HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

GradKamena
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la GradKamena » 07 jul 2015, 10:23

momirpeh je napisao/la:Drago dijete taj ti je Prić do skora bio rezerva u belgijskom Gentu a u PL BiH važi za vrhunskog golmana :) Sloboda ti je do juče pušila u federalnoj ligi od ovog GOŠK-a,Mešanović je bio kralj i u Slobodi i u Čeliku a Osijeku je bio nebitan.U Lokomotivi ti igrao Kramarić,Pjaca i stalno izbacuju igrače koji idu u Ligu petice,a iz PL BiH idu u Azerbejdžan ili da treniraju u Gentu :) Sarajevo kao naš najbolji klub bio bio 5 u HNL a Zrinjski kao naš drugi najbolji klub bi se grčevito borio za opstanak.Željo bi bio u vrhu druhe lige HNL-a,a Sloboda prosječan drugoligaški klub :mrgreen:

Aj ne seri boga ti idi prato Rijeku ,Istru ,Lokomotivu ,Dinamo ekipe.koje godisnje namjeste 10 prelaza ,gdje se Dinamu svi redom naguze osim hajduka i rijeke.

Garantiram ti da Dinamo nebi uzeo bh prvenstvo nikad sa vise od 6-7 bodova razlike,a Rijeci bi bilo gutavo a ovi ostali svi za **** Hajduk bi bio 5 klub u Bih. Hnl je jaci radi Rijeke i Dinama ovo ostalo je goli ****,imaju malo bolje stadione i to je to.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 jul 2015, 13:01

HNL je 17. sa 23.500 koeficijentom, a ako se obrisu rezultati Dinama, Hajduka i Rijeke bio bi 29. sa 13.125 koeficijentom sto je vise nego duplo od 7.500 koeficijenta PL. Mada, cisto sumnjam da bi taj koeficijent bio s obzirom da npr. Split osvoji 5 bodova i to je odmah 5.000 koeficijent jer je jedini (ostala tri su brisana). Igrali bi mozda Slaven, Osijek i Istra, osvojili zajedno 10 bodova i to bi bilo 2.500, a ne 5.000. Tako dodjes do neke racunice da je HNL bez Dinama, Hajduka i Rijeke jednak PL u kojoj bi morali biti svi najjaci klubovi.

Nakon sto sam se na ovom forumu nacitao toliko prepucavanja prvi put u zivotu zelim duel timova iz BiH i Hrvatske. Eto, neka u trecem pretkolu EL igraju Zeljo i Lokomotiva. To bi mozda bilo neko mjerilo.

Ovom sto rece da Dinamo nikad nebi osvojio PL sa vise od 6-7 bodova prednosti se mogu samo nasmijati, jer je Dinamo osvojio HNL s 13 bodova vise od Rijeke koja neki dan dobije Sarajeva s 3-1, a ta ista Rijeka prije mjesec dana dobila cetiri komada na Maksimiru. To jesu dvije lige u kojima se igraju dva razlicita nogometa, u HNL-u se igra malo brze, u PL se igra cvrsce, al Dinamo je dimenzija za sebe i jedino sto mogu reci je da mozda nikad nebi osvojili ligu bez poraza, nebi svaki put ni ubjedljivo, ali ni HNL nisu uvijek osvajali sa 20-30 bodova razlike, a vjerujem da bi u pet sezona u PL barem tri sezone bile sa 15-20 bodova razlike, pogotovo u ovoj ligi 16. Eto, bilo bi zanimljivo vidjeti i dvoboj Dinama i Sarajeva ako bude srece u trecem pretkolu.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 07 jul 2015, 13:16

Ja kazem Dinamo nebi tek tako lako prolazio kroz Kosevo,Grbavicu,BB,SB..kao sto to radi u Hrvatskoj. Svak ima pravo na svoje misljenje ,a mi nikad necemo saznat sta bi bilo kad bi bilo ,jer je to nemoguce.

zrinjevac365
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinjevac365 » 07 jul 2015, 15:32

GradKamena je napisao/la:Ja kazem Dinamo nebi tek tako lako prolazio kroz Kosevo,Grbavicu,BB,SB..kao sto to radi u Hrvatskoj. Svak ima pravo na svoje misljenje ,a mi nikad necemo saznat sta bi bilo kad bi bilo ,jer je to nemoguce.
Po tri komada svakom klub minimalno. Mogo bi kako hoce u ovoj ligi. Pa ljudi Dinamov napadač je osvojio Copa Americu s tim da je igrao u finalu protiv Messija, Aguera,Di Marie i ostalih. U nasoj ligi nemamo tek pokojeg reprezentativca koji su čisto na spisku. Svaki Dinamov igrač je kvalitetniji od svakog našeg igrača(gledano po pozicijama),a ako i ispadne neki talent ovdje Dinamo ga uzme (Hodžić,Gojak, ubrzo i Memija). Dinamo i Rijeka bi bili prvi i drugi, a Hajduk i Lokomotiva bi se borili za treće mjesto sa našim klubovima, a svake godine bi ispadao naš klub. Pa tako da smo miljama daleko od Hr lige i igrački a posebno infrastrukturom.

keno83
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la keno83 » 07 jul 2015, 16:14

zrinjevac365 je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:Ja kazem Dinamo nebi tek tako lako prolazio kroz Kosevo,Grbavicu,BB,SB..kao sto to radi u Hrvatskoj. Svak ima pravo na svoje misljenje ,a mi nikad necemo saznat sta bi bilo kad bi bilo ,jer je to nemoguce.
Po tri komada svakom klub minimalno. Mogo bi kako hoce u ovoj ligi. Pa ljudi Dinamov napadač je osvojio Copa Americu s tim da je igrao u finalu protiv Messija, Aguera,Di Marie i ostalih. U nasoj ligi nemamo tek pokojeg reprezentativca koji su čisto na spisku. Svaki Dinamov igrač je kvalitetniji od svakog našeg igrača(gledano po pozicijama),a ako i ispadne neki talent ovdje Dinamo ga uzme (Hodžić,Gojak, ubrzo i Memija). Dinamo i Rijeka bi bili prvi i drugi, a Hajduk i Lokomotiva bi se borili za treće mjesto sa našim klubovima, a svake godine bi ispadao naš klub. Pa tako da smo miljama daleko od Hr lige i igrački a posebno infrastrukturom.
manje vise se slazem, Dinamo i Rijeka, sve stoji, Hajduk tu negdje, al sve ostao bi ovisilo od godine do godine, infrastruktura u Hr je mnogo vise odmakla od BiH, nego sama kvalitet klubova, izuzev ova prva dva, s tim da ako bi se Sarajevo nastavilo ovako razvijat i dovodit ovakve sponzore, moglo bi se umijesat sa Rijekom u borbi za to drugo mjesto. iako mislim da najveci potencijal lezi u Hajduku, na ovim prostorima, ali zbog tih nekih previranja unutra ne dolazi to do izrazaja, ali u sluaju prodaje, Haajduk bi brzo mogao da dodje na jedan zavidan nivo.

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 07 jul 2015, 16:22

Jel tema Zrinja ili HNL I premijer liga?De malo ohladite sa tim nego davidimo kako ce se Armenci ponasati u cetvrtak.Sreca pa nije vruce:D:P:P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 07 jul 2015, 16:43

Ma proć ćemo mi Armence, jer nam se Radulović vraća. Najbolji igrač Zrinje prošle polusezone, jedini igrač koji igra i gore i dole. Naravno, Mešanović i Zakarić su dodatni bonus + pune tribine i Armenci neće znat sta ih je snašlo. I treba Ivu Zlatića stavit u prvu postavu.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 07 jul 2015, 21:56

Zar može Mesanovic igrati u revansu ?

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 07 jul 2015, 23:21

lazar je napisao/la:Zar može Mesanovic igrati u revansu ?
Može ;-)

I samo jako...
I have a dream

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2015, 03:04

ultra gitano je napisao/la:A nemamo drugog na poziciji Radeljića :( tu smo deficitarni rado bi ga zamjenili :D
A prenos će biti na BHT-u
Moracete napasti zestoko i treba vam brzi stoper. Siguran sam da i Vinko to zna i da ce makar beka na stopera staviti. :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jul 2015, 22:28

Subic :zviz:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 08 jul 2015, 22:43

Lillard je napisao/la:Subic :zviz:
?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2015, 22:43

Lillard je napisao/la:Subic :zviz:
Malo sutra... :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 jul 2015, 22:48

Sta Subic?Stoper?

HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 09 jul 2015, 12:41

zrinja05 je napisao/la:Sta Subic?Stoper?

Ma zeka peka, pitari bi poludili kad bi Subić završio u Zrinji... :-D

I samo jako...
I have a dream

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 jul 2015, 17:12

Novi grafit je drama
Snazno, po pobjedu, po mirnu sezonu.

SAMO JAKO
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 09 jul 2015, 17:18

Lillard je napisao/la:Novi grafit je drama
Snazno, po pobjedu, po mirnu sezonu.

SAMO JAKO
Gdje je novi grafit?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jul 2015, 17:21

westherc je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:Sta Subic?Stoper?

Ma zeka peka, pitari bi poludili kad bi Subić završio u Zrinji... :-D

I samo jako...[/quote

Sto bi poludili.
Mi vam ionako saljemo nase polovnjake i ti tako. ;)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 09 jul 2015, 17:22

Još malo pa idemo na tekmu.Nadam se da se neće baš ovako brzo završiti europska avantura.Skupo su nas koštale greške u prvoj tekmi pa se nadam da ih danas neće biti i da će nas Bog i sreća malo pogledati.Od prve minute odlučno,hrabro ali bez srljanja.MI VJERUJEMO!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.