Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Chat
Najgori su ovi domaxi izdajnici.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako se žena prosu sad, na onoj stepenici pred ulazom
Nema teoretske šanse da barem ruku nije slomila.
Ja joj pomognem da ustane, otključam joj vrata od ulaza, pomognem joj nekako do drugog sprata, kad bula otvara vrata, haman unuka joj
Život funkcioniše na fenomenalno retardiran način.

Ja joj pomognem da ustane, otključam joj vrata od ulaza, pomognem joj nekako do drugog sprata, kad bula otvara vrata, haman unuka joj

Život funkcioniše na fenomenalno retardiran način.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo za Donnie 5:15

Pa ova cura je zapravo pametna. Ostatak klipa nisam gledao, al njeno razmišljanje je.tuzlak1987 je napisao/la:

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
A čovječetuzlak1987 je napisao/la:

Čak i razmišlja identično kao ja

Da sumiramo reakcije na današnji dan
Kirbaš poziva državu da preuzme odgovornost,apsurdistan
Incko se poziva na dejtonski sporazum,godinama to radi,za to ga haman placamo,to mu je u opisu radnog mjesta,.
Čović diplomatski "oprao" Ivanića u pretežno opuštenom fazonu,ne dotice ga se valjda a kaže da svakako nije ni dobio pozivnicu na šaradu,pardon,paradu,.
Čeda opet poziva na unutrašnji dogovor svih naroda dok je Nikolić na licu mjesta puhao Miletu u vrat,.
Dodikova faca u momentima kad udruženo promrzli policajci,vatrogasci,sportisti,studenti i vojnici pjevaju "pukni zoro" bi morala biti fotografija dana na klixu,bahat je Mile i cini me da on fakat uživa u svemu tome,.
Treba spomenuti da je ovom cirkusu prisustvovao jako mali broj ljudi,procjene su od 2 do 3 hiljade,istina,sigurno da je i vrijeme dosta uticalo na konacni broj..
Naravno,namece se pitanje ko to kuha bosanski lonac i gdje to sve skupa vodi ? Pukni zoro,je.bi nam mater svima,.

Kirbaš poziva državu da preuzme odgovornost,apsurdistan

Incko se poziva na dejtonski sporazum,godinama to radi,za to ga haman placamo,to mu je u opisu radnog mjesta,.
Čović diplomatski "oprao" Ivanića u pretežno opuštenom fazonu,ne dotice ga se valjda a kaže da svakako nije ni dobio pozivnicu na šaradu,pardon,paradu,.
Čeda opet poziva na unutrašnji dogovor svih naroda dok je Nikolić na licu mjesta puhao Miletu u vrat,.
Dodikova faca u momentima kad udruženo promrzli policajci,vatrogasci,sportisti,studenti i vojnici pjevaju "pukni zoro" bi morala biti fotografija dana na klixu,bahat je Mile i cini me da on fakat uživa u svemu tome,.
Treba spomenuti da je ovom cirkusu prisustvovao jako mali broj ljudi,procjene su od 2 do 3 hiljade,istina,sigurno da je i vrijeme dosta uticalo na konacni broj..
Naravno,namece se pitanje ko to kuha bosanski lonac i gdje to sve skupa vodi ? Pukni zoro,je.bi nam mater svima,.
- IlProfessore
- Kontakt:
Vodi u novo krvoproliće. Živi bili pa vidjeli! Bosna i Hercegovina = Palestina. Za maksimalno 10 godina počinje oružana agresija, mada sa ovim izjavama, huškanjem, paradiranjima i bahatošću postoji tendencija da se to desi i mnogo, mnogoooo ranije.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Znam da je smiješno, al to mu i jeste u opisu radnog mjesta.chily-rz je napisao/la:Incko se poziva na dejtonski sporazum,godinama to radi,za to ga haman placamo,to mu je u opisu radnog mjesta,.

Doduše, ima tu i dosta do bošnjačke politike nakon rata gdje su stranci rado koristili svoje ovlasti i yebavali majke onim koji se zayebavaju s državom. Lutanje bošnjačkih političara je očigledno dovelo strance do toga da se pitaju dal podržavaju prave u Bosni.
Fascinantno je šta moć uradi od čovjeka. Njegov put podsjeća dosta na Slobu. Ljevičar, ne veliki nacionalista, neko s kim se moglo pričati, okružen budalama i u lošem vremenu na kraju ispade kakav ispade.chily-rz je napisao/la: Dodikova faca u momentima kad udruženo promrzli policajci,vatrogasci,sportisti,studenti i vojnici pjevaju "pukni zoro" bi morala biti fotografija dana na klixu,bahat je Mile i cini me da on fakat uživa u svemu tome,.
Kuhamo mi sami sebe. Samokanibalizam.chily-rz je napisao/la: Naravno,namece se pitanje ko to kuha bosanski lonac i gdje to sve skupa vodi ? Pukni zoro,je.bi nam mater svima,.
Mrzim kad nas se poredi s nekim drugim situacijama. Mi smo slučaj za sebe.IlProfessore je napisao/la:Vodi u novo krvoproliće. Živi bili pa vidjeli! Bosna i Hercegovina = Palestina. Za maksimalno 10 godina počinje oružana agresija, mada sa ovim izjavama, huškanjem, paradiranjima i bahatošću postoji tendencija da se to desi i mnogo, mnogoooo ranije.
Stranci su podrzavali drzavu, ne jedan narod. Kad su vidjeli da sviju zaboli za istom, i oni batalili.
ma pocetak rata ce biti onog trenutka kada Dodik zatrazi referendum znamo vec kakav....to moze biti uskoro a i ne mora ...ali djeluje mi da je lud za tako nesto i da je ovo samo ispitivanje terena za te stvari,i vidi da mu prolazi i da ga niko ne sakcionise....e sad da li ima ovaca za rat mislim da ima ....da li kao prosli rat mislim da ne ...ali neki sukob ce biti ....mislim ne vidim nacin kako da ne bude ...bar ga ja ne vidim
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ima i ovog svakako. Zato ko sivonje podrže svaku "novu" političku opciju koja nastane iz crvenih ili zelenih. Valjda nekad ubodu.Kajzer10 je napisao/la:Stranci su podrzavali drzavu, ne jedan narod. Kad su vidjeli da sviju zaboli za istom, i oni batalili.
I Zvezde Granda. Ima da svi finalisti budu Bošnjaci.High je napisao/la:Briga nas. Pratimo Džeku i Felixa Dopinga!
- Evolution87
- Kontakt:
oo muravljev **** li ti majku koja te rodi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dok je para za plate i penzije te garancije da se nece odgovarati za visegodisnji kriminal, nece ga nikad raspisati. Fotelja je najbitnija. Sto je manje para, to se manje o nedostatku odnosno kradji istih prica a sve vise o genetici balia, ustasa i cetnika.
Stranci u BiH su oduvjek podržavali svoje interese,boli njih qrac i za jedne,i druge i trece,.Oni ovdje provode svoju politiku i cini mi se da to rade jako dobro što je opet na našu nesrecu jer njihovo dobro je ocigledno sve gore po nas,.
Dodik igra kako neko ocigledno želi da igra,sumnjam da je ovo njegovo bahacenje bez pokrica,.
Složio bi se s tobom da smo sami sebi najveci neprijatelji jer ocigledno nemamo dovoljno pameti(bez obzira na nacionalnost) da jednom za sva vremena raskrstimo s ovom cirkus politikom,.Politikom koja sprovodi interese bogatih koji su opet mahom ti isti stranci što naletiše na brdoviti balkan da sprovode demokratiju,.
Jedino interes Rusije na brdovitom Balkanu može izazvati neki novi rat i tu je po meni sva priča stala,.Ameri i zapad su svoj interes svakako vec ostvarili s obzirom da sve zemlje bivše Jugoslavije imaju MMF na ledjima,.
Dodik igra kako neko ocigledno želi da igra,sumnjam da je ovo njegovo bahacenje bez pokrica,.
Složio bi se s tobom da smo sami sebi najveci neprijatelji jer ocigledno nemamo dovoljno pameti(bez obzira na nacionalnost) da jednom za sva vremena raskrstimo s ovom cirkus politikom,.Politikom koja sprovodi interese bogatih koji su opet mahom ti isti stranci što naletiše na brdoviti balkan da sprovode demokratiju,.
Jedino interes Rusije na brdovitom Balkanu može izazvati neki novi rat i tu je po meni sva priča stala,.Ameri i zapad su svoj interes svakako vec ostvarili s obzirom da sve zemlje bivše Jugoslavije imaju MMF na ledjima,.
Mi smo trebali ući u pakaš Amerima da nam ni nogice ne vire. I sve bi bilo super. Svako gleda svoj interes i to je trebao biti naš interes.chily-rz je napisao/la:Stranci u BiH su oduvjek podržavali svoje interese,boli njih qrac i za jedne,i druge i trece,.Oni ovdje provode svoju politiku i cini mi se da to rade jako dobro što je opet na našu nesrecu jer njihovo dobro je ocigledno sve gore po nas,.
Dodo ima Vučića iza sebe, a Vuk je zayeban igrač.
Zemlja naše veličine, ni narod(i) naše veličine nemaju opcije nego da budu nečiji protektorat. Američkim protektoratima je najbolje. Problem s Amerima je što ti neće sve oni uraditi nego će omogućiti ljudima za koje mi glasamo da rade sve što treba ovoj državi. Što ti izabrani ne rade.
Jadni mi ako Rusi uspiju pridobiti Turke. Uslijedio bi ogroman zaokret ovdje.
Ocigledno je da se razilazimo u mišljenjima,nisam siguran da je ta politika Amerike u interesu Amerikanaca a da ne pričam o nama,Bosancima pa i Bošnjacima izmedju ostalih,.Njihova politika je dužnicko ropstvo,njihova Evropska unija je šarena laža za male zemlje poput BiH izmedju ostalih jer mi ovakvi kakvi jesmo ne možemo biti konkurentni u takvom osmišljenom savezu,.Ako smo u Jugi bili manjina spram Srba moš mislit kakav status cemo imati u EU ako nekad i uletimo tamo,.
Vucic je zaj.eban ? Ne znam šta bih ti rekao no cini mi se da i on sprovodi politiku zapada i ako je evidentno da ni Srbiju ne zaobilaze interesi Rusije..
Ako nemamo izbora da budemo slobodni i neutralni za koji qrac se ratovalo ovdje ?
Vucic je zaj.eban ? Ne znam šta bih ti rekao no cini mi se da i on sprovodi politiku zapada i ako je evidentno da ni Srbiju ne zaobilaze interesi Rusije..
Ako nemamo izbora da budemo slobodni i neutralni za koji qrac se ratovalo ovdje ?
ma uglavnom mislim da bi 50 % stanvonista u BiH u slucaju rata napustilo istu....ako taj procenat nije i veci puno ali eto..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- legenda reala
- Kontakt:
Hoces menirasavoje je napisao/la:Ajoj jesam se smrzla, znaci Boze dragi uginucu od zime. I nikome faliti necu.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.