Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
UrbyEmanuelson je napisao/la:pffffff nije fer![]()
![]()
inace danas usao sa klupe protiv Man Utd-a
Galliani već najavio da će po njima trojici smisliti i logo , koji bi trebao maksimalno marketinški iskoristiti .DonPippo9 je napisao/la:Ma haj, špica baš, nek furaju svoje furke![]()
O je*o nam Bonera mater, sto je najgore mi i nemamo izbora. Zaccardo ili on, pa ti biraj manje zloProbable line-up vs. Udinese: Abbiati; Abate-Bonera-Zapata-Constant; Flamini-Montolivo-Boateng; Niang-Pazzini-El Shaarawy."
francobaresi je napisao/la:Nadam se da će večeras naši igrači znati iskoristiti ove najvjerovatnije kikseve naših suparnika .
Mislim da je večeras pobjeda imperativ , igrači jednostavno moraju doći do nje , bez obzira na male probleme u odbrani .
Brate tek sad treba da bude svima jasno , da smo bez obzira na silne promjene na početku sezone i dalje uz Juve i Napoli jedina ozbiljna ekipa u Italiji . I to ima još veću težinu kad znamo da u nas četvrtinu ekipe sačinjavaju momci rođeni između 1990 i 1994 god.Yucca je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Nadam se da će večeras naši igrači znati iskoristiti ove najvjerovatnije kikseve naših suparnika .
Mislim da je večeras pobjeda imperativ , igrači jednostavno moraju doći do nje , bez obzira na male probleme u odbrani .
Druze ovo vam je ekstra sansa da se ukljucite u borbu za LP sretno vam veceras![]()
francobaresi je napisao/la:Brate tek sad treba da bude svima jasno , da smo bez obzira na silne promjene na početku sezone i dalje uz Juve i Napoli jedina ozbiljna ekipa u Italiji . I to ima još veću težinu kad znamo da u nas četvrtinu ekipe sačinjavaju momci rođeni između 1990 i 1994 god.Yucca je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Nadam se da će večeras naši igrači znati iskoristiti ove najvjerovatnije kikseve naših suparnika .
Druze ovo vam je ekstra sansa da se ukljucite u borbu za LP sretno vam veceras![]()