FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Napokon sam kapitulirao sto se tice Bayernovih transfera,,dotukao me Contrao i njegov prelazak u R.M.Jarani me satrase dotukli su me,isprovocirali,,prave sprdanciju na racun bayerna i vicu kako smo sirotinja,ja se branio,branio i vise nemogu
,,,Neka smo mi sirotinja,nemamo para da kupimo igraca od 30 mil,ama nemamo ni 10 mil za finog stopera sta ces recesija
,,,,ah kad bolje i razmislim sta ce nama pojacanja,doce nam mozda nesto šut robe i fino
,,super sastav za osvojiti BL,kup i cetvrt finale Lp to je ono sto izgleda zadovoljava nasu upravu,,Naj bitnije je da na kraju godine SALDO bude u plusu i to je uspjeh
,,samo kad pomislim da moramo u kvalifikacije

VOLIM BAYERN
realno zao mi je sto smo izgubili coentraa ispred nosa malte ne sta je tu je moram brzo trgnuti i trziti alternativu , to sto je coentrao preso u real to je njeg.odluka i to treba postovati on je jednost.fantastican igrac ali vidjet cemo kako ce se uklopiti u momcad sa santiago bernabea tu ce imati zestoku konkurecniju u marselu koji je po meni najbolji l.bek na svijetu kazem po meni dobar u defanzivi a jos bolji u napadu tog tipa je i coentrao u svakom slucaju neko ce sigurno odtpasti jer cisto sumnjam da ce jedan ili drugi prihvatit klupu imajuci u vidu da su fantasticni igraci.
Što se ba sikirate... Kupićemo mi Coentraa za manje pare iduće godine od Reala i biće još bolji igrač, željan igre i dokazivanja 
Kod njih se Robbenove epizode stalno ponavljaju
Sent from my Philips Smart TV.
Coentrao zvanično u Realu?dr.adnan je napisao/la:Što se ba sikirate... Kupićemo mi Coentraa za manje pare iduće godine od Reala i biće još bolji igrač, željan igre i dokazivanja
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto toliko placete za Portugalcem? Jedan se oteg'o drugi se proteg'o.
Zbilja je bio dobro rjesenje, ali na radost nije jedino. Jos je konkurenata u igri, a uostalom kad se malo bolje razmisli, zasto bi uopste dovodili lijevog beka?
Jedan Lahm ce skoro pa sigurno biti prebacen na tu poziciju, a Bayernov zadatak ce biti traziti desnog beka. Danas je puno veci izbor igraca koji igraju na desnoj nego na lijevoj strani.
Ono sto meni prolazi kroz glavu je ta zaudarenost uprave Schalkea, koja svim silama pokusava zadrzati Manuela, a svima na svijetu je jasno da je to skoro nemoguce. Hocu da kazem da je Neuer vec odredio svoju sudbinu, a da se pokusaj njegovog zadrzavanja moze zavrsiti samo pogubno po Rudare, jer od sljedece godine je slobodan igrac.
Zbilja je bio dobro rjesenje, ali na radost nije jedino. Jos je konkurenata u igri, a uostalom kad se malo bolje razmisli, zasto bi uopste dovodili lijevog beka?
Jedan Lahm ce skoro pa sigurno biti prebacen na tu poziciju, a Bayernov zadatak ce biti traziti desnog beka. Danas je puno veci izbor igraca koji igraju na desnoj nego na lijevoj strani.
Ono sto meni prolazi kroz glavu je ta zaudarenost uprave Schalkea, koja svim silama pokusava zadrzati Manuela, a svima na svijetu je jasno da je to skoro nemoguce. Hocu da kazem da je Neuer vec odredio svoju sudbinu, a da se pokusaj njegovog zadrzavanja moze zavrsiti samo pogubno po Rudare, jer od sljedece godine je slobodan igrac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ima Clishy koji ne zeli da produzi sa Arsenalom, kosta 7 milki za nas bi bio odlican,,na toj lijevoj strani on i king riberi bi cinili cuda,,zasto da i klisija prepustimo liverpoolu ili interu,,,treba ga kupiti
VOLIM BAYERN
Volio bi da uprava napokon riješi transfer oko Neura te pokušaju dovesti Clichya i Boatenga i tako nam vrati osmijeh na lice
..jer smo poslijednjih dana bombardovani lošim vijestima...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako sam znao da ćeš mi prigovoriti za ono što piše @Mačak, a ne tiče se Bayerna.
Uostalom, još sam mlad, pa mogu malo vremena i na to odvojiti, ništa posebno. Da se vratim tvojim željama.
Aha, šta ono ispisa, da se vrnem malo...Kraft, Džeko, Hummels, Hoewedes, Subotić, Beck, Merte, Reus, Farfan, Marin. Trebam li napomenuti da su sve propale, puste, neispunjene, šta
... , pa želje ljudi moji.
@GALu, zašto češće ne pišeš(uvjeren sam da čitaš redovno), vidi se da iz tebe izlazi brdo emocija, jedan od rijetkih ovdje što je 100% iskren, samo nastavi. Milina mi čitati tvoje postove.
Sve direktno, bez imalo oklijevanja ili ustručavanja, a ne kao ovoj Moderator, hoće-neće, sve nešto tajanstveno okolo-kole, tek progovori kada ga stejaraš uza zid, kad vidi nema kuda.
Transfera nema, ništa se ne spominje sve veće šanse da Neuer ne dođe. Da vam iskreno kažem:Ne očekujte ništa posebno, kadar je pretrpan platama(najviše u historiji ovog kluba), nema se kuda. Šta mislite zašto se kadar smanjio do ovolikih granica. Pa ljudi, da bi se moglo stići platiti 40 mil, samo za Riberya, Robbena, Lahma i Schweinia. Nismo navikli na takav luksuz, a treba Arenu otplatii. Teška vremena su došla. Kao trećeg golmana imamo Riedmulera ili Oswalda, a Butt ostaje jedinica. Ne bih da vas rastužim ovim riječima, ali i sam sam takav.
Šta ću, vidim nikud ne vodi, sve nam ispred nosa izmiče.
Joj, Saurmane daj malo žutila...da nam raspoloženje digne, i to je dobro u ovim teškim danima.
@GALu, zašto češće ne pišeš(uvjeren sam da čitaš redovno), vidi se da iz tebe izlazi brdo emocija, jedan od rijetkih ovdje što je 100% iskren, samo nastavi. Milina mi čitati tvoje postove.
Transfera nema, ništa se ne spominje sve veće šanse da Neuer ne dođe. Da vam iskreno kažem:Ne očekujte ništa posebno, kadar je pretrpan platama(najviše u historiji ovog kluba), nema se kuda. Šta mislite zašto se kadar smanjio do ovolikih granica. Pa ljudi, da bi se moglo stići platiti 40 mil, samo za Riberya, Robbena, Lahma i Schweinia. Nismo navikli na takav luksuz, a treba Arenu otplatii. Teška vremena su došla. Kao trećeg golmana imamo Riedmulera ili Oswalda, a Butt ostaje jedinica. Ne bih da vas rastužim ovim riječima, ali i sam sam takav.
Šta ću, vidim nikud ne vodi, sve nam ispred nosa izmiče.
Joj, Saurmane daj malo žutila...da nam raspoloženje digne, i to je dobro u ovim teškim danima.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pozdrav ma za Bayu, kazem samo nesto glupa uprava skrti ljudi imaju ba oni para nedaju oce igrace za male pare to ti je cilj da ustede jest kriza al jbg i drugi trose

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ima'l neko ko može da napiše koliko Bayern prima godišnje milijuna eura od svih mogućih prihoda?
Prihodi Bayerna u prošloj sezoni bili su rekordni oko 350 mil od toga 165 mil je otišlo na plate igrača čista dobit je iznosila 3 mil u sezoni 2009 ostvaren je prihod od 312 mil...@Klare silenzio stampa u Minkenu. 
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Mislim da nema niko ko bi rekao da ovo nije dobro za Bayern, ovakva temeljita promjena. Svaka čast na ovom postu!FRANK RIBERY je napisao/la:AKo je doveo Petersena onda je morao dovesti i Gundoghana, Schurrlea, Marina, Hummelsa, Zielera, Rauscha, Howedesa, Aoga,Reusa....
Da se odlučio na ovaj potez ja bih ga podržao i za tri godine imali bi tim za osvajanje Lp-a, ali kopanje u blatu i stalno forsiranje iste politike koja se isključivo bazira na osvajanju Bundeslige, a u Lp-u šta bude ne može zadovoljiti nikog kome je Bayern u srcu.Uli ili radi svoj posao ili ga daj nekom ko ga je spreman raditi.U vrhu su nam potrebne promjene .Ovi ljudi su istrošeni, niihove ideje isušene,vizije izgubljena,ambicje ograničene...
Kad smo već ovdje, na temi ovih mladih igrača. Sve ove koje si nabrojao su odlični igrači! Oni mogu igrati u Bayernu i svakako nisu loši. Ovoj listi priključi još Krafta, Mullera, Badstubera, Ozila, Boatenga, Castra, Khediru, Boenischa, Holtbya i imao bi takvu ekipu da boli glava.
No dobro, da ne maštam (pre)više. Bilo bi to dobro ali je neizvedivo. Možda kada ova generacija ode onda bi se moglo barem djelomično napraviti.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Puno ide na plaće igrača, jako puno. No dobro, to je u redu prema ostalima. A di su plaće svim zaposlenima itd?Saurman je napisao/la:Prihodi Bayerna u prošloj sezoni bili su rekordni oko 350 mil od toga 165 mil je otišlo na plate igrača čista dobit je iznosila 3 mil u sezoni 2009 ostvaren je prihod od 312 mil...@Klare silenzio stampa u Minkenu.
Neto dobit je bila samo 3 milijuna?
Ova sezona će biti puno slabija od prošle. Pretpostavljam samo zbog lige prvaka.
Pa da budemo realni, kada se sve obaveze zbroje to je veoma puno.
Da samo 3 mil ali kad se uzme u obzir poslovanje drugih europskih velikana gdje svake sezone posliju u debelom minusu onda ova 3 mil dobijaju na težini..Stefan Effenberg je napisao/la:Puno ide na plaće igrača, jako puno. No dobro, to je u redu prema ostalima. A di su plaće svim zaposlenima itd?Saurman je napisao/la:Prihodi Bayerna u prošloj sezoni bili su rekordni oko 350 mil od toga 165 mil je otišlo na plate igrača čista dobit je iznosila 3 mil u sezoni 2009 ostvaren je prihod od 312 mil...@Klare silenzio stampa u Minkenu.
Neto dobit je bila samo 3 milijuna?
Ova sezona će biti puno slabija od prošle. Pretpostavljam samo zbog lige prvaka.
Pa da budemo realni, kada se sve obaveze zbroje to je veoma puno.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 24 maj 2011, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
BAyern jako puno izdvaja na otplatu rate kredita.To je negdje oko 35 mil eura.Mi možemo potrošiti 60 mil eura na pojačanja i da ne budemo u crvenom.To je puno novca i tek 6 klubova u svijetu može toliko novca izdvojiti, a da nikog ne proda (Man Utd,Real,Barselona,Chelsi,Inter i Man City).
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Koga ba stejaraš uza zid?Klare je napisao/la: a ne kao ovoj Moderator, hoće-neće, sve nešto tajanstveno okolo-kole, tek progovori kada ga stejaraš uza zid, kad vidi nema kuda.![]()
Tajanstveni nastavlja svoju igru, okolo-kole.
Ovaj glavešina iz S04 kaže da neće previše odugovlačiti sa "slučajem Neuer", te da će u ponedjeljak donijeti konačnu odluku.
Saurman, strpljenja brale.
Vom Jäger zum Gejagten
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
15 je bilo samo u Minhenu, tu si u pravu.qualix je napisao/la:yeboteeeee, pa ja sa to vec zaboravio
istina, ali ako inter pratimo samo od te utakmice. oni su se potrosili do onog gradskog derbija i nakon te utakmice je uslijedio totalni pad. ovih 15 zicera je iz revans utakmice odigrane u minhenu, ili? ako mislis na tu utakmicu onda znaj da se leonardo morao otvoriti jer je ganjao rezultat. otvorio se i prosao dalje istovremeno ponizavajuci bajernove zvijezde.
No ne zaboravih da je i Bayern u Milanu imao nekolicinu zicera koje nisu zabili. Da, i u prvoj tekmi je Inter igrao otvoreno. Nije to bilo toliko izrazito kao u drugoj ali defnitivno nije to bila ta defanzivna formacija koja bi trebala.
Dakle, sve u svemu je trener trebao zatvoriti igru i tu 2 utakmicu i čekati da Bayern napadne jer drukčije ne znaju igrati. Pošto bi Bayern napao mislim da bi Inter u onom trenutku imao veće šanse za prolaz.
Ti si nakon mojeg odlomka na njemačkom napisao da dobro pišem na Deutsch i rekao da je to dobro za nekog ko je iz Bosne. Ja ovim želim reći samo da sam iz Hrvatske i ništa više. Bez ikakvih predrasuda, bez bilo kakvih gluposti ili bilo kakvog pokušaja vrijeđanja.qualix je napisao/la:ja, und
aha, mozda si na osnovu mog i antonovog odnosa zakljucio da mrzim sve hrvate
ne, niposto. ne znam jesi li primjetio da se zayebavam i ´podjetinjim´ iskljucivo na ovom dijelu foruma te da se zayebavam samo sa odredjenom grupom ljudi koje poznajem gotovo 3 godine. e, taj anton, inace odlican forumas i dobar poznavalac fudbala, odlucuje da se sa nepunih 7 dana forumskog staza ubaci u to odabrano drustvo istovremeno upucujuci par uvreda na moj racun. mene ne zanima je li se on zayebavao(kak´ cu i znat´ kad je tek registrovan) ili ne. bitno je da je rekao nesto preko cega bih presao geronimu, harisu, omeru i jos ponekom forumasu sa dugim forumskim stazom, ali njemu ne.
helem, to bi bilo to i nema potrebe da uzimam prostor pisuce o necemu sto je daleko iza nas.
Jasno je da ne znam kakve odnose ti i anton imate. Jednostavno nisam upućen. To što imate vas dvojica mene ne zanima.
Prosto je nevjerojatno da ne želimo dati još 5 milijuna više!qualix je napisao/la:koliko je meni poznato, radilo se o sumi od 25 milki bez pluseva
yebiga, puno love ali barem znas da imas provjerenog beka za narednih 5+ godina. osim toga, treba pogledati kako to rade ostali evropski velikani i koliko love trose. ako je jedan venger(ako je vjerovati medijima) spreman platiti 15 ili vise miliona za gocea, sta fali dati 25 miliona za igraca uzimajuci u obzir cinjenicu da smo/stedeficitirani na toj poziciji.
eto, ako ce poslusati starog vuka, nek´ od lacija preotmu naseg lulica koji bi, barem po meni, uz vrhunske trenere, vrhunske saigrace, helem vrhunske uslove, za par mjeseci bio u klasi koentrao-a.
jos nest´, ne pratim zabarsku ligu pa tako ni rafinju ali ga se sjecam iz vremena kada je kikao za salke. sta reci, nije koentrao ali je dobar.
Da da Gero care, qualix se vraća! Kako mi je samo drago!!!
Rafinha? Ni pod razno. NIšta više za reći na temu Rafinha.
Prepravio mi postgeronimo je napisao/la:Koga ba stejaraš uza zid?![]()
Do ponedjeljka veliš, kako izdržati
Ako me logika dobro služi(a zašto ne bi, još sam mlad, ne kao neki ovdje
Ali ne treba toliko izdvajati, ovo mi se više sviđa, strpljivo se čeka svoja šansa, fino se gradi tim. Samo nek' ovaj prelazni ulože u odbrani, i ništa više ne tražimo. Valjda ne zahtjevamo puno.
Zašto tjerate Buytonju
U prekidima je nenadmašan, ako on igra, tu nema zime. To treba cijeniti. Spor jeste, ali to je greška cijele ekipe što pušta napadača da ide 1 na 1. To se ne smije dešavati, a kod nas je toga previše. Daniele, imaš punu podršku, iz mrtvih si se vratio, kad je bilo najpotrebnije.
P.S.U krevetu sam zvijer, spavam ko međed.
quälix je napisao/la: joj, puno trazisjbg., za takav se post moram koncentrisati i izgubiti nekih pola sata iako ni tada necu napisati sve - jednostavno, drug seco mrzi pisati. imam taj tekst u glavi ali problemi nastaju kada ga treba prebaciti na papir. dugo, majku mu, predugo. onda pocnem kratiti pa strc tamo, kres vamo i ispadne nest´.
e, da postoji neki program koji bi se dao instalirati pa da ja diktiram a kompo ispisuje.... kakvi bi onda postovi sipali![]()
Ekstra, tite mi.
Care (jest, nisi konig) zaboravi vukove sa ontarija i portorikanskog kartoffel-nase-a i nastavi tamo gdje si stao.
----------------------
Moram postaviti malo slika sa proslave.

Kao i Lizarazua....

Vom Jäger zum Gejagten
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je li ovo Paulo Sergio?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.