e usro se ti dozavrataBuddy je napisao/la:Dabogda izgubili, dojadilo mi je vise gledat vas na 2. poziciji
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
jbg neces to dozivjetsekac je napisao/la:e usro se ti dozavrataBuddy je napisao/la:Dabogda izgubili, dojadilo mi je vise gledat vas na 2. poziciji

hehe pa onda reci dabogda pobjedili da idemo pema prvoj poziciji da nas vise ne gledas na 2 nego na 1Buddy je napisao/la:jbg neces to dozivjetsekac je napisao/la:e usro se ti dozavrataBuddy je napisao/la:Dabogda izgubili, dojadilo mi je vise gledat vas na 2. poziciji)

R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
To mjesto je rezervisano za nas i iskreno tu vas nikad nebi volio vidjetiCasper_kb je napisao/la: hehe pa onda reci dabogda pobjedili da idemo pema prvoj poziciji da nas vise ne gledas na 2 nego na 1))

a da vi ne mozete biti prvi a da je izmedju nas i SB, onda?Buddy je napisao/la:To mjesto je rezervisano za nas i iskreno tu vas nikad nebi volio vidjetiCasper_kb je napisao/la: hehe pa onda reci dabogda pobjedili da idemo pema prvoj poziciji da nas vise ne gledas na 2 nego na 1))

- Megamon
- Kontakt:
Komplex,okrenu monitor mozda spadnemo.Mada sumnjamBuddy je napisao/la:Dabogda izgubili, dojadilo mi je vise gledat vas na 2. poziciji

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Tema ce biti zakljucana ukoliko se nastavi sa prepucavanjem koje nema veze sa nogometom. Idem sad vecerati, pa dolazim da pocistim smece i po svemu sudeci koga do Banovica posaljem.

Za zivot cijeli!
a daj ba ovo je zdrava zezancija nije niko nikog vrijedjao za divno cudo.. ha ja al kako hocesaleksandar_veliki je napisao/la:Tema ce biti zakljucana ukoliko se nastavi sa prepucavanjem koje nema veze sa nogometom. Idem sad vecerati, pa dolazim da pocistim smece i po svemu sudeci koga do Banovica posaljem.

Gdje ces ovako kasno jestialeksandar_veliki je napisao/la:Tema ce biti zakljucana ukoliko se nastavi sa prepucavanjem koje nema veze sa nogometom. Idem sad vecerati, pa dolazim da pocistim smece i po svemu sudeci koga do Banovica posaljem.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Megamon
- Kontakt:
Aleksandre samo u kost,skloni ove spamere sa nase teme.Naravno kad zavrsis sa jelom.Sta se jede?ja bih sad pekmeza mogao.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Casper_kb je napisao/la:a da vi ne mozete biti prvi a da je izmedju nas i SB, onda?Buddy je napisao/la:To mjesto je rezervisano za nas i iskreno tu vas nikad nebi volio vidjetiCasper_kb je napisao/la: hehe pa onda reci dabogda pobjedili da idemo pema prvoj poziciji da nas vise ne gledas na 2 nego na 1))
jbg nebi ni tad

vecina moje raje su pitari pa me i ovako zajebavaju sto ste ispred nas, sta bi onda tek tada radili

Reagujete kad netreba, a kad treba nema vas po heftu. Covjek ne moze se ni posteno zezataleksandar_veliki je napisao/la:Tema ce biti zakljucana ukoliko se nastavi sa prepucavanjem koje nema veze sa nogometom. Idem sad vecerati, pa dolazim da pocistim smece i po svemu sudeci koga do Banovica posaljem.

Al ajd nek bude po tvom

Zadnja izmjena: Buddy, dana/u 06 nov 2010, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Voda mi na usta kad spomenu pekmezMegamon je napisao/la:Aleksandre samo u kost,skloni ove spamere sa nase teme.Naravno kad zavrsis sa jelom.Sta se jede?ja bih sad pekmeza mogao.

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Koliko vas dolazi u Široki Brijeg? Oće li iko s ovog foruma doći?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Temaa je FK SARAJEVO al ako te to pomno zanima doce oko 350 Navijaca iz Sarajeva !Ted Mosby je napisao/la:Koliko vas dolazi u Široki Brijeg? Oće li iko s ovog foruma doći?

Iko s ovog foruma?
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
zini da ti kazemo,uglavnom kao i na kosevu bez pogrdnog navijanja to cemo da prepustimo listicanimaTed Mosby je napisao/la:Iko s ovog foruma?
-
- Kontakt:
Ja dolazim,evo upravo se spremam da krenem.Na tribinama cemo vas poderati kao i uvijek kad navijaju AGE SARAJLIJE,a na terenu kako bude.......ISTINA ZA VEDRANATed Mosby je napisao/la:Koliko vas dolazi u Široki Brijeg? Oće li iko s ovog foruma doći?
- Megamon
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, goGlobal, laznokrilo, PapakIzSa, Proximic, SHZ82, Tarapi, Varijantas8 i 65 gostiju.