Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

hodža
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la hodža » 10 jan 2017, 15:51

slika

High na aparatima :D

Jao kakav se spektakl sprema za Zetru :D
FORZA MARŠAL !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jan 2017, 15:52

Kasno je sada, povratak nije implementiran. Sada je bas drzava podjeljena i nema suzivota vec se zivi jedni pored drugih. Moglo je se sve ranije napraviti kao Brcko Distrikt, odmah se vidi koliko je tu sarena slika Distrikta i kakav je povratak tu bio, a kakav u drugim mjestima.

Da sada ocekujes od nekog u Rudom da konta drugu stranu ili u nekom mjestu u Federaciji gdje je 90% Bosnjaka, nema sanse. Kada ljudi vec 25 godina ne zive zajedno i ne razumiju nekog drugog i nemaju pozitivna iskustva. Da je malo izmjesana demografija lakse bi to bilo..

High

Post Postao/la High » 10 jan 2017, 15:52

hodža je napisao/la:slika

High na aparatima :D

Jao kakav se spektakl sprema za Zetru :D
:silent: :think: :wtf: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Kad je koncert? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jan 2017, 16:09

sekerbay je napisao/la:a zasto neko misli da ce biti rata :crazy:
da ovi iz rs-a sutra proglase nezavisnost, ili da se pripoje srbiji, vjerujem da nijedan metak ne bi bio ispaljen.
koga to iz tz, sa ili zenice zaboli za nekim vrletima u istocnoj bosni ili hercegovini :eh:
srbi sigurno ne bi isli na to da osvajaju nove teritorije, nego su zadovoljni onim sto su zapisali 1992. godine, a bosnje ne bi isle da vracaju.
dakle, mirni razlaz :mrgreen:
Ajde bgt. Na klixu vec napravili taktiku kako zauzeti sto vise RSa uz sto manje zrtava.
IlProfessore je napisao/la:
Kako ne kontate i ne želite da shvatite, Bosna i Hercegovina je trn u oku svima zato što je jedina država sa muslimanskom većinom u evropi i to itekako kvari fašističke planove ostatka svijeta.
Sve dok ogroman dio populacije ovako razmislja nista od nas kao naroda.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 jan 2017, 16:15

Nema atmosfere u narodu, bilo jednom ili drugom, koja bi zapalila neki sukob. Sve ovo trabunjanje o ratu je bezveze. Svak ko je prošao ili iskusio prošli rat zna da je rat zadnja opcija pa makar živili po pećinama bez ikakve države.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jan 2017, 16:18

sljivo je napisao/la:Nema atmosfere u narodu, bilo jednom ili drugom, koja bi zapalila neki sukob. Sve ovo trabunjanje o ratu je bezveze. Svak ko je prošao ili iskusio prošli rat zna da je rat zadnja opcija pa makar živili po pećinama bez ikakve države.
Problem je sto, moja, poslijeratna generacija ima samo ovaj uzasni mir, koji izgleda kao da ga je nemoguce promijeniti.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 jan 2017, 16:24

četrdeset i četvrta brdskaaaaa brigada
svjetlo u tami nasega grada
i dok živi i dok ona traje
jablanica vječno u bosni ostaje
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 jan 2017, 16:25

Kawhi je napisao/la:Ajde bgt. Na klixu vec napravili taktiku kako zauzeti sto vise RSa uz sto manje zrtava.
a taktika se sklepala u njemackoj, ili...?
Effenberg je napisao/la:Puno je bliza retorika Dode da Sarajevo u biti i jeste Teheran i kalifat, nego neke tvrdnje da su Srbi glavni problem ove drzave. Neka Srba, treba beduina na kamili procerati otkle je dosao a i onog sto ga dovede ovamo.
nevjerovatno. prosto je nevjerovatno da ima ljudi koji nakon 1992. godine ovako razmisljaju :sick: :sick:
IlProfessore je napisao/la:E pa ništa onda braćo i drugovi, sestre i kumovi, kad vam na vrata pokuca krvožedni četnik
ma nema sanse. njih zanima samo ono sto se zove rs.
kad je za vrijeme rata pukla linija na brckom, nasi su toliko bjezali, da su srbi htjeli, mogli su ih tjerati do tuzle.
ovo ce ti posvjedociti svaki pripadnik drugog korpusa.
al jok, srbi dobise naredbu da se vrate na pocetne polozaje ;)
od kraja 92, u tz se maltene nije ratovalo. ono, cetnici dragi, bacite i na nas koju, nismo sugavi :mrgreen:
Monolog je napisao/la:Kako popraviti stanje
prilicno jednostavno. najprece je da se narod probudi iz gafleta u koji je zapao.
ako se uspije u tome, ostalo je lahko. posten narod nece gurati na vlast nikoga osim postenog. da, izbori i biranje je zesci zayeb.
jednostavno, prinudjen si da biras izmedju izmeta i **** :mrgreen: kratko receno, ne daje se vlast onima koji se bore za istu.
ali, kad ti nekoga guras, onda to podrazumijeva da svaka mjesna zajednica u svojim redovima nadje najpostenijeg i najsposobnijeg insana.
onda se takvi sastanu i izaberu gradonacelnika. kasnije gradonacelnici biraju premijera ili predsjednika drzave.
Federer17 je napisao/la:Ne znam, ja cisto sumnjam da ce se bez rata bilo sta desiti od ovoga sto se ocigledno planira...
kao sto rekoh, nece se imati ko boriti. srbi nece ugrozavati federaciju.
i drugo, poduceni ranijim greskama, vjerujem da onoj sacici povratnika ne bi falila dlaka s glave ;)
oni ne smiju dopustiti da se o njima lose prica/pise.
a ako bi neki povratnik ustao protiv tih planova, bio bi proglasen islamskim teroristom i takav bi se procesuirao.
i da, ako dodo stvarno zeli otcjepljenje, vjeruj da ce uskoro u rs-u zveknuti neka auto bomba ili slicno.
"islamski teroristi" su cudo ;)
Federer17 je napisao/la:Pa nista onda, neka ti hator ljudi i ti nazivi (za koje ti znas da su neosnovani i sta te ima bit briga?) kojim nazivaju tebe (ili koga vec) bude iznad onoga sto Allah i Njegov Poslanik kazu. Ljudima ces vjerovatno polagati racune, a za onaj najvazniji ispit koga briga.
a zasta bi se trebalo boriti ako niko nikoga nece ubijati? mozda za cjelovitu i nezavisnu :mrgreen:

ps.
bas zog te atmosfere, gospon sljivo, bas zbog te atmosfere.
ako dodo zeli da sakrije svoj kriminal, otcjepljenje je najbolja sansa. plus sto bi ga srbi gledali kao na reinkreaciju njegosa :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 jan 2017, 16:35

sekerbay je napisao/la: bas zog te atmosfere, gospon sljivo, bas zbog te atmosfere.
ako dodo zeli da sakrije svoj kriminal, otcjepljenje je najbolja sansa. plus sto bi ga srbi gledali kao na reinkreaciju njegosa :mrgreen:
Lično, sva ta priča što se provlači par dana je čista besposlica. U tom periodu sreo sam 50-tak zaposlenih ljudi i niko živ nije spomenuo ni Dodika, niti Bakira. Ljudi imaju realne probleme i oko toga se brinu, a svo sranje prave mediji i par besposličara koji su na babinom loncu i koji iz toplih fotelja Sarajeva, BLe, Njeamčke, Švedske i slično prosipaju neki patriotizam, bošnjaštvo i slično. Čudim se da l je moguće u 2017 godini i spominjati neke ratove i slično, pogotovo ovamo, koliko toliko, na zapadu.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 jan 2017, 16:38

IlProfessore je napisao/la:Ma ja, moj dedo se vratio u Kaliforniju. I ovi ostali Bošnjaci povratnici, vjerovatno su negdje na Himalajima. :think:
Svi kritikujete Bakira za općinu centar a ne vidite da ste vi 10x licemjerniji od onih koje prozivate.
prvo sto slabo ko vjeruje da ce doci do nekog konflikta. oni nemaju snage za neki rat pa taman kad bi im pomagala i srbija.
vidis da citavo vrijeme pominju mirno rjesenje. 92. godine su bili naoruzani do zuba i iza sebe su imali jednu od najjacih evropskih armija.
u to vrijeme su pominjali neki pakao i nestanak. danas govore o mirnom razlazu ;)
drugo, i da dodje do otcjepljenja, vec rekosmo da ima dovoljno argumenata za tvrdnju da nijednom povratniku ne bi falila dlaka s glave.
ponavljam, oni hoce mirni razlaz. i trece, kako ces ti protiv "volje naroda" ;)
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 10 jan 2017, 16:40

Meni je smiješno da uopšte neko poslije svega što se desilo na ovim prostorima priča o ratu..

Ja ne bi dao ni jednog člana svoje rodbine za ne znam ti koji dio ove ili tudje zemlje.

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 jan 2017, 16:45

sljivo je napisao/la:Lično, sva ta priča što se provlači par dana je čista besposlica.
mi pricamo o izjavi lidera jednog naroda. pazi, o tome ne govori neki smetljar ;)
drugo, njega podrzava vecina. to se ne treba zaboraviti.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 jan 2017, 16:49

sekerbay je napisao/la:drugo, njega podrzava vecina. to se ne treba zaboraviti.
Znaš onu, najeo sam se (mmf) sad mogu srat. Kad nestane love onda idu stvarni problemi.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 jan 2017, 16:57

Bosniacum Lilium je napisao/la:Znam ja sve to, ali zar je morlano i vjerski opravdano ratovati za ove? Neka hvala, neka to bude moj grijeh ako je tako.

I meni je dosta ovih 20 kusur godina da me nazivaju gradjaninom drugog reda (Sandzaklija, Sandzo, lopov, sve ste nas uzeli, rat donijeli, Sarajevo unistili). Svaka cast politicarima i vecini mog okruzenja. Uspjeli ste sve ubiti u meni.
To je pogresno, ja sandaklije gotivim :bih:
I ako si sando, kako kazes da jesi, oni sigurno tako ne razmisljaju bar ove koje ja znam

Prvo se trebamo obracunati sa izdacijama iz vlastitih redova. SEAD JUSIC je kriv za saradu u banja luci!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 jan 2017, 17:02

sljivo je napisao/la:Kad nestane love onda idu stvarni problemi.
toga se i bojim. opuhali su sto se opuhati dalo, a narod je stjeran na prosjacki stap. spas je u otcjepljenju :mrgreen:
da ih bake nije spasio onim aranzmanom sa mmf-om, vjerujem da bi propali.
sad, kad se radi o glavi, covjek je spreman da zrtvuje bezbroj drugih glava kako bi spasio svoju.
zaboli dodu, nece sina igora slati u ribat :mrgreen:
ako ne nadjes prevod rijeci, ovo je ribat :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 jan 2017, 17:11

Mislim da ovo već ide u krivom smjeru i da bi ovdje trebalo stati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 jan 2017, 17:12

Boring :yawn:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jan 2017, 17:14

Unofficialpage je napisao/la:Mislim da ovo već ide u krivom smjeru i da bi ovdje trebalo stati.
Kakvo iznenađenje :mrgreen:

To impliciraš da postoji više od jednog smjera u kojem ove rasprave mogu otići? :lol:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 10 jan 2017, 17:18

Unofficialpage je napisao/la:Mislim da ovo već ide u krivom smjeru i da bi ovdje trebalo stati.
Pa ovakve stvari uvijek idu u krivom smjeru. Mene pola stvari kojih par pojedinaca napise uvrijede, ali ne zelim odgovarati na gluposti. Ovaj prica o fasizmu na teritoriji RS, ovaj kako ce Srbi klati.. a realno 95% ljudi boli racku za ratovanjem i mrznjom. Pa danas i juce cijeli dan sprdnja na racun jucerasnjeg slavlja, na fazon: "Kako si proslavio dan Republike", "Jesi li isao bacati petarde" i slicno. Iskreno, mislim da je to jucerasnje slavlje vise ispraceno od strane ljudi iz Federacije, nego iz RS.

@juventinovero :thumbup:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jan 2017, 17:19

Donnie Darko je napisao/la:
Kakvo iznenađenje :mrgreen:

To impliciraš da postoji više od jednog smjera u kojem ove rasprave mogu otići? :lol:
Pa moglo bi da nema padobranaca koji ne shvataju subkulturu ove teme na forumu.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.