Hajde da vam napišem još nešto pa moram gledat svoj biznis u piceriji -g.Cvitkušic I g.Čurguz su jedina kombinacija KOJA VAM MOŽE DA POMOGNE u ovom TEŠKOM TRENUTKU ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Vozdra jaranivatreni je napisao/la:Pabizo..druze,dugo te nije bilo.....pabizo je napisao/la:g.CVITKUŠIĆA pod HITNO vratiti u klub,,,,ne oklevajte I neka Nurdo šalje auto po vjelikog GOSPODINA da posredi situaciju ali što hitnije jer sam načuo da ga pojedini faktori zovu u Banjaluku.vatreni je napisao/la:Šta napravise od kluba par nehljebovaca.Nurdo,Nurdo što dade svakom da ti se brine za klub u klubu i oko kluba.Bolan,imali smo sve na nivou sto je masalo okvire nase lige na čemu su nam mogli pozavidjet Željo,Sarajevo,Čelik....Dopustio si amaterima da uniste sve sto se unistiti dalo.........Rastjeraj to bolan,stavi sposobne ljude,vrati nam sjaj Zvijezdi.,očekivao sam te hljebami...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Idi bolan gledaj olimpika, koji ćeš qurac na forumu. A poruka za Mustafu "ne daj se Mustafa, ne daj se godinama, ti si u pravu mi smo klinac"
hebo te ko te nije.

Nema niko od nas obicnih smrtnika pojma,sta se u Zvijezdi stvarno desava,ali uskoro ce nam svima biti lakse...
Ma svi se mi tome nadamo. Da je sutra pobijediti eto nas odmah u sredini tabele.rasta1922 je napisao/la:Nema niko od nas obicnih smrtnika pojma,sta se u Zvijezdi stvarno desava,ali uskoro ce nam svima biti lakse...
NAŠI Stokić i Đelmić razvaljuju Želju.Kada su mogli Pandzi prosle godine ispuniti uslove za nista,trebali su i Đelmića zadržati pod svaku cijenu.Igrač je u Zvijezdi briljirao,nastavio u Olimpiku a sada vrhunac dostigao u Borcu.Stokića lično poznajem,zbog gluposti ga nogiraše.Ključan igrač Borca poslije nas 

jovic je najjaci trener u nasoj ligi.kod njega igraci grizu uklizavaju na svaku loptu i imaju brz protok lopte.i mi smo slicno tako igrrali nekad.sjetim se nase utakmice protiv borca kada smo ih dobili 2-0 a djelma dao dva gola kakva su to vremena bila
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da proste il da se neko ne nadje uvrijedjen miiiiiiiiiiii nemama srece sa sportskim direktorima i tu funkciju treba eliminisati! "Cvile " lose zvuci brat bratu jer PABIZO u nas tako nazivaju derpice i sam si se otkucao ko si ! Aj priznaj da te ......... !
! Ne mogu kriviti dusu al svako na svijetu radi po necijoj direktivi i nista nije slucajno cisto logicno ! Vec daj to razaberite sta nije ok i da vec jednom ponovo uzivamo a ako ne da se ne trgamo vise jer mi je REPKA i ZVIJEZDA jedna od rijetkih utjeha u ovoj usranoj BOSNI I HERCEGOVINI ! Uovoj zemlji je jaka konkurencija medju ljudima koji unistavaju sto dotaknu i to moze svaka budala ako mu se pruzi prilika, vrlina je nesto podici na nivo zavidluka naravno pozitivnog! Jbg Volim ovaj klub i sto je najgore ne mogu mu pomoci osim da mu zelim sve najjjjj! Postujem ljude dobre volje koji zele da klub uspije bez obzira na licni interes jer je to sasvim normalno jer od ljubavi se ne zivi ! Ne ocekujem u sledeca 3 kola ni jedan bod al eto vam lufta da se saberete i pokazete da ste sposobni bar koliko se smatrate! Ovo dosad moze postici svaka retardirana budala sa oprostenjem!

Mota li se još oko kluba Vlado (zvani Prevara) iz Brčkog, kvazi menadžer ? Donedavno se po Avazovom Sportu predstavljao kao "impressario" Dalibora Pandže. 

CVILE JE ZAKONNNNNNKvota je napisao/la:Da proste il da se neko ne nadje uvrijedjen miiiiiiiiiiii nemama srece sa sportskim direktorima i tu funkciju treba eliminisati! "Cvile " lose zvuci brat bratu jer PABIZO u nas tako nazivaju derpice i sam si se otkucao ko si ! Aj priznaj da te ......... !![]()
![]()
![]()
! Ne mogu kriviti dusu al svako na svijetu radi po necijoj direktivi i nista nije slucajno cisto logicno ! Vec daj to razaberite sta nije ok i da vec jednom ponovo uzivamo a ako ne da se ne trgamo vise jer mi je REPKA i ZVIJEZDA jedna od rijetkih utjeha u ovoj usranoj BOSNI I HERCEGOVINI ! Uovoj zemlji je jaka konkurencija medju ljudima koji unistavaju sto dotaknu i to moze svaka budala ako mu se pruzi prilika, vrlina je nesto podici na nivo zavidluka naravno pozitivnog! Jbg Volim ovaj klub i sto je najgore ne mogu mu pomoci osim da mu zelim sve najjjjj! Postujem ljude dobre volje koji zele da klub uspije bez obzira na licni interes jer je to sasvim normalno jer od ljubavi se ne zivi ! Ne ocekujem u sledeca 3 kola ni jedan bod al eto vam lufta da se saberete i pokazete da ste sposobni bar koliko se smatrate! Ovo dosad moze postici svaka retardirana budala sa oprostenjem!
-
- Kontakt:
ma kakav Jovic i trener on u Gradaccu nista nije pokazaoastra1922 je napisao/la:jovic je najjaci trener u nasoj ligi.kod njega igraci grizu uklizavaju na svaku loptu i imaju brz protok lopte.i mi smo slicno tako igrrali nekad.sjetim se nase utakmice protiv borca kada smo ih dobili 2-0 a djelma dao dva gola kakva su to vremena bila

Ma vi ste svi izgubili kompas al totalno, vi bi Durguta za direktora ? A Ešo Jašarević, šta sa njim, čovjek je kad je tek Zvijezda ušla u Premijer ligu preporučio Edina Višću upravi oni glatko odbili a svi znamo gdje je Višća sada.. Ešefa Jašarevića na Mustafino mjesto, Amira Durgutovića za trenera umjesto Gaćinovića i Hamzu za pomoćnog trenera, ti bi vas ljudi izvukli, oni bi se borili za Zvijezdu. Pozz!
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
hajde zvijezdo zaigraj uzmi bod
IZGUBITE DANAS RUTINSKI 2-0 ILI 3-0 I UVJERITE NAS SVE U ONO STO PRICAMO SVE OVE DANE.
NISTE DORASLI TAKMICENJU KOJE SE ZOVE PREMIJER LIGA I IDITE U SVOJU SUBOTICU, INDJIJU, CUKARICKI I OSTALE VUKOJEBINE 3 I 4 LIGE SRBIJE.
P.S. KO JE GLEDAO SINOCNJU UTAKMICU IZMEDJU BORCA I ZELJEZNICARA MOGAO JE DA VIDI KAKO IGRACI BORCA GINU NA TERENU ZA SVOJ KLUB , A MI TO OD OVIH MANEKENA NECEMO NIKAD DOZIVJETI
NISTE DORASLI TAKMICENJU KOJE SE ZOVE PREMIJER LIGA I IDITE U SVOJU SUBOTICU, INDJIJU, CUKARICKI I OSTALE VUKOJEBINE 3 I 4 LIGE SRBIJE.
P.S. KO JE GLEDAO SINOCNJU UTAKMICU IZMEDJU BORCA I ZELJEZNICARA MOGAO JE DA VIDI KAKO IGRACI BORCA GINU NA TERENU ZA SVOJ KLUB , A MI TO OD OVIH MANEKENA NECEMO NIKAD DOZIVJETI
Zato oni i nemogu dat gola kad su preko stele uletili u ekipu,a usput se zaboravili fizicki pripremit.kralj_je_mrtav je napisao/la:Onog sto uzima od igraca 100 eura uz pricu da ce ih pogurati u prvih 11.BiberBiber je napisao/la:Ja bi Doru postavio za sportskog direktora a Ninkovića neće ni Nurdo ni Fadil.Kapetan je napisao/la:Mustafa ako citas ovo odlazi, niko te ne voli.
Definitivno treba vratit Amira Durgutovica mislim da niko nikad nije dao za Zvijezdu koliko je Amir, to je ljubav prema klubu mislim cast parama i sve tome al on je radio i kad nije bilo para, to je ljubav prema klubu. On je bio tu i prije Nurde i Fadila i sad ga jedan debil Mustafa Pestalic otjerao ko pasce na ulici samo mi nije jasno kako uprava to sve moze tolerisat dokle nas ovo sve vodi.
I znam da je Ninkovic rekao da se vise nikad ne zeli vratit u P.L. al dali postoji kakva takva sansa da se poprica sa covjekom da nas vodi bar jednu sezonu, ipak promijenilo je se dosta stvari od prije 4,5 godina. Ima stimanja al ne sad da u svakom kolu domacin pobijedi kao sto je tad bilo.
Pa ko je gledao Leotar-Sarajevo,Leotar potpuno ravnopravan,nesretno izgubise.Borbenošću i zalaganjem potpuno neutralisali sjajne veznjake Sarajeva.Suljića u drugom dijelu u dzep stavili.Sarajevo ne moze dva-tri pasa spaćno napraviti od pritiska i presinga Leotara.Muski su odigrali.Što je jos tragičnije-pojam PLATA za igrače Leotara je misaona imenicammmirza je napisao/la:IZGUBITE DANAS RUTINSKI 2-0 ILI 3-0 I UVJERITE NAS SVE U ONO STO PRICAMO SVE OVE DANE.

Nas mali Gradacac i NK Zvijezda su vukojebina za Cukaricki jarane moj, mogli bi se ovi nasi nehljebovci ugljedat malo na nacin rada FK Cukarickogmmmirza je napisao/la:IZGUBITE DANAS RUTINSKI 2-0 ILI 3-0 I UVJERITE NAS SVE U ONO STO PRICAMO SVE OVE DANE.

http://www.zurnal.rs/wp-content/uploads ... ektori.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderator
- Kontakt:
Napadaju Moranjkića, a ko je kriv za 3 gola protiv Zrinjskog? Moranjkić sa tribine možda a?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ako i nepobijediti dns barem 20 imate dobru priliku
jer gostujete kod NK Sladna(2 kantnalna)barem ovo mozete dobiti
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Mislim da danas možemo nešto napravit i pored stanja u klubu i neigranje Jaska i povrijeđeni koji su mislim da šansu mogu dobiti drugi igrači sa klupe Slavija jest u zamahu ali red je da i mi prvi put uzmemo nešto kod njih nakon toliko godina AJMO ZVIJEZDOOOO
Hm da analiziramo, ljudi sa baustele-mjesalica, mistrija, armiranje, njiva-kopanje, branje voca .... vs Mehic .... tu smo negdje po fizickoj spremi. 0-1 za nas u vrh glave al na iskustvoKEC je napisao/la:Ako i nepobijediti dns barem 20 imate dobru priliku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.