http://sportsport.ba/ino_fudbal/prelije ... ara/111628" onclick="window.open(this.href);return false;
Care moj kod nas ti vlada diktatura u klubu, nema gledat treninge, nema navijacima na tribinu ni kod kuce ni u goste, jos malo pa ce i publiku zabranit na stadionu. A kad bi istukli kojeg igraca pa zabranili bi nam da prolazimo u radijusu od 2 kilometra od stadiona.grgr je napisao/la:Danas trica najmanje ... Treba ih pocet udarat po gradu nek makar napuste klub.
Ne tjesi se kad smo svi prestali ! Ovo se zove Nk SPRDACINA !KEC je napisao/la:Konto sam da nemoze gore od Gradine,al ovo je je*ena situacija
Ajmo komsije samo naprijed akBda da se izvucete da nam TK neostane bez prestavnika
Ne sekiraj se drug uci ce SlobodaKvota je napisao/la:Ne tjesi se kad smo svi prestali ! Ovo se zove Nk SPRDACINA !KEC je napisao/la:Konto sam da nemoze gore od Gradine,al ovo je je*ena situacija
Ajmo komsije samo naprijed akBda da se izvucete da nam TK neostane bez prestavnika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de utjesi nas ti hajd... ovo je gore od ispadanja ovo je kao umires a jos uvijek si ziv...Tkanton je napisao/la:Nit ce SLoboda uci nit ce Zvijezada ispast
Taj se nije rodiobiglegend je napisao/la:Mislim da trebamo nagraditi igrača koji prvi da gol u ovoj sezoni.
vatreni je napisao/la:TUGO,TUGO KOME LI ĆES SUTRA SAGRADITI DOM OD IMENA,NEMA,NEMA U TOM DOMU SREĆEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.