Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ne razumem o čemu pričaš niti razumem šta znače digeri i slični kur.ci
41:34
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zasluzeno. Cuj kakva je bila hrana, ahaha, svakakvih pacenika
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ima li neko od vas crypto, treba mi jedna informacija?
Reci, sta te zanima?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Shategabri
- Kontakt:
Na koji način kupiti crypto u BiH? U Banci su mi rekli, nakon x pokušaja kupovine online karticom, da oni ne podržavaju crypto i da je tako nemoguće kupiti.
Mogu misliti koliko je uznemirujuce bilo dobiti takvu poruku.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bend mu je beton, a i on bi bio još bolji da pola večeri ne provede sa cigarom u ruci. U jednoj ruci mikrofon, u drugoj cigara...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Znači isto k'o Gaba, samo je njemu mašinica za šišanje umjesto mikrofona.kraljttbvb je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:19Bend mu je beton, a i on bi bio još bolji da pola večeri ne provede sa cigarom u ruci. U jednoj ruci mikrofon, u drugoj cigara...

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sasvim slucajno naletio sam na snimke sa njegovog koncerta iz BG arene odrzanog prije par mjeseci i ono je bio horor,frajer doslovno ne moze glas dignuti odmah ide pucanje.kraljttbvb je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:19Bend mu je beton, a i on bi bio još bolji da pola večeri ne provede sa cigarom u ruci. U jednoj ruci mikrofon, u drugoj cigara...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam ostario, ne idem vise kod tih modernih frizera.Nirton je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:23Znači isto k'o Gaba, samo je njemu mašinica za šišanje umjesto mikrofona.kraljttbvb je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:19Bend mu je beton, a i on bi bio još bolji da pola večeri ne provede sa cigarom u ruci. U jednoj ruci mikrofon, u drugoj cigara...![]()
Brico me sisa zadnjih par godina...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
I u Zetri prije par godina je bilo tako.L-Train je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:24Sasvim slucajno naletio sam na snimke sa njegovog koncerta iz BG arene odrzanog prije par mjeseci i ono je bio horor,frajer doslovno ne moze glas dignuti odmah ide pucanje.kraljttbvb je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:19Bend mu je beton, a i on bi bio još bolji da pola večeri ne provede sa cigarom u ruci. U jednoj ruci mikrofon, u drugoj cigara...
Ne može izdržati tonove i duže dionice, pa samo krati. Pola pjesama unakazi, mada ga bend izvlači sa brutalnom svirkom.
Posebno mi je bilo bezveze da na ozbiljnom koncertu, gdje ima 10+ hiljada ljudi, pjeva i puši

Sivrija?kraljttbvb je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:26Ja sam ostario, ne idem vise kod tih modernih frizera.Nirton je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:23Znači isto k'o Gaba, samo je njemu mašinica za šišanje umjesto mikrofona.kraljttbvb je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:19Bend mu je beton, a i on bi bio još bolji da pola večeri ne provede sa cigarom u ruci. U jednoj ruci mikrofon, u drugoj cigara...![]()
Brico me sisa zadnjih par godina...

I ja sam se tamo šišao donedavno, pa mi je dosadilo da imam istu frizuru kao i moj babo od 50 godina. Sad samo šaner Gaba.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma nema koncerta na kojem ne pusikraljttbvb je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:28I u Zetri prije par godina je bilo tako.L-Train je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:24Sasvim slucajno naletio sam na snimke sa njegovog koncerta iz BG arene odrzanog prije par mjeseci i ono je bio horor,frajer doslovno ne moze glas dignuti odmah ide pucanje.kraljttbvb je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:19
Bend mu je beton, a i on bi bio još bolji da pola večeri ne provede sa cigarom u ruci. U jednoj ruci mikrofon, u drugoj cigara...
Ne može izdržati tonove i duže dionice, pa samo krati. Pola pjesama unakazi, mada ga bend izvlači sa brutalnom svirkom.
Posebno mi je bilo bezveze da na ozbiljnom koncertu, gdje ima 10+ hiljada ljudi, pjeva i puši![]()

-
- Kontakt:
A Chivas ?kraljttbvb je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:19Bend mu je beton, a i on bi bio još bolji da pola večeri ne provede sa cigarom u ruci. U jednoj ruci mikrofon, u drugoj cigara...

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
I to povuce 2 dima i baci cigaru
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prvi, drugi ili treći?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pacenik neki. Nije mi zao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 25 gostiju.