Ozbiljno pitam...Megamon je napisao/la:Isto onoliko koliko vi niste dobili AuruEsii TM87 je napisao/la:Koliko zadnjih utakmice niste dobili ove mepase
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1921-2011
- Megamon
- Kontakt:
Ozbiljno kazemEsii TM87 je napisao/la:Ozbiljno pitam...Megamon je napisao/la:Isto onoliko koliko vi niste dobili AuruEsii TM87 je napisao/la:Koliko zadnjih utakmice niste dobili ove mepase
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Megamon
- Kontakt:
Pa ja vi niste nas dobili zadnjih 12 bajramaEsii TM87 je napisao/la:Nije valjda 12 bajramasto je puno,puno je...

Jel se to od muke smijes

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hvala svim navijacima Zeljeznicara i ostalim ljudima na podrscii FK Sarajevu nadamo se ako nista barem bodu eheheh
a ovaj klip e sad covjek vidi s kakvim ljudima imamo poslu u ovoj drzavi ccccc.aaa essii nismo ih dobili od nase pobjede na kosevu od 2 0 ja mislim kad smo titulu uzelii 3 kola prije kraja NISAM SIGURAN

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne.Samo jedna ekipa nije dobila 12 bajrama,necemo je imenovati.Megamon je napisao/la:Pa ja vi niste nas dobili zadnjih 12 bajramaEsii TM87 je napisao/la:Nije valjda 12 bajramasto je puno,puno je...
![]()
Jel se to od muke smijes
1921-2011
- theprodigy
- Kontakt:
u sirokom ih nismo uzeli od sezone 2004/05..i to u kupuEsii TM87 je napisao/la:Koliko zadnjih utakmice niste dobili ove mepase
Kad smo uzeli kup kad je obuca zabio kroz nogee jel ono.theprodigy je napisao/la:u sirokom ih nismo uzeli od sezone 2004/05..i to u kupuEsii TM87 je napisao/la:Koliko zadnjih utakmice niste dobili ove mepase
FK SARAJEVO.
Jeste, i to nam je i jedina pobjeda u Sirokom.mma_hz je napisao/la:Kad smo uzeli kup kad je obuca zabio kroz nogee jel ono.theprodigy je napisao/la:u sirokom ih nismo uzeli od sezone 2004/05..i to u kupuEsii TM87 je napisao/la:Koliko zadnjih utakmice niste dobili ove mepase
Ima jos jedna, '98. mislim kad su oni bili domacini u Mostaru. A poslije toga, onaj remi iz sezone 2008/2009 je najveci uspjeh dole

-
- Kontakt:
Ides li ti sutra u Siroki ??Megamon je napisao/la:Pa ja vi niste nas dobili zadnjih 12 bajramaEsii TM87 je napisao/la:Nije valjda 12 bajramasto je puno,puno je...
![]()
Jel se to od muke smijes
- Megamon
- Kontakt:
Ne,ne idem ti ja nesto po gostovanjima.Pirke_TM87 je napisao/la:Ides li ti sutra u Siroki ??Megamon je napisao/la:Pa ja vi niste nas dobili zadnjih 12 bajramaEsii TM87 je napisao/la:Nije valjda 12 bajramasto je puno,puno je...
![]()
Jel se to od muke smijes
- theprodigy
- Kontakt:
da..te godine smo osvojili kup..obuca strelacmma_hz je napisao/la:Kad smo uzeli kup kad je obuca zabio kroz nogee jel ono.theprodigy je napisao/la:u sirokom ih nismo uzeli od sezone 2004/05..i to u kupuEsii TM87 je napisao/la:Koliko zadnjih utakmice niste dobili ove mepase
Zato cete sutra dobit Siroki, vi njima kup, oni vama ligu 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
brate nemoj bezze ovdje dolazit i pocinjat svadzu nema potrebeEdinTM87 je napisao/la:Zato cete sutra dobit Siroki, vi njima kup, oni vama ligu
FK SARAJEVO.
Onda ignorisite drugi dio moje recenice, ugl. vama je dobro.mma_hz je napisao/la:brate nemoj bezze ovdje dolazit i pocinjat svadzu nema potrebeEdinTM87 je napisao/la:Zato cete sutra dobit Siroki, vi njima kup, oni vama ligu
Zeljeznicar za zivot cijeli !
- theprodigy
- Kontakt:
meni dostaEdinTM87 je napisao/la:Zato cete sutra dobit Siroki, vi njima kup, oni vama ligu

Hvala za prvi dio receniceEdinTM87 je napisao/la:Onda ignorisite drugi dio moje recenice, ugl. vama je dobro.mma_hz je napisao/la:brate nemoj bezze ovdje dolazit i pocinjat svadzu nema potrebeEdinTM87 je napisao/la:Zato cete sutra dobit Siroki, vi njima kup, oni vama ligu

FK SARAJEVO.
- Megamon
- Kontakt:
fksinfo je napisao/la:Dino Hamzić je u proteklim danima uspješno operisan, oporavljen i spreman je da ponovo stane na gol Sarajeva. Prvobitno se nagađalo da je za Hamzića gotova sezona, ali oporavak je odlično tekao i jedino što Hamziću treba da ponovo stane na gol jeste specijalna maska za lice koja bi spriječila ponovnu povredu.
Maska je stigla danas i sada je već izvjesno da će Dino Hamzić u sutrašnjoj utakmici protiv Širokog Brijega braniti gol bordo tima.
Podsjećamo, Hamzić je povredu jagodične kosti na licu zadobio u derbiju, nakon sudara sa Torlakom i Bešlijom. I sa povredom, Hamzić je ostao na golu do kraja utakmice u kojoj nije primio niti jedan gol
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ocekujem sutra da ih poderete ko svinja masnu krpu 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Dabogda izgubili, dojadilo mi je vise gledat vas na 2. poziciji 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 72 gosta.