Sreca pa je mene ispratio. Ti protiv Kosova igras.Sarmelino je napisao/la:Harden sicko mode, kakvo pojacanje

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Sreca pa je mene ispratio. Ti protiv Kosova igras.Sarmelino je napisao/la:Harden sicko mode, kakvo pojacanje
Imam familije u srbijiJustin je napisao/la:Sreca pa je mene ispratio. Ti protiv Kosova igras.Sarmelino je napisao/la:Harden sicko mode, kakvo pojacanje
SekretarE, treba mi novi igrac, imam li neku listu igraca na cekanju ili da se razletim po forumu da trazim?123456 je napisao/la:.
Mislim da će Virto igrati, sačekajmo još koji dan.Mont0 je napisao/la:SekretarE, treba mi novi igrac, imam li neku listu igraca na cekanju ili da se razletim po forumu da trazim?123456 je napisao/la:.
Evo cekamo tri kola a prosle sezone vise nije tipovao nego sto jest. Da nije na forumu stalno pa hajde, nego je tu, nigdje veze.BaDa12 je napisao/la:Mislim da će Virto igrati, sačekajmo još koji dan.Mont0 je napisao/la:SekretarE, treba mi novi igrac, imam li neku listu igraca na cekanju ili da se razletim po forumu da trazim?123456 je napisao/la:.
Netačno. Nije ga bilo nigdje pri kraju prošle sezone, kad su Divovi uzeli dupluMont0 je napisao/la: Evo cekamo tri kola a prosle sezone vise nije tipovao nego sto jest. Da nije na forumu stalno pa hajde, nego je tu, nigdje veze.
hattrick a nije jos ni gotovo koloSarmelino je napisao/la:Harden sicko mode, kakvo pojacanje
U jednom kolu si nadmasio proslu sezonu Kawhia.harden je napisao/la:hattrick a nije jos ni gotovo koloSarmelino je napisao/la:Harden sicko mode, kakvo pojacanje
Pogodjena i Spanija, cetvrtiJustin je napisao/la:U jednom kolu si nadmasio proslu sezonu Kawhia.harden je napisao/la:hattrick a nije jos ni gotovo koloSarmelino je napisao/la:Harden sicko mode, kakvo pojacanje
Nisam znao da je počelo. Igram.Mont0 je napisao/la:Evo cekamo tri kola a prosle sezone vise nije tipovao nego sto jest. Da nije na forumu stalno pa hajde, nego je tu, nigdje veze.BaDa12 je napisao/la:Mislim da će Virto igrati, sačekajmo još koji dan.Mont0 je napisao/la:
SekretarE, treba mi novi igrac, imam li neku listu igraca na cekanju ili da se razletim po forumu da trazim?
Samo da napomenem, došlo je do propusta kod postavljanja utakmice, jer nisu naznačeni crvni kartoni kod pojedinih igrača, te stoga je došlo do promjena na utakmicamaSarmelino je napisao/la:Rezultati uradjeni.
Osim13 je napisao/la:Što se mene tiče ovo može ostati naš grb
Odlično oslikava situaciju
Evo da ja mogu ja bi ti odma dao pristup.Dakle nije do saveza.Al kad ugrabim vremena ja cu to odraditi.deyo je napisao/la:Nikakav ovo problem nije, ja imam cijelu arhivu, jer sam svakako napravio, savez treba da predje na postimage.
Uvijek sam govorio da mi se da pristup da to ja uredjujem, hajmo malo savez da se te stvari dotjeraju.
123456 je napisao/la:Evo da ja mogu ja bi ti odma dao pristup.Dakle nije do saveza.Al kad ugrabim vremena ja cu to odraditi.deyo je napisao/la:Nikakav ovo problem nije, ja imam cijelu arhivu, jer sam svakako napravio, savez treba da predje na postimage.
Uvijek sam govorio da mi se da pristup da to ja uredjujem, hajmo malo savez da se te stvari dotjeraju.
Dajte deyi pristupMonolog je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.