HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Lillard
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 09 jul 2015, 17:23

Izvinite divovi :lol: :lol: :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 09 jul 2015, 17:25

Sretno, vi to možete. :salut:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 09 jul 2015, 17:28

Lillard je napisao/la:Izvinite divovi :lol: :lol: :lol:
Pusti sad divove nego mi reci o kojem grafitu je riječ?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 jul 2015, 17:30

zrinja05 je napisao/la:
slika

znas di je to :)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 09 jul 2015, 17:35

Lillard je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
slika

znas di je to :)
Jok, ti znaš :D :D
Hvala , :thumbup: :thumbup: .Nećeš vjerovat jučer sam s nekim ljudima pričao da bi trebalo odradit i onaj veliki zid pored južnog ulaza.Nešto moćno napravit da se vidi kad se spuštaš sa autom sa b.brijega.Svača čast momcima. :tokralju:
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 jul 2015, 17:37

Momku*
Cijelu noc radio..

Al' dobro, moram poc' vise :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2015, 17:41

Ne dipr bez potrebe nego hajde sa srecom. :bih: :bih: :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 09 jul 2015, 17:42

Lillard je napisao/la:Momku*
Cijelu noc radio..

Al' dobro, moram poc' vise :D
Svaka mu dala :clap:

Idemo, idemo.Ajdeeeeeee Zrinja!!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 jul 2015, 19:53

Kako ste vi od ovih amatera mogli izgubiti 2-0 pa samo kontru imaju sto je ok izgleda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 09 jul 2015, 20:55

Hahahahahahahahahahaha skutori bas ste za evrope hahahaha
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 09 jul 2015, 20:58

Sramota!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 jul 2015, 21:00

Pa ne mogu da vjerujem da ne mozete gol zabiti,barem da upisete pobjedu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 09 jul 2015, 21:26

Deniro je napisao/la:Hahahahahahahahahahaha skutori bas ste za evrope hahahaha
De bilde ustvari gosp.@Deniro nisi ti za ovog foruma,idi pa vidi kako sebe a tako i nas kojima je drago što Zrnjski povede brukaš,nadam se i pobjedi u konačnici,pusti ljude da uživaju.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 09 jul 2015, 21:36

Deniro je napisao/la:Hahahahahahahahahahaha skutori bas ste za evrope hahahaha
Ne p i š a j uz vjetar,pa hebo te više provociranje.Baš mi žao Zrinje,pa da im onaj prcko tri komada uvali,nevjerovatno.I ne kontam kada znaju da je brz da jedino on trči kontru,kako 3 igrača mogu stajati na 3 metra od njega.Pa ovi Azari su totalni fudbalski amateri i zaista je sramota primiti 3 komada od njih ,što nam samo govori na kojoj razini je naš nogomet..

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 09 jul 2015, 23:48

Kad god vidim igru zrinju samo se sjetim imena Branko Karacic,znaci prošle godine je Zrinja u pretkolu pojeo Maribora kuci i da nije bilo onog nepostojećeg penala ,ko zna dokle bi Zrinjski doguro ,još kad se sjetim da je Maribor bio u grupama lige prvaka itd .Kad je Branko otišo sve je krenulo nizbrdo .poraz od ovih klošara je sramota,a još veća sramota ko sve igra za Zrinjski od ovog najgoreg desnog beka Blajica i ovog Radaljica kakvi su to invalidi igrači ja ne mogu vjerovati,samo se pitam ko ih je dobro proguro pa radeljic kriv za gol kad su igrali gore ,ovdje je ispod kod njihovog gola,dujkovica necu ni komentirati..prošo ga ovaj crnac dva na sat...od one osvajačke ekipe osto da nesto valja jedino stevo nikolic i to je to...kad bolje razmislim,nek su ispali ,nek ispadne svaki Bih klub,nikad se nece nauciti pamet,nikad nece dalje od drugog pretkola,jer namještanjem i kupovanjem u domaćem prvenstvu nikad nećeš nista napraviti u Evropi

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 10 jul 2015, 00:31

Stvarno sramota, ako budete igrali ovako u ligi onda vas ceka 1 liga FBIH...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2015, 01:01

Ja drugacije vidim ovu utakmicu pa makar. Zrinjski jednostavno nije imao srece u ovom dvomecu, zasluzili su makar produzetke. Veceras su bili puno bolji protivnik sto Shirak nije bio u Armeniji.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 10 jul 2015, 01:12

KpbKaka22 je napisao/la:Kad god vidim igru zrinju samo se sjetim imena Branko Karacic,znaci prošle godine je Zrinja u pretkolu pojeo Maribora kuci i da nije bilo onog nepostojećeg penala ,ko zna dokle bi Zrinjski doguro ,još kad se sjetim da je Maribor bio u grupama lige prvaka itd .Kad je Branko otišo sve je krenulo nizbrdo .poraz od ovih klošara je sramota,a još veća sramota ko sve igra za Zrinjski od ovog najgoreg desnog beka Blajica i ovog Radaljica kakvi su to invalidi igrači ja ne mogu vjerovati,samo se pitam ko ih je dobro proguro pa radeljic kriv za gol kad su igrali gore ,ovdje je ispod kod njihovog gola,dujkovica necu ni komentirati..prošo ga ovaj crnac dva na sat...od one osvajačke ekipe osto da nesto valja jedino stevo nikolic i to je to...kad bolje razmislim,nek su ispali ,nek ispadne svaki Bih klub,nikad se nece nauciti pamet,nikad nece dalje od drugog pretkola,jer namještanjem i kupovanjem u domaćem prvenstvu nikad nećeš nista napraviti u Evropi
Karacic ima disciplinu. Igraci sa ovih prostora su tehnicki jaci od 70% Europe, al'disciplina u igri i fizicka spremnost ubija koncentraciju. Ovo veceras kako se zadnja linija rasoala u 96 minuti je iskljuciva krivica trenera, neznanje, zavrsnica bez plana.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2015, 01:19

UltrasNotRed je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:Kad god vidim igru zrinju samo se sjetim imena Branko Karacic,znaci prošle godine je Zrinja u pretkolu pojeo Maribora kuci i da nije bilo onog nepostojećeg penala ,ko zna dokle bi Zrinjski doguro ,još kad se sjetim da je Maribor bio u grupama lige prvaka itd .Kad je Branko otišo sve je krenulo nizbrdo .poraz od ovih klošara je sramota,a još veća sramota ko sve igra za Zrinjski od ovog najgoreg desnog beka Blajica i ovog Radaljica kakvi su to invalidi igrači ja ne mogu vjerovati,samo se pitam ko ih je dobro proguro pa radeljic kriv za gol kad su igrali gore ,ovdje je ispod kod njihovog gola,dujkovica necu ni komentirati..prošo ga ovaj crnac dva na sat...od one osvajačke ekipe osto da nesto valja jedino stevo nikolic i to je to...kad bolje razmislim,nek su ispali ,nek ispadne svaki Bih klub,nikad se nece nauciti pamet,nikad nece dalje od drugog pretkola,jer namještanjem i kupovanjem u domaćem prvenstvu nikad nećeš nista napraviti u Evropi
Karacic ima disciplinu. Igraci sa ovih prostora su tehnicki jaci od 70% Europe, al'disciplina u igri i fizicka spremnost ubija koncentraciju. Ovo veceras kako se zadnja linija rasoala u 96 minuti je iskljuciva krivica trenera, neznanje, zavrsnica bez plana.
Ne bih se slozio. Krivica je direktna za dva igraca izmedju kojih je asistent gola neometan prosao. Tu je morao biti faul po cijenu crveng kartona.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 10 jul 2015, 01:50

Sabinho je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:
Ne bih se slozio. Krivica je direktna za dva igraca izmedju kojih je asistent gola neometan prosao. Tu je morao biti faul po cijenu crveng kartona.
Ne mozes na taj nacin razmisljati. Morao je smanjiti rizik, postaviti linije, umiriti igru, preglupo je isao na sve i da se dovodi u situaciju da ti detalj odlucuje u 96 kad imas jos pola sata u koje nosis psiholosku prednost . Nema na frku u takvim utakmicama, sve je u glavi
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.