High na aparatima

Jao kakav se spektakl sprema za Zetru

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hodža je napisao/la:
High na aparatima
Jao kakav se spektakl sprema za Zetru
Ajde bgt. Na klixu vec napravili taktiku kako zauzeti sto vise RSa uz sto manje zrtava.sekerbay je napisao/la:a zasto neko misli da ce biti rata![]()
da ovi iz rs-a sutra proglase nezavisnost, ili da se pripoje srbiji, vjerujem da nijedan metak ne bi bio ispaljen.
koga to iz tz, sa ili zenice zaboli za nekim vrletima u istocnoj bosni ili hercegovini![]()
srbi sigurno ne bi isli na to da osvajaju nove teritorije, nego su zadovoljni onim sto su zapisali 1992. godine, a bosnje ne bi isle da vracaju.
dakle, mirni razlaz
Sve dok ogroman dio populacije ovako razmislja nista od nas kao naroda.IlProfessore je napisao/la:
Kako ne kontate i ne želite da shvatite, Bosna i Hercegovina je trn u oku svima zato što je jedina država sa muslimanskom većinom u evropi i to itekako kvari fašističke planove ostatka svijeta.
Problem je sto, moja, poslijeratna generacija ima samo ovaj uzasni mir, koji izgleda kao da ga je nemoguce promijeniti.sljivo je napisao/la:Nema atmosfere u narodu, bilo jednom ili drugom, koja bi zapalila neki sukob. Sve ovo trabunjanje o ratu je bezveze. Svak ko je prošao ili iskusio prošli rat zna da je rat zadnja opcija pa makar živili po pećinama bez ikakve države.
a taktika se sklepala u njemackoj, ili...?Kawhi je napisao/la:Ajde bgt. Na klixu vec napravili taktiku kako zauzeti sto vise RSa uz sto manje zrtava.
nevjerovatno. prosto je nevjerovatno da ima ljudi koji nakon 1992. godine ovako razmisljajuEffenberg je napisao/la:Puno je bliza retorika Dode da Sarajevo u biti i jeste Teheran i kalifat, nego neke tvrdnje da su Srbi glavni problem ove drzave. Neka Srba, treba beduina na kamili procerati otkle je dosao a i onog sto ga dovede ovamo.
ma nema sanse. njih zanima samo ono sto se zove rs.IlProfessore je napisao/la:E pa ništa onda braćo i drugovi, sestre i kumovi, kad vam na vrata pokuca krvožedni četnik
prilicno jednostavno. najprece je da se narod probudi iz gafleta u koji je zapao.Monolog je napisao/la:Kako popraviti stanje
kao sto rekoh, nece se imati ko boriti. srbi nece ugrozavati federaciju.Federer17 je napisao/la:Ne znam, ja cisto sumnjam da ce se bez rata bilo sta desiti od ovoga sto se ocigledno planira...
a zasta bi se trebalo boriti ako niko nikoga nece ubijati? mozda za cjelovitu i nezavisnuFederer17 je napisao/la:Pa nista onda, neka ti hator ljudi i ti nazivi (za koje ti znas da su neosnovani i sta te ima bit briga?) kojim nazivaju tebe (ili koga vec) bude iznad onoga sto Allah i Njegov Poslanik kazu. Ljudima ces vjerovatno polagati racune, a za onaj najvazniji ispit koga briga.
Lično, sva ta priča što se provlači par dana je čista besposlica. U tom periodu sreo sam 50-tak zaposlenih ljudi i niko živ nije spomenuo ni Dodika, niti Bakira. Ljudi imaju realne probleme i oko toga se brinu, a svo sranje prave mediji i par besposličara koji su na babinom loncu i koji iz toplih fotelja Sarajeva, BLe, Njeamčke, Švedske i slično prosipaju neki patriotizam, bošnjaštvo i slično. Čudim se da l je moguće u 2017 godini i spominjati neke ratove i slično, pogotovo ovamo, koliko toliko, na zapadu.sekerbay je napisao/la: bas zog te atmosfere, gospon sljivo, bas zbog te atmosfere.
ako dodo zeli da sakrije svoj kriminal, otcjepljenje je najbolja sansa. plus sto bi ga srbi gledali kao na reinkreaciju njegosa
prvo sto slabo ko vjeruje da ce doci do nekog konflikta. oni nemaju snage za neki rat pa taman kad bi im pomagala i srbija.IlProfessore je napisao/la:Ma ja, moj dedo se vratio u Kaliforniju. I ovi ostali Bošnjaci povratnici, vjerovatno su negdje na Himalajima.
Svi kritikujete Bakira za općinu centar a ne vidite da ste vi 10x licemjerniji od onih koje prozivate.
mi pricamo o izjavi lidera jednog naroda. pazi, o tome ne govori neki smetljarsljivo je napisao/la:Lično, sva ta priča što se provlači par dana je čista besposlica.
Znaš onu, najeo sam se (mmf) sad mogu srat. Kad nestane love onda idu stvarni problemi.sekerbay je napisao/la:drugo, njega podrzava vecina. to se ne treba zaboraviti.
To je pogresno, ja sandaklije gotivimBosniacum Lilium je napisao/la:Znam ja sve to, ali zar je morlano i vjerski opravdano ratovati za ove? Neka hvala, neka to bude moj grijeh ako je tako.
I meni je dosta ovih 20 kusur godina da me nazivaju gradjaninom drugog reda (Sandzaklija, Sandzo, lopov, sve ste nas uzeli, rat donijeli, Sarajevo unistili). Svaka cast politicarima i vecini mog okruzenja. Uspjeli ste sve ubiti u meni.
toga se i bojim. opuhali su sto se opuhati dalo, a narod je stjeran na prosjacki stap. spas je u otcjepljenjusljivo je napisao/la:Kad nestane love onda idu stvarni problemi.
Kakvo iznenađenjeUnofficialpage je napisao/la:Mislim da ovo već ide u krivom smjeru i da bi ovdje trebalo stati.
Pa ovakve stvari uvijek idu u krivom smjeru. Mene pola stvari kojih par pojedinaca napise uvrijede, ali ne zelim odgovarati na gluposti. Ovaj prica o fasizmu na teritoriji RS, ovaj kako ce Srbi klati.. a realno 95% ljudi boli racku za ratovanjem i mrznjom. Pa danas i juce cijeli dan sprdnja na racun jucerasnjeg slavlja, na fazon: "Kako si proslavio dan Republike", "Jesi li isao bacati petarde" i slicno. Iskreno, mislim da je to jucerasnje slavlje vise ispraceno od strane ljudi iz Federacije, nego iz RS.Unofficialpage je napisao/la:Mislim da ovo već ide u krivom smjeru i da bi ovdje trebalo stati.
Pa moglo bi da nema padobranaca koji ne shvataju subkulturu ove teme na forumu.Donnie Darko je napisao/la:Kakvo iznenađenjeUnofficialpage je napisao/la:Mislim da ovo već ide u krivom smjeru i da bi ovdje trebalo stati.![]()
To impliciraš da postoji više od jednog smjera u kojem ove rasprave mogu otići?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.