FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
4-1 ,nema veze za ovaj 1 gol sto smo primili,oni su gotovi... 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Barcelona ili ti ga savrsenstvo!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Sad se Šahtar fura na Reala
Ne može tako ljudi moji, niste nikako onda trebali go davat 

Sretno Abidal :´(
mandraX je napisao/la:Ne gine im petica

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
OMG kako igra alves,evo zasto je vazan za ekipu
Xavi rutisnki !
Xavi rutisnki !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- DAVID VILLA
- Kontakt:
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
deklasirani su. ovo se sprema i madridu!
eto petarda kao sto smo i obecali
tiago i ostali omladinci ce imati priliku za dokazivanje u donjecku
opet smo pokazali koja smo dominacija
dva gola odbrambenih igrca i tri gola iz veznog reda, petarda a nijedan gol napadaca
dva gola odbrambenih igrca i tri gola iz veznog reda, petarda a nijedan gol napadaca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Barca do titule !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Znal ko ko je sljedeci na redu ????

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Najviše me poslije ovakvih pobijeda raduje to što ćemo moći odmoriti neke bitne igrače za revanš.Imali su i oni šansi ali kad se sabere sve ovo je realno stanje kvalitete između nas i njih.Svaka čast igračima i Pepu a na redu je Almeria. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
ALMERIAbparena je napisao/la:Znal ko ko je sljedeci na redu ????![]()
![]()

MVP - Messi-Villa-Pedro
Moram reci, Romario svaka cast za prognozu...nisam vjerovao da ce petarda opet puci, bar ne protiv Šahtara ali momci na terenu me razuvjeriše...Iniesta i Alves po jedan gol i asistencija...kad ne zabijaju špicevi, zabijaju ovi iz odbrane i veze...uglavnom trpanje, pa kako god.Romariooo je napisao/la:eto petarda kao sto smo i obecali
Odakle je samo Iniesta, zlatni decko Španije, dao asistenciju za Alvesa, majko mila kakav pas

Zadnja izmjena: izzo, dana/u 06 apr 2011, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
tako je to moj izzo, prejaki smo jbg, iako je sahtar zaista solidno odigrao opet primise peticuizzo je napisao/la:Moram reci, Romario svaka cast za prognozu...nisam vjerovao da ce petarde opet poci, bar ne protiv Šahtara ali momci na terenu me razuvjeriše...Iniesta i Alves po jedan gol i asistencija...kad ne zabijaju špicevi, zabijaju ovi iz odbrane i veze...uglavnom trpanje, pa kako god.Romariooo je napisao/la:eto petarda kao sto smo i obecali
Odakle je samo Iniesta, zlatni decko Španije, dao asistenciju za Alvesa, majko mila kakav pas![]()
![]()
napadaci su nam izvan forme to je evidentno, al nema veze, neka dobro odmore, sledece kolo u ligi cemo pobijediti rutinski, revans u donecku takodje odmaranje bitnih igraca, pa onda el clasicco takodje mozemo ponekog i odmarati i dati priliku tiagu ili afelayu da peku muda u velikoj utakmici, tek je el classico u kupu super bitna utakmica, pa onda u ligi prvaka protiv reala bi trebali proraditi vilja i messi jer tad ce nam biti potrebni, dobro ispade, iako je zgusnut raspored ima se prostora za odmora
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Jao mašine Shaktar je dobro igrao štaviše bolje nego Arsenal,ali petica je neminovnost bila ovo nas podsjećaju šta nas sljeduje ako izbacimo Tottenhama
Što je sudija Messijev gol poništio

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Poništio je zato što je bio u ofsajdu...velika glupost Pedra, umjesto da puca on nešto dodaje MessiuLBJ MVP je napisao/la:Jao mašine Shaktar je dobro igrao štaviše bolje nego Arsenal,ali petica je neminovnost bila ovo nas podsjećaju šta nas sljeduje ako izbacimo Tottenhama![]()