Bravo KubanciAdebayor je napisao/la:čekam kubu protiv francuske, vodi 2:0 u setovima, razvaljuju ih, i sad gube u petom setu![]()
![]()
![]()

sa 5:7 na 15:8

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bravo KubanciAdebayor je napisao/la:čekam kubu protiv francuske, vodi 2:0 u setovima, razvaljuju ih, i sad gube u petom setu![]()
![]()
![]()
1X bafsdghdsfs je napisao/la:Je l' igr'o ko Sao Paulo ili sam ja jedini idiot ?
Majku im **** cigansku . Dva dana zaredom padam na jednom paru .Viper je napisao/la:1X bafsdghdsfs je napisao/la:Je l' igr'o ko Sao Paulo ili sam ja jedini idiot ?![]()
Ne može odmah, nakon neke dvije minuteretro je napisao/la:Tooooooo Hanescuuuuu lavinooo, q ti ljubim.
U sportplusu se moze lova dici odmah nakon zavrsetka meceva?
Iznerviro me ne znam koji sam ga **** na dva tiketa stavio **** me on da me ****, al dobro jeretro je napisao/la:Ma majmun Rumusnki, okrenu 4-6 u tie breaku.
Ne da je kreten nego se istog trenutka treba ostavit tenisa. 18 gemova 11 breakova pa to ni kod zena nije moguce, nema rijeci kojima se moze opisat idiot.Consigliere je napisao/la:kretenConsigliere je napisao/la:ma, ovaj Troicki. Ne mzes mu vjerovati nikad, al mislim da je Schwartzman najzeznutiji par.Simke934 je napisao/la: Ok.Iskreno se nadam da će proći.Ne znam šta bi moglo da upropasti tiket.
Inače sretno!
pu mater tiretro je napisao/la:ajde starace molim teeee
hvala ....AgresivnoDjubre je napisao/la:Hajde Russel molim te !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.