FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

segasega
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la segasega » 08 dec 2020, 15:31

Ne znam samo cemu ovolika halabuka oko Azmira..ako Ce donjeti titulu bujrum....pa zar vam nije bogati dosta vise ovog brukanja.Mene ko navijača zanima samo pobjede i titule...a ko Ce voditi klub apsolutno me nebriga...

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 08 dec 2020, 15:33

braco je napisao/la:
08 dec 2020, 15:29
A ima li uopšte istine to da Azmir ulazi u Želju, pošto vidim već da se razvila opširna diskusija?
Baš vala, najprije da je šupljiranje kao i obično.
Treba pitat onog što je gledo u reflektore, on je dobar sa Azmirom.
💩💩

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 08 dec 2020, 15:33

KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 15:27
Kometa je napisao/la:
08 dec 2020, 15:24
KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 15:20

Mislio sam da izadju ljudi u koje navijaci imaju povjerenje lupam Amar,Vukotic,Badjak ,Gredic ... a to da mozemo bez svakog mozemo ali nam ne gine pusa .Toliko smo dobrih ljudi bezveze istrosili ,popljuvali ,ismijali pa dosta vise daj da jednom malo razmislimo ,da spustimo loptu ,da vidimo sta i kako treba jer ovo vise nigdje ne vodi .
Ljudi dozivaju gredica,vukotica itd respekt ali nama trebaju ljusi sa parama
ma naravno , nego ako idemo sa tim nekim investitorima bar da raja budu mirna (ljudi u koje imamo povjerenje da prikazu sta i kako bi to moglo) da se zastiti klub ,imovina itd
Kreni od sebe ti ubacujes svojih 5 -10 miliona u klub i pamet ti soli gredic ,vukotic itd.Prvo sta bi rekao otvori slajpek pa pametuj.Klub kao zeljo na plate i odrzavanje stadiona bez marke duga treba 10 000 KM dnevno

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 15:34

LjoZee je napisao/la:
08 dec 2020, 15:28
Ne postoji trenutak, a da bilo kome se nece opsovati nesto. Koliko puta i ovdje 5 minuta nakon utakmice gdje smo izgubili se pise sve i svasta. Vec nakon sat kad se glava ohladi to bude ok. Nakon poraza da je stanje najidealnije psovat ce se svima i traziti krivica u svemu jer je to nas mentalitet. Na to treba da bude spreman svako ko je bio ili ce biti clan kluba. Uvezi tri pobjede sve ce biti idealno i sto nije, izgubi jednom bit ce ko ovdje kanton, propao svijet i slicno. To je tako i ne moze se promijeniti jer smo takav narod. Previse srcani.
ti i ja nikako da se skontamo :D nama klub nije u stanju takvom da mozemo svima **** mater i tjerati,Mi se ponasamo kao da imamo milion milijardera u BIH-a koji cekaju u redu da uloze u nas klub :facepalm: zadnja prica koja je bila raja cim su cula Hilmo evo gotovo je ,ugasiti ce nas ,pokrasti ,NIKOM TE NEDAMO ,**** Vam majku itd pa ko ce doci ? pa nije niko lud ali da prvo vidimo sta je plan pa da damo nas komentar nego odmah **** svima mater .Zar stvarno neko misli da bi Djubur,Amar i ostali povalili nas klub?

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 08 dec 2020, 15:35

braco je napisao/la:
A ima li uopšte istine to da Azmir ulazi u Želju, pošto vidim već da se razvila opširna diskusija?
Ispipavanje pulsa navijaca.Ovako je provuceno i za pomocni da se ispipa puls

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2020, 15:36

Goosman je napisao/la:
08 dec 2020, 15:33
:rol: :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 15:38

Kometa je napisao/la:
KANA je napisao/la:
Kometa je napisao/la:
08 dec 2020, 15:24

Ljudi dozivaju gredica,vukotica itd respekt ali nama trebaju ljusi sa parama
ma naravno , nego ako idemo sa tim nekim investitorima bar da raja budu mirna (ljudi u koje imamo povjerenje da prikazu sta i kako bi to moglo) da se zastiti klub ,imovina itd
Kreni od sebe ti ubacujes svojih 5 -10 miliona u klub i pamet ti soli gredic ,vukotic itd.Prvo sta bi rekao otvori slajpek pa pametuj.Klub kao zeljo na plate i odrzavanje stadiona bez marke duga treba 10 000 KM dnevno
naravno kad krenes u tu pricu da se ne mogu vise petjati ,zato se i pravi model po kojem neko ko ulaze bude zasticen i da ima interesa .Nego lupam i navodim neke ljude u koje raja ima povjerenje i koji imaju znanje kako bi to bilo najbolje uraditi a da budemo maksimalno zasticeni.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2020, 15:39

Kometa je napisao/la:
08 dec 2020, 15:35
braco je napisao/la:
Ispipavanje pulsa navijaca.Ovako je provuceno i za pomocni da se ispipa puls
Jes, pristavio Badzak kahvu i sad iz fotelje u Gardenu prati misljenja i screenove salje ljudima iz Skupstine :D

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 08 dec 2020, 15:40

KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 15:34
LjoZee je napisao/la:
08 dec 2020, 15:28
Ne postoji trenutak, a da bilo kome se nece opsovati nesto. Koliko puta i ovdje 5 minuta nakon utakmice gdje smo izgubili se pise sve i svasta. Vec nakon sat kad se glava ohladi to bude ok. Nakon poraza da je stanje najidealnije psovat ce se svima i traziti krivica u svemu jer je to nas mentalitet. Na to treba da bude spreman svako ko je bio ili ce biti clan kluba. Uvezi tri pobjede sve ce biti idealno i sto nije, izgubi jednom bit ce ko ovdje kanton, propao svijet i slicno. To je tako i ne moze se promijeniti jer smo takav narod. Previse srcani.
ti i ja nikako da se skontamo :D nama klub nije u stanju takvom da mozemo svima **** mater i tjerati,Mi se ponasamo kao da imamo milion milijardera u BIH-a koji cekaju u redu da uloze u nas klub :facepalm: zadnja prica koja je bila raja cim su cula Hilmo evo gotovo je ,ugasiti ce nas ,pokrasti ,NIKOM TE NEDAMO ,**** Vam majku itd pa ko ce doci ? pa nije niko lud ali da prvo vidimo sta je plan pa da damo nas komentar nego odmah **** svima mater .Zar stvarno neko misli da bi Djubur,Amar i ostali povalili nas klub?
[/quot
Vi se ponasate kao da u klubu ima 5 miliona na racunu pa nesto birate.u kakvoj situaciji je klub samo mi mozwmo povaliti Azmira a ne Azmir nas jer smo mi vec povaljeni

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 08 dec 2020, 15:41

Možemo li meda u Krupi na Vrbasu? Fali nam samo Štila, pod uslovom da se ove hefte niko ne povrijedi ne do Bog.

Sudar najbolje gostujuće ekipe sa najgorim domaćinom. Šta može poći po zlu?
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2020, 15:41

SudoHusika je napisao/la:
08 dec 2020, 15:41
Možemo li meda u Krupi na Vrbasu? Fali nam samo Štila, pod uslovom da se ove hefte niko ne povrijedi ne do Bog.

Sudar najbolje gostujuće ekipe sa najgorim domaćinom. Šta može poći po zlu?
Plastika :mrgreen:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 08 dec 2020, 15:42

da mi kao navijači svake godine ulazemo 1 milion pa bi shvatio to nikom te nedamo. to sa husićem bi bilo extra. i ja sam nesto o tome načuo, tj. da Amar bio na sastanku sa njim, al ovaj je nesto ogromno trazio (nije za foruma)
moSa ljoŽe

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 08 dec 2020, 15:42

Sa vrlo malo ulaganja u omladinski pogon naša djeca se nalaze ispred ekipa koje ulažu preko 500.000 KM godišnje u OP.

BRAVO ŽELJO !!!!!! :bih: :tokralju: :tokralju:

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 08 dec 2020, 15:44

KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 15:38
Kometa je napisao/la:
KANA je napisao/la:

naravno kad krenes u tu pricu da se ne mogu vise petjati ,zato se i pravi model po kojem neko ko ulaze bude zasticen i da ima interesa .Nego lupam i navodim neke ljude u koje raja ima povjerenje i koji imaju znanje kako bi to bilo najbolje uraditi a da budemo maksimalno zasticeni.
Pisemo gluposti prvo niko nema pojma da li bi Azmir preuzeo klub.Drugo odmah ide seljacina ovo ono a ti veliki zeljovci i gradska raja su i doveli klub na ovo sto je sad

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 08 dec 2020, 15:45

sad nesto gledam sastave kad je Amar vodio Želju i zapelo mi za oko da ove sezone uopšte nema povjerenja u mlade igrače. sad jel to do kvaliteta omladinaca ili je nesto drugo u pitanju. svojevremeno je promovisao i Aru, i Dadu i Eladara, i Benju Čolića, i Zolu.
moSa ljoŽe

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 dec 2020, 15:46

Goosman je napisao/la:
braco je napisao/la:
Bilo je prije godinu kontakta što je Azmir potvrdio i za Avaz ali sad diskutovat o tome, a ne znamo je li istina da je navodno zainteresovan da sada ipak uđe u klub...

slika

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 15:49

lijevapolutka je napisao/la:
08 dec 2020, 15:42
da mi kao navijači svake godine ulazemo 1 milion pa bi shvatio to nikom te nedamo. to sa husićem bi bilo extra. i ja sam nesto o tome načuo, tj. da Amar bio na sastanku sa njim, al ovaj je nesto ogromno trazio (nije za foruma)
100 posto kao Torcida ,vjeruj mi tamo sam dugo godina isao imao bas drugova Torcidasa , njima je clanska karta kao licna .Bruku raje koja uopste ne ide na utakmice ih ima ,jebote 97 /98 bilo je bruku grafita Zeljo kako se to sve sjebalo .

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 08 dec 2020, 15:50

LjoZee je napisao/la:
08 dec 2020, 15:02
Ja sam to napisao i jucer napisat cu i sad. Sve se to desava jer ljudi nisu dovoljno ni odlucni i hrabri. Klub ima statut koji je dostupan i na zvanicnoj stranici kluba. U tom statutu pise ko donosi odluke i koji organi kluba postoje. Ne postoji tu organ kluba pod nazivom navijaci pored Skupstine, UO i NO. Dodje nekoliko stotina ljudi i kao povlace se odluke jer je grupa protiv? Sta je sa ostalim navijacima?
Kakva brate grupa, jesu li to oni bitniji od mene od tebe petog desetog. Grupi svaka cast ali ima puno momaka u toj grupi koji hoce da se sve i svasta pitaju a nemaju **** clansku ili kamoli sta vise, nit su ista bitniji od nas ostalih navijaca(kojih ima vise) nit smo mi torcida pa da se sve trebaju navijaci pitat a klub da tone sve vise i vise.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 dec 2020, 15:52

braco je napisao/la:
Ima istine da se nesto prica i dogovara ali tisti me sto je vec doslo do foruma ,kad dodje do foruma mozes ga **** :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 08 dec 2020, 15:53

braco je napisao/la:
08 dec 2020, 15:46
Goosman je napisao/la:
braco je napisao/la:
Bilo je prije godinu kontakta što je Azmir potvrdio i za Avaz ali sad diskutovat o tome, a ne znamo je li istina da je navodno zainteresovan da sada ipak uđe u klub...

slika
Vidjećemo eto, na hajr.
Kad nas na ljeto preuzme Husref :D
💩💩

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.