Bezze se utrkujemo ovdje ko će više komplimenata uputiti tamo nekom svinjčeku, koji opet (bez obzira na enormna primanja) koketira sa mrskim nam Realom.
da mi je real mrzak, moram priznati da i nije

istina, uz mancester su mi bili najmrzi, ali kako ih je pojacao murinjo, inace moj drugi najdrazi trener(odmah iza mageca), poceo sam simpatisati i real
da, zbog murija mi bjese krivo sto ispadose od barce.
@Stefan Effenberg, vidiš li kako se trud isplati.

Nježan je ovaj torentije, plaho nježan.
jok, nego to napisah u ime hanume koja je, usput receno, veliki navijac bayerna.

luzeri

nije se nas´o ko je secu preyeb´o
Ostavi se bolan tog Hutha, nemoj sam sebi uskakati u stomak.
Šabane
ja stvarno ne znam sta je s vama

co´jk nije los, ili barem nije grdji od ovih koje imate niti je gori od moguceg pojacanja kojemu se nadate. nego, zar ce te biti toliki shupci pa da mi ne prevedete onaj tekst
jah, kale je shupak dok je kahn ober-shupak koji nema pojma o fudbalu. da, gledao sam ga par puta na zdf-u i pratio nj. komentare
Saurman je napisao/la:Ima Bayern i sad tih 80 milja mimo kredita samo što se Ulinatoru i Karl Hajncu teško rastati od pare ko djetetu od sise..
paaaaaa, i meni je tesko rastati se od dobre sise a nisam dijete
ulijev advokat je napisao/la:Pomalo je dosadno čitati jedna te ista jadikovanja oko škrtarenja.
Sve se više bojim da vas je neko naveo na krivi put, tj. trebali ste svi navijati za Real, Čelsi i sl. klubove.
svaka ti motke vuce
djecko, ne navijam ja za smijesnu borusiju pa da se zadovoljavam nekom pikuladijom
vi/mi(kako god hoces) navijate ili navijamo za giganta koji kad se zainati moze dovesti i ronalda a kamo li igraca od nekih 25 - 30 miliona. da, to su u stanju i to su nam vise puta i dokazali. nazalost, velike svote su uglavnom isle za promasaje ili su davane za igrace koji ne vrijede ni polovinu(gomez).
nasri, vidal i klisi ili hantrin favorit maikon. znas li ti sta bi dobili da ste doveli ta tri igraca?
covjece, i yebenu barselonu bi oblio hladan znoj na pomisao da bi u cetvrt ili polufinalu mogli igrati protiv bayerna. da ne govorim o bundesci koju bi osvojili sa min. 15 bodova prednosti. za ovo bi smio staviti i zivot na opkladu. guzen ne zeli pustiti vidala. ok, treba sve dogovoriti s djeckom i onda ga dovestu u zimskom pr. za 5 yebenih miliona. da, prodali bi ga bud-zasto kada skvate da od nj. ostanka nema nista.
dati za golmana 25 miliona eura iako doticnom za godinu dana istice ugovor

evo osipam se.
Saruman je napisao/la:Ništa ja ne jadikujem samo iznosim realno stanje Bayern neće postati konkurentan u Europi dovodeći prosječne igrače za par mil tipa Pranjić,Demichelis,Buyten,Breno..Bayern će uvjek platiti igrača iz Njemačke 25-30 mil koji realno ne vrijedi te pare (Gomez) nego dovesti npr Nasrija za 30 mil..deset godina je prošlo od zadnje titule prvaka Europe predug je to post za giganta kakav je Bayern ulagati se mora bez obzira što odplaćuju stadion jer imaju velike prihode svake sezone i u stanju su izdvojiti 50-60 mil..ali npr neka su oni Schweinsteigeru dali 10 mil po sezoni a za pojačanje na bek poziciji kupuju Rafinu..sjajna politika nema šta..izdvajamo za plate igrača u rangu ostalih europski timova a rezultati u CL.. 0..samo da dodam na kraju od Vidala neće biti ništa direktor apotekara Wolfgang Holzhauser izjavio za "Financial Times Germany". "Ali ono što mogu pojasniti jer da : on (Vidal) definitivno ovog ljeta neće preći u Bayern."..
e, nek´ si mu rek´o, yebo ga njegov uli.
Stefan Effenberg je napisao/la:Je li tako, drug @torrenteS?
naravno da nije