Justin je napisao/la:Treba osigurati titulu ranije da kasnije mozemo pustati druge ne bi li Dragonsi i Bilderi ispali.harden je napisao/la:dominacija je neminovnost

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Justin je napisao/la:Treba osigurati titulu ranije da kasnije mozemo pustati druge ne bi li Dragonsi i Bilderi ispali.harden je napisao/la:dominacija je neminovnost
I usput hvala sto nema, ne ubacujte to smece nikad. Neka nase ligeJustin je napisao/la:Zasto vec drugo kolo nema francuza u ponudi?
Najlaksi su za pogodit bili.harden je napisao/la:I usput hvala sto nema, ne ubacujte to smece nikad. Neka nase ligeJustin je napisao/la:Zasto vec drugo kolo nema francuza u ponudi?
Imaju domacini jedan par Francuza.E sad kad sam ubacio po par BHPL pitaju se sto nema Francuza.Nije se rodio ko je narodu ugodio.Justin je napisao/la:Zasto vec drugo kolo nema francuza u ponudi?
Pa gdje ces stavit borac-siroki ?123456 je napisao/la:Imaju domacini jedan par Francuza.E sad kad sam ubacio po par BHPL pitaju se sto nema Francuza.Nije se rodio ko je narodu ugodio.Justin je napisao/la:Zasto vec drugo kolo nema francuza u ponudi?![]()
Ja kad postavljam parove a ako budu bar dva "derbija" BHPL ja cu ih ubacati.Kad ne bude ide stari sistem.
Voljeo ih ili ne osvajači kupa i lige u više navrata, ne možeš im to oduzeti.Mig_Mig je napisao/la: Pa gdje ces stavit borac-siroki ?
Nisi trebaoSarmelino je napisao/la:Rezultati uradjeni
Dade Leipzig treci sa igracem manje.harden je napisao/la:Najgoru ekipu lige ne mozemo dobitial dobro u gostima smo hajd
A mislim, takticki smo vas dobili. Cestitaj, ne vadi se na nesrecu.Osim13 je napisao/la:Ne znam šta je bolnije, to što smo loši ili to što nemamo ni sreće
Čekamo apdejt.BoixosNois1899 je napisao/la:Ja sam na 4 pogotka molim da se ispravi greška
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.