FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lazar » 30 jan 2015, 15:30

I oni bi Bajica na krilo.
E čuj glupan zakasnio na utakmicu. Nadam se da neće vise nas biti.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jan 2015, 15:31

ja klošara mila majko.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 30 jan 2015, 15:32

kakav je nedo bio

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 jan 2015, 15:35

Pa morao ispratiti bingo, joj vas, razumite momka
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 jan 2015, 15:35

Ja Benje jes neozbiljan :mrgreen:

Ne znam koliko ona cetvorka ima godina? Bili trebali placati sta za njega u slucaju da potpise?

@plavipatriota Nedo dobar.. Zabio gol glavom na centarsut Enisa Sadikovica.. Dosta trcao.. Njegova standardna predstava s tim da je igrao sa drugim timom..
BUDI ŽELJO !!!

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 30 jan 2015, 16:00

Tomic opasno poceo glumiti i bito ofiran.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jan 2015, 16:08

Mene ne cudi, hoce da ide odavde to je jasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 30 jan 2015, 16:18

Treba uprava i Tomić sjesti i vidjeti sta dalje. I to još dok su u Sarajevu. Ako ostane onda potpisati novi ugovor ili tribina. Kad odradi pripreme nema odlaska, kao sto planira. A vjerujem da su se i Česi okrenuli nekom drugom igraču.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 30 jan 2015, 16:20

kvesic dogovorio produzetak ugovora sa nama :clap:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 30 jan 2015, 16:21

lazar je napisao/la:Treba uprava i Tomić sjesti i vidjeti sta dalje. I to još dok su u Sarajevu. Ako ostane onda potpisati novi ugovor ili tribina. Kad odradi pripreme nema odlaska, kao sto planira. A vjerujem da su se i Česi okrenuli nekom drugom igraču.
U ovom slucaju igrač ne može puno izgubiti, bude par mjeseci na tribinama i onda ode a klub nema nikakve koristi, da ima ugovor na 2-3 godine i da ga onda pošalješ na tribine potpisao bi on u tom slucaju i na 100 godina ako treba..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 jan 2015, 16:23

super je napisao/la:kvesic dogovorio produzetak ugovora sa nama :clap:
Jeli potpisao? Posto je vec bilo jednom izaslo da su i on i Tomic dogovorili.. I sta je sa Tomicem znas li??
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jan 2015, 16:24

Željooooo je napisao/la:
lazar je napisao/la:Treba uprava i Tomić sjesti i vidjeti sta dalje. I to još dok su u Sarajevu. Ako ostane onda potpisati novi ugovor ili tribina. Kad odradi pripreme nema odlaska, kao sto planira. A vjerujem da su se i Česi okrenuli nekom drugom igraču.
U ovom slucaju igrač ne može puno izgubiti, bude par mjeseci na tribinama i onda ode a klub nema nikakve koristi, da ima ugovor na 2-3 godine i da ga onda pošalješ na tribine potpisao bi on u tom slucaju i na 100 godina ako treba..
ma to je inaćenje od kojeg niko nema koristi. daj da se to ljudski riješi.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 30 jan 2015, 16:29

ChWilla je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
ma to je inaćenje od kojeg niko nema koristi. daj da se to ljudski riješi.
Ma NEK pruže ruke! :urnebes:

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 30 jan 2015, 16:35

:bih:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 30 jan 2015, 16:40

jel 100%
Einigkeit und Recht und Freiheit

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 30 jan 2015, 16:40

domorocki je napisao/la:
jel 100%
100%
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 30 jan 2015, 17:18

Eh ovako, da krenemo od ove utakmice danas. Prvi put gledam "ovakvog" Želju jer nisam bio u prilici ranije da odem na trening. Jako me raduje što kompletan stručni štab priča sa igračima, Mulalić izvanredno radi sa defanzivcima, Karić sa Antolovićem, a Oda kontroliše ofanzivni dio igre. Prije je bilo da samo jedan, tj glavni mrmlja nesto a ostali zakovani za klupu. Drago mi je vidjeti da Kosorić i Zeljković jako dobro funkcionišu u tandemu. Memija i Kvesić standardno dobri. Hasanović je malo smireniji u odnosu na jesen, ali fali njemu taj x faktor za zadnjeg veznog. Previše je mlak. Dado je fino odigrao, ali i za njega važi da je mlak, ali dobro, prijateljska je bila, klizav teren strah od povrede pa im mozemo progledati kroz prste. Samo mi je za oko zapalo da previše guramo loptu na stranu, na kojoj u tom momentu, imamo manje prostora i igraca nego na drugoj. Drugi tim je izvanredno to mjenjao, sa lijeve na desnu i obrnuto najvise zahvaljujuci malom geniju, Hadziahmetovicu. Varea dobar u tandemu sa Bajićem, mnoge ce odbrane protiv nas primati golove kao Travnik danas. Najvise mi se svidio Jusufbasic. Momak igra fino, a i razmislja. Nema lopte napamet, nema nekih "srklet" momenata, sve smireno i stalozeno. Fino pojacanje ce biti. Djelmić je dobar, dobro će drzati tu desnu stranu sa Memijom. Od rezervi bih pohvalio Sadikovica, Hadziahmetovica ( :thumbup: ), novog Bečirevića i Uzelca. Ostali su dobro posao odradili, ali ta cetvorica su mi najviše zapali za oko. Imamo glavu i rep, ali kad bi imali jos jednog dobrog zadnjeg veznog, ova bi ekipa mogla cuda napraviti na proljece.
@super šta je za tog napadaca, imal kakvih naznaka ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 30 jan 2015, 18:03

evo i kvesa nece da potpise,izgleda ce trebati i lijevi bek

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 30 jan 2015, 18:05

Neće ni jedan da potpišu. Vrlo vjerovatno će ih trenirati sad Adžem.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 30 jan 2015, 18:06

obojica ostaju u sarajevu sa omladincima tako je rijeseno izgleda

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15 i 82 gosta.