" veterane Ibra, Kjaer, Giroud, malo reć golemo![]()
Svakako veliko hvala misteru, meni lično začepio usta, prvi sam bio za #PioliOut, ništa mi draže nego kad bude pozitivan šok u životu![]()
Fazon je priznati kad neko uradi nesto dobro, ali pojedini ovdje to nikad nece. Ja sam bio prvi skeptican sa prelaznim rokom i prodajom Tonalia, nisam vjerovao da ce sve pare uloziti a oni me demantovase, i neka su drago mi je, i nije mi tesko proznati da sam tu bio u krivu.
Sto se tice Mistera i dalje ima podrsku sve dok ima i rezultate.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Vizionari Gerry i Furlani na vrijeme uvalili kockara glupim englezima za onolike pare. 
Sad kad se malo bolje promisli, nema šanse da u klubu nisu znali za njegove sklonosti.

Sad kad se malo bolje promisli, nema šanse da u klubu nisu znali za njegove sklonosti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Daj dovedite Dedica odmah na zimu ili ga kaparisite i ostavite na posudbi do kraja sezone.
Da osiguramo i poziciju tog desnog beka na 5+ narednih godina.
Da osiguramo i poziciju tog desnog beka na 5+ narednih godina.
075 ❤
075 ❤
Moze on i Roko Simic u paketu.
Jos je ovaj drugi i milanista, a i sad pokazuje mnogo potencijala.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Osim Bobana, nije se milan usrecio sa rvatima.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
-
- Kontakt:
Ako je istina da se raspituju onda sam skroz za Kadioglua iz Fenerbahcea.

-
- Kontakt:
Kad će za Milan ovako?

Šalu na stranu, statistički je odličan na početku sezone mada igra u polju iskreno i nije neka pljačka. U prva dva kola je bio vrlo dobar, poslije prosjek iskreno.
Ali dobro sve dok daje golove i asistira odličan je, jer je to na kraju krajeva najvažnije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bice Abd ovako u derbiju 

- muha milanez
- Kontakt:
Ovo je samo potvrda sposobnosti uprave.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Onaj Tonali, ja konto malo nešto, on mrtvi kockar, čak se budala kladio na utakmice Milana i to važne u kojim je i igro
Kakva budala. Fino ga uvališe za dobru lovu i riješiše se problema, aferim samo.

AC Milan are hoping to use their positive relations with Lille to sign Jonathan David for a discounted fee in January