FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije frka Svinjski, ljudi su i s pola drugog tima bolji, nama je pod “must” da pobijedimo Leotar, sli Sablja ne umije.
-
- Kontakt:
Zamisli ozbiljno se baviš trenerskim poslom i ne možeš da shvatiš da Štilić i Subašić ne mogu igrati zajedno...
Santos odličan, ali on i kada uspije ubaciti Beganović panj to ne zna iskoristiti, drugu sezonu zaredom igramo bez napadača, ove sezone je situacija malo drugačija, imamo iole nekog napadača, ali eto za neko čudo ne igra...
Santos odličan, ali on i kada uspije ubaciti Beganović panj to ne zna iskoristiti, drugu sezonu zaredom igramo bez napadača, ove sezone je situacija malo drugačija, imamo iole nekog napadača, ali eto za neko čudo ne igra...
-
- Kontakt:
Sta fali Dzenisu
Dzaba se ponadah da smo se Gasala rijesili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Pa nije rijec o zrinjskom, uopste nisu nesto jaki, fazon je u nama.sto mi.meda ne mozemo. Sve ide ulijevo.
Nemojte tako voli Mulalic Zelju, neka ga jos malo. Pa da bar na nesto licimo ja bih rekao neka ga, ali iz utwkmice u utakmicu ista prica, sve isto i neko se usudi reci da on voli zelju i da znog tog treba da bude trener.
Ja vjerujem da ovdje ima igrava menagera koji isto vole zelju koji bi bolje vodili od ove neznalice, bar sto se taktike tice.
Ali haj sbe to na stranu, sta smo mi sebi kao klub dozvolili da je ovakva atmosfera da se tjera trwner nakon 2 kola, bukvalno cemo prvi promijeniti trenera a to je greska uprave koja je produzila ugovor sto je jasan znak da plan ne postoji.
Nemojte tako voli Mulalic Zelju, neka ga jos malo. Pa da bar na nesto licimo ja bih rekao neka ga, ali iz utwkmice u utakmicu ista prica, sve isto i neko se usudi reci da on voli zelju i da znog tog treba da bude trener.
Ja vjerujem da ovdje ima igrava menagera koji isto vole zelju koji bi bolje vodili od ove neznalice, bar sto se taktike tice.
Ali haj sbe to na stranu, sta smo mi sebi kao klub dozvolili da je ovakva atmosfera da se tjera trwner nakon 2 kola, bukvalno cemo prvi promijeniti trenera a to je greska uprave koja je produzila ugovor sto je jasan znak da plan ne postoji.
-
- Kontakt:
Katastrofa, zaokružena komentatorom koji je meščini pitar... I eto u ove tlideset dvije minute Željezničal nije uputio niti jedan udalac u okvil gola Zlinjskog..
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Al ajde yebo sve, al koja je poenta nabijanja na beganovica, la bolje da je odma predamo Zrinskom
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Clasimeiro je brz, ima dobru tehniku a njemu fali pamet kako da bi trebao asistirati.
On je igracina njega ne smijes
spominjati. Stručnjaci..
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 24 jul 2022, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Becu umjesto Stilica a Mekic nek igra AMF. Treba ubaciti i Haracica umjesto Beganovica pa da vidima ima li od njega nesto ili je on Beganovic 2.0
Ajd nek je Vegu vise izveo nez sto ga nije na pol ostavio
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Dženis, Subasic, Vego, presmjesni
-
- Kontakt:
Ako zrinjski ne dobije kaznu za ovo što ultrasi pjevaju onda ugasit ligu, al' momentalno

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Hvala Allahu bravoo Gasal!!!
‘Ta će Gasal

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.