FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Bilo je tesko,bilo je 0-3 

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Tonco Jakovljevic,Malbasic,Mataja,Bilbija,Lipovac,Spica,Durgut,Matejic,Suljo,Pop i Lupicvidovitadjemila je napisao/la:Tacno igrao je Metalist Harkov.Lapsus Bilo je 2-O i u revansu 0-4 .Najbolja generacija Borca ikad sa Lupicem Malbasicem Besirevicem Karalicem golmanom Borcetom Sredojevicem....Osvajaci kupa bivse Juge....RBA 1987 je napisao/la:Možda je Torpedo igrao u Travniku, ali u Banjaluci nije nikada sigurno...
Ali sve ostalo o stadionu stoji.Iza gola gdje je sada ono ruglo za goste bila 3-4 reda tribina .Isto smjestani gostujuci navijaci.BBB zadnji put dobili dobre batine...Nemam sad vremena ali mogu sad sat pisati o tome...

939 Borac - Željezničar 1,35 4,10 6,50
5968 Milan - Cesena 1,35 4,20 7,70
Liverpool - Wolverhampton 1,35 4,20 7,70
Znaci to je taj odnos otprilike,Borac-Zeljo,Milan-Cesena,Liverpool-Wolverhampton
Znaci to je taj odnos otprilike,Borac-Zeljo,Milan-Cesena,Liverpool-Wolverhampton
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mora jedan kiksati sutraDule 078 je napisao/la:939 Borac - Željezničar 1,35 4,10 6,50
Za zivot cijeli!
Ja baš nešto kontam da bi Cesena mogla iznenaditi Milan.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mora jedan kiksati sutraDule 078 je napisao/la:939 Borac - Željezničar 1,35 4,10 6,50

YNWA!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sutra ide x2 na zelju, pa kud puklo da pukloHOPLIT je napisao/la:Ja baš nešto kontam da bi Cesena mogla iznenaditi Milan.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mora jedan kiksati sutraDule 078 je napisao/la:939 Borac - Željezničar 1,35 4,10 6,50

Za zivot cijeli!
He he, znači put your money where your heart is. Iako je Borac trenutno u boljoj formi mislim da će sutra biti neriješeno.
YNWA!
Dule 078 je napisao/la:939 Borac - Željezničar 1,35 4,10 6,50
Zamisli da je Željo-Borac, max. kvota na Želju bi bila 1.5 tako da

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
torpedo je igrao u sarajevuvidovitadjemila je napisao/la:Tacno igrao je Metalist Harkov.Lapsus Bilo je 2-O i u revansu 0-4 .Najbolja generacija Borca ikad sa Lupicem Malbasicem Besirevicem Karalicem golmanom Borcetom Sredojevicem....Osvajaci kupa bivse Juge....RBA 1987 je napisao/la:Možda je Torpedo igrao u Travniku, ali u Banjaluci nije nikada sigurno...
Ali sve ostalo o stadionu stoji.Iza gola gdje je sada ono ruglo za goste bila 3-4 reda tribina .Isto smjestani gostujuci navijaci.BBB zadnji put dobili dobre batine...Nemam sad vremena ali mogu sad sat pisati o tome...

"JOŠ OD 1926"
Može li od mene stoja na x2?HOPLIT je napisao/la:He he, znači put your money where your heart is. Iako je Borac trenutno u boljoj formi mislim da će sutra biti neriješeno.
Mogu jarane i dvije, tvoje su pare.Armaaa je napisao/la:Može li od mene stoja na x2?HOPLIT je napisao/la:He he, znači put your money where your heart is. Iako je Borac trenutno u boljoj formi mislim da će sutra biti neriješeno.

YNWA!
- vidovitadjemila
E slusaj sad si ti stvaro pretjerao.Pa na vasem stajanju nije bilo 2 trecine i vise gledalaca koji sjede kao sad.Tacnije nije sjedio niko posto na tom djelu nije bilo stolica.Na glavnoj tribini su i tada bile.Ako si Veteran kako kazes morao bi to znati...Osim toga ni na glavnoj tribini nije mogla igla da stane,a i tamo se stajalo vecinom .Pa necu pogrjesiti ako kazem da je bilo duplo vise skoro raje nego sad.I ne svataj sve bukvalno.Evo znas li ti koliko je bilo raje .I ako imas snimak pogledaj ga i vidjeces kako se onda gledala tekma.Recimo da znas i ja ti vjerujem ,ali onda i veoma dobro vjerovatno pamtis neke stvari.Ja vjeruj mi ne koristim intenet da dodjem do podataka pa mozda negdje i napravim gresku ,ali bitna je sustina onoga o cemu pisem.A sustina je da bi po meni u B.Luci mogli malo prosiriti stadion ,koliko se ulaze u grad ne bi vam to bila neka velika investicija.A ako je tebi dobro i meni je bas me briga ,a o Borcu znam toliko koliko je on bio u centru paznje u ono vrijeme.veteran 1987 je napisao/la:torpedo je igrao u sarajevuvidovitadjemila je napisao/la:Tacno igrao je Metalist Harkov.Lapsus Bilo je 2-O i u revansu 0-4 .Najbolja generacija Borca ikad sa Lupicem Malbasicem Besirevicem Karalicem golmanom Borcetom Sredojevicem....Osvajaci kupa bivse Juge....RBA 1987 je napisao/la:Možda je Torpedo igrao u Travniku, ali u Banjaluci nije nikada sigurno...
Ali sve ostalo o stadionu stoji.Iza gola gdje je sada ono ruglo za goste bila 3-4 reda tribina .Isto smjestani gostujuci navijaci.BBB zadnji put dobili dobre batine...Nemam sad vremena ali mogu sad sat pisati o tome...a borce sredojevic nije iz ove generacije pa ni blizu nje, neko te krivo informise ako vec sve znas onda bi trebao znati koliko je ljudi bilo na toj utakmici, posto tvrdis da je nekad bilo i 15 000-20 000 gledalaca, idi pitaj pa javi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove linkove sam postavio da se vidi kako je bilo.Obratite paznju na tribine iza golova i na broj ljudi na stajanju i usporedite sa tekmom veceras koja uskoro pocinje.Svi ce vidjeti ogromnu razliku,i da sam upravu za dupli broj gledalaca .nek svi imaju na umu da je isto izgledala i glavna tribina ...
Sjecam se ja i vremena kad je u drugoj ligi tadasnje Juge jedne godine igrao i tvoj Borac sa mojim jer se Travnik onda tako zvao.I dobio je Banjalucki Borac golovima bas Lupica 2 1.Igralo se u Turbetu jer se Pirota pravila .A u B luci je te sezone rezultat bio 0-0 cini mi se.
Eto provjeri i to iako mozda postoji sansa da sam opet ofulo...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Sramota je da prvak države ima ovako malo navijača. Ovo je žalosno!
-
- Kontakt:
Šatro navijači, ovo večeras što ste uradili, neka vam je na čast!
A što se utakmice tiče, onih pola sata, Borac je imao prividnu dominaciju, ali je Željo stvorio 2 prilike, od koji je jednu iskoristio. Borac onu jednu samo, stativa Grahovca. Iako sam navijač Želje, mislim da je ono bio penal, ali sudija nije svirao i to je to.
A što se utakmice tiče, onih pola sata, Borac je imao prividnu dominaciju, ali je Željo stvorio 2 prilike, od koji je jednu iskoristio. Borac onu jednu samo, stativa Grahovca. Iako sam navijač Želje, mislim da je ono bio penal, ali sudija nije svirao i to je to.
U mom svijetu važe moja pravila
Vi navijači?! VI?!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Opet penal protiv Zelje nije sviraoTheDinoRules je napisao/la:Šatro navijači, ovo večeras što ste uradili, neka vam je na čast!

Dragon Town
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nemojte im se obračati!
Svi znamo kakvi su oni, sad će lafo bojkotovati ovaj forum i neće pisati sve dok Željo ne izgubi, a Borac pobjedi.
Izdominirali smo ih i na terenu i na tribinama!
"Velikan" iz Platonske je izgledao tako mali.
Svi znamo kakvi su oni, sad će lafo bojkotovati ovaj forum i neće pisati sve dok Željo ne izgubi, a Borac pobjedi.
Izdominirali smo ih i na terenu i na tribinama!
"Velikan" iz Platonske je izgledao tako mali.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bravo, Bravo, i vi sebe nazivate navijačima, jadni ste !
Nek vas je j.ebo ŽELJO u po Banja Luke, treba vas izbacit iz lige zbog onoga što ste večeras uradili !
Nek vas je j.ebo ŽELJO u po Banja Luke, treba vas izbacit iz lige zbog onoga što ste večeras uradili !
-
- Kontakt:
Eto pokazali ste se sad ko ste i sta ste
..J A D N I C I , nista drugo 

- KB-TM87
- Kontakt:
Svaka čast, hvala momci !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.