FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slovenska ubleha i plava cigla, procjenili da im ne treba takav igrač on će igrat 4-3-3 ko Klop, a nije mogo juniore lištice pobjedit.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kakva je situaci sa Andjusicem, jel on poceo trenirat, reklisu da ce se vratitui u roku 2 mjeseca..
Dali iko prati dali SERBEDZIC BALTA KAO i MATANOVIC I JULARDZIJA..
Jel cinimi se da bi se Serbedzic i Balta trebali vrati u decembru…
Dali iko prati dali SERBEDZIC BALTA KAO i MATANOVIC I JULARDZIJA..
Jel cinimi se da bi se Serbedzic i Balta trebali vrati u decembru…
ali da kapacitet bude umjesto 8k 18k ali to su samo pusti snovi.
Ovaj stadion je kostao 23miliona € znaci da bi ti za stadion od 18k trebalo jos koji milioncic.
Jednostavno neisplativo za nase uslove.
Je li to fakat pokusavate uzdizat avramovskog? Lik je dizelas i ne bi igrao ni kod zekica to vam garantujem. Pa razlog sto smo se digli je sto trcimo ko ludi, imamo igrace koji 90 minuta ganjaju, ne vidim kako bi ovaj uhljup sto se vucaro ko prebijena macka po terenu nadogradio trenutni tim
Jel ovo neko žali za Avramovskim?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma znam sve i sve mi je jasno. Zato jos vise treba cijeniti rezultat od jucer.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑10 nov 2024, 13:41Nadam se da znas za pojam sistemski organizovan kriminal.
Usput budi receno,ne valja ovo qrcu ako odgode i to kolo,pa da onda otvaramo u februaru prve dvije s Borcem i strumfovima.
-
- Kontakt:
E fakat vidi zale pitari za Avramovskim. Mada….pod Zekicem, nikad ne znas kakav bi bio.
Soldo primjer broj 1

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jedino Musa na beku. On bi u ovoj ekipi i s ovom igrom prštao.
U utorak sa Radnikom? 03.12.? 

Sve je to lijepo, al 8k kapaciteta je premalo za nas. Ev protiv Aktobea je bilo u 1. pretkolu preko 20 hiljada ljudi, u domacoj ligi imas utakmice sa Zrinjskim, konama, Borcem gdje te bude preko 10k.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bitna je ideja yebo realizaciju.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Patka obična, što si iznenađen?
-
- Kontakt:
Jedino rat da bude pa da Kosevo cetnici zapale ili neki zemljotres pa da se srusi pa da se onda izgradi kako treba. A sami od sebe vlast ili mi da napravimo zaboravite
- belosevic23
- Kontakt:
ove ljude jednostavno treba dobro isprebijati, na metar stoji gleda i namjerno svira. Imam prijatelje koji igraju ovu ligu, Kazlagic drzi krajinu sudi kako hoce, kao i njegovi kolege kojima je on nadređeni. Mnogim momcima su ubili želju za fudbalom, a ovo je liga gdje igraš samo iz ljubavi. Kako je tek na profesionalnom nivou kad zivis od toga pa ti dođe neki Kazlagić, Valjić koji kaže nije bio penal...nevjerovatno gdje ovo vodi.bvsic je napisao/la: ↑10 nov 2024, 12:30Zanimljivo da covjek nije u stanju da sudi drugu ligu fbih (mislim da je druga liga)
EDIT: https://www.youtube.com/live/slh-AiZMU4Q snimak utakmice 23:37 penal, ovaj covjek stvarno nije normalan
ne postoji bolja opcija od batina za ovakve
- relativizam
- Kontakt:
koji su nam igraci trenutno na posudbama osim ovih u radniku
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 40 gostiju.