Neka tebe kralju, živ i zdrav bio. Svi imamo različita misljenja i slažemo se nekad da se ne slažemo. Iskreno ne gotivim ni ja masu stvari nekih. Jedino sto ti nekad malo pretjeraš sa svojim mišljenjima, mislim ponavljaš dosta puta jedno te isto, a situacija nam nije bajna pa su svi malo nadrkani. Jedina želja da hocemo svi zajedno sretni biti i uživati u uspjesima, ako se dokaze suprotno, opet idemo zajedno ko jedan pa sve rastjerati! Samo sabura i zajedno do cilja!killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jul 2024, 14:56ulazicu vako malo da vam pokvarim politiku netalasanja cisto iz licnih interesa i bezobrazluka
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
Ne smijem ti reći istinu, teško će ti pasti.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jul 2024, 15:06Je li slao predsjednik slike sa godisnjeg odmora sa plaze? Sta vam je rekao, gdje je, sprema veliku stvar?![]()
Kaže da ga je 10-ak istinskih navijača otkrilo u namjeri da uništi Velež.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Niko to nije rekao nigdje, da ce unistiti Velez, samo sam pitao. Kao ni da sam ja miljenik Klafurica, ali valjda vam je lakse tako nego da priznate gresku predsjednika ali ono, ne moras godisnji odmor predstavljati kao poslovni put, nema potrebe.mozak je napisao/la: ↑01 jul 2024, 15:13Ne smijem ti reći istinu, teško će ti pasti.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jul 2024, 15:06Je li slao predsjednik slike sa godisnjeg odmora sa plaze? Sta vam je rekao, gdje je, sprema veliku stvar?![]()
Kaže da ga je 10-ak istinskih navijača otkrilo u namjeri da uništi Velež.
Ocito ne vidite da sam i pozelio srecu Kevelju, kao i da sam Klafurica vise puta nabio na q, ali Boze moj. Uvijek na strani FK Velez a ne pojedinca i nametnute politike netalasanja

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Samo pisite, bez iznosenja osjetljivih stvari za klub. Jednoumlje nikad nikome nije nista dobro donijelo, kad mozemo hvaliti nekoga mozemo ga i kuditi kad uradi nesto kako ne treba
Kevelj i ekipa su dosta dobrih stvari uradili za klub, samo sto je Kevelja malo ponijelo u zadnje vrijeme pa se poceo gubiti, bolje sto se malo sklonio u stranu. Imam osjecaj da je raji draze vidjeti Rahimica na pressovima, slikanjima itd tako da ga sada treba malo forsirati
Kevelj i ekipa su dosta dobrih stvari uradili za klub, samo sto je Kevelja malo ponijelo u zadnje vrijeme pa se poceo gubiti, bolje sto se malo sklonio u stranu. Imam osjecaj da je raji draze vidjeti Rahimica na pressovima, slikanjima itd tako da ga sada treba malo forsirati
Momci, stvarno pravite klaunove od sebe sa ovim glupostima i baš vas je ružno čitati. I u startu sam pisao, a pišem i sad, dobro bi bilo da se malo uključi mozak i spusti lopta na zemlju, ništa kataklizmično se nije dogodilo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Dobro nam dosao nazad Tino
-
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 jul 2024, 19:37Zoom je bratina tek sada iz ove rasprave uprati da je momak iz Lukavca pa ga se sjeti na postavljanju clanskih prosle godine![]()
![]()

A nisamCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 jul 2024, 19:37Zoom je bratina tek sada iz ove rasprave uprati da je momak iz Lukavca pa ga se sjeti na postavljanju clanskih prosle godine
![]()
Zivio sam u Lukavcu dobar dio svog zivota.
Rodjen sam i od 2016. opet zivim u Mostaru.
Velezove clanske i sezonske uzimam svake godine za sebe i podmladak.
Hvala u svakom slucaju na ovome

P.S. i sad medju prvima uzeo clanske

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Tino Blaž Lauš je borac na terenu a da je sada neki super kvalitet i nije. Momak je prošle sezone u slabašnoj slovenskoj ligi odigrao samo 11 utakmica (567 minuta) za Koper koji je tek kao peti završio u ligi .
Nikola Savic dobro kotira, baš me zanima kakav je igrač.
Ko iole prati Premijer ligu zna kakav je igrač Tonči Mujan. Svojevremeno je bio daleko najbolji igrač u Širokom Brijegu, nadao sam se da će doći kod nas pa sam se šokirao kad je potpisao za klub koji se takmiči u ligi koja je jedna od rijetkih liga koja je slabija od naše. Vjerujem da se radi o igraču koji će bit naše najveće pojačanje.
Nikola Savic dobro kotira, baš me zanima kakav je igrač.
Ko iole prati Premijer ligu zna kakav je igrač Tonči Mujan. Svojevremeno je bio daleko najbolji igrač u Širokom Brijegu, nadao sam se da će doći kod nas pa sam se šokirao kad je potpisao za klub koji se takmiči u ligi koja je jedna od rijetkih liga koja je slabija od naše. Vjerujem da se radi o igraču koji će bit naše najveće pojačanje.
Republika Bosna i Hercegovina
- DzananMusa11
- Kontakt:
Šta kaže raja na teelgramu, dolazi li Stevo NIkolić ?
Oko 1300 trenutno clanova
-
- Kontakt:
Valjalo bi ove sezone napraviti iskorak sa članskim. Ja bih bio zadovoljan da se broj vrti oko 5000. Dobro kažete, super bi bilo iskoristiti Europske utakmice za povećanje broja članova...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Prvo kolo kod Borca 

Borac - Velež
Velež - Željezničar
Široki - Velež
Radnik - Velež
Velež - Igman
Sloboda - Velež
Velež - Sloga
GOŠK - Velež
Velež - zrinjski
Sarajevo - Velež
Velež - Posušje
Velež - Željezničar
Široki - Velež
Radnik - Velež
Velež - Igman
Sloboda - Velež
Velež - Sloga
GOŠK - Velež
Velež - zrinjski
Sarajevo - Velež
Velež - Posušje
- Bazinga12345
- Kontakt:
Taman da Damir odmah vidi kako stvari funkcionišu ovdje 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Nece valjda prvo kolo krast 
Ali gostovanje

Ali gostovanje

Samo zavisi kada će im pasti europske utakmice u tom periodu, možda bude pomjereno...
Prema mišljenju trenera Čanadia Veležu fali kvaliteta, jer smo ostali bez nekoliko igrača, imamo povrijeđenih i vjerovatno bi nam se trebali još neki priključiti. Još uvijek ne znamo koji, ali vidjet ćemo večeras nakon prijateljske sa Šibenikom u kojem smo statusu i sa čim raspolažemo u sljedećim utakmicama...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.